På väg

Satte mig precis i bilen, och är nu på väg till stället där jag ska pierca mig! Är faktiskt inte nervös och jag kommer inte behöva vänta så det är bara att gå in och få det gjort :)
Önska mig lycka till!
Puss


Heeemmaa

Yes ni ser rätt, igår vid 16.00 tiden landade vi på Landvetter, och vad ska man säga om Sveriges väder?? Jo det var regn, storm och 4 grader :oo
Iallfall så åkte jag direkt hem till pappa, och jag var så galet trött så somnade 20.00 igår, och nu har jag precis vaknat. :/ jättekul.....

Idag ska jag dra mig in mot stan och möta upp mormor som ska följa med när jag ska piercaaa mig :D och sen ska jag försöka hitta något till nyår också, har lite smått panik..

Uppdaterar mer under dagen, puss!


coming home

COMING HOME TODAY!
uppdaterar senare!

one direction

en av mina favorit låtar just nu - ända sen jag hörde denna låten första gången tyckte jag den var bra, och efter det har jag börjat gilla one direction mer och mer, nu kan man säga att jag är deras "number one fan", är helt såld på deras musik och liam payne är nog världens snyggaste !
vad tycker ni om låten ?




Tips: parfymer

Untitled #6

Tänkte tipsa er om mina tre favorit parfymer!
dessa parfeymer luktar så galet gott, och man kan verkligen inte tacka nej till dom, ska se om jag hittar någon på flygplatsen imorgon eller när jag åker hem.
värt att köpa, ni kommer inte ångra er!

merry christmas

Untitled #8
Nu önskar jag alla mina läsare en riktigt god jul, hoppas ni får allt ni önskar er, puss ! 


Tips

Untitled #5


En vecka

Åh har redan varor här i en vecka nu, och bara en vecka kvar, sjukt va fort det går !
Iallafall så har det varit dödligt varmt idag, 33 grader i skuggan, så vi gick hem lite tidigare och bestämde att åka in till patong som är lite mer storstad för lite shopping, yes!

Där hemma får ju mina vänner lov just nu medan jag sitter här, känns lite konstigt men gött :)

Ha en bra dag puss!


tisdag

Grymt väder här idag asså, har bara legat vid stranden och haft det gött.
imorgon ska det bli lite dåligare väder men vi får verkligen hoppas på att dom har fel!

har inte så mycket mer att skriva mer än godnatt, ska sova snart eftersom det är ganska sent här.
puss

The beach

Just nu är klockan 21.53 här i thailand, men det är ju ändå super varmt, så jag sitter med mamma och Hanna vid havet och dricker cola, grymt!
Ville bara göra en liten update, Mobilbloggar och det går ganska segt.
Men ni får ha det bra, puss!


before i die


18 december - i thaiand

hejhej ! 
jag tror vårat internet stängs av snart, men i ska fixa nytt så det får bli ett snbbt inlägg.

idag har vädret varit toppen och föhoppningsvis ska det vara det imorgon och iövermon också, så vi bokade en dykning/snorklings utflykt som vi ska på imon, galet kul eftersom jag älskar sånt :)

iallafall så kom jag precis hem från patong, riktigt good shopping där, och jag fick med mig lite saker hem!
happyyy

men jag ska snart rova nu, puss !

beautiful

Untitled #7girls loves beauty ♥

update from thailand

hej fina läsare?
hur mår ni?, själv mår jag toppen, så bra som man kan må faktiskt.
har ju varit här i thaiannd i ungefär tre dagar men har fan fortfarande inte kommit in i deras tid, sitter ju uppe halva natten, för nu är klockan bara 19.00 hemma men har är den 01.00, jobbigt !

idag har det verkigen varit bra väder, riktigt mycket sol och lite moln, gött !
har än så länge bara köpt lite presenter till mina vänner men imorgon ska vi åka på en nattmarknad som tydligen ska vara galet billig, och på måndag eller tisdag till det grymt stora shopping cenret jungceylon !

men jag tror jag ska försöka sova nu, ha det så bra, puss !


bjuder på två bilder så länge.


ganska suddiga eftersom dom är tagna med mobilkamera.

bok tips

Untitled #3
Nu hade jag tänkt att tipsa om dessa riktigt grymma böcker, elsa böckerna!
dom handlar om en tjej som heter elsa gustavsson och flyttar till stockholm från borås för att komma långt inom mode karriären, som är hennes största dröm!
helt klart värda att läsa för dom är riktigt grymma.

O.P.I

OPI
choose your favourite colour by O.P.I nail polish.

Om My way

Hej kära läsare!
Jag har nu satt mig i bilen och ska åka till flygplatsen nu :)
Igår kväll ganska sent kom jag på att jag skulle fixa tidinställda inlägg så jag hann tyvärr inte göra för varje dag, men mamma har med sig en dator så om internet funkar på hotellet så ska jag nog kunna uppdatera lite :)

Jag vill bara säga till mina vänner att jag saknar er redan nu, ni betyder så galet mycket !
Puss


Julklapp

Åh vad glad jag är !
Mormor kom hem till oss förut eftersom vi skulle ge henne sin julklapp och träffa henne innan vi åker på onsdag, och så fick vi även en julklapp av henne, hade ingen aning om vad det var eftersom jag inte har sagt något som jag önskar mig!
Men detta fick jag: body butter, shower gel och nån sak för kroppen från the body shop plus 500 kr!
Tack så mycket!


To the city

Vi slutade tidigt idag eftersom vi hade ingen hälsa, riktigt gött!
Så nu sitter jag på bussen på väg till stan med Ebba, Medea och lina, Ebba ska köpa julklappar men annars ska vi bara fika och snacka!
Puss!


Godmorgon

Godmorgon!
Måndag och ny vecka idag, för mig blir det bara två dagar i skolan så det är soft.
Jag ska strax börja gå och möta upp frida, efter skolan ska jag bara hem och packa.
Ha en bra dag, puss!


söndag


Imorse när jag vaknade var jag verkligen super trött, låg kvar i sängen och halv sov till halv ett ungefär, väldigt skönt och det behövde man verkligen !
under dagen tog jag och pappa oss till backaplan och åt lite och kollade runt bara, hade inte så mycket att göra.
Sen åkte jag hem till mammi och kollade runt lite vad jag skulle packa och fixade lite annat inför resan!
två dagar kvar nu ♥♥
imorgon ska jag packa, samt fixa lite tidinställda inlägg eftersom jag inte kommer uppdatera något på två hela veckor :(

nu måste jag göra lite matte, eftersom jag ligger efter och läsa någon svenska bok.
ha en awesome kväll! puss.




Lördag

Är det bara för mig som blogg.se har krånglat hela dagen?? Har inte ens funkat att logga in, verken från mobilen eller datorn.
Men nu kom jag äntligen in på mobilen! Sitter nu hos pappa efter en lång dag på stan, ha en bra kväll puss!


Bakat

:)


mysdress




tipsar om denna mysdessen från bubbleroom.se!
som ni ser finns den i massa olika färger så det är bara att välja din favorit, helt perfekt att önska sig eller ge bort i julklapp, och självklart supermysig att ha nu på vintern.
och det bästa av allt, den blir din för bara 199:-

torsdag

chiaao ♥
stannade hemma från skolan idag också eftersom jag inte mådde bra imorse heller, riktigt ont i huvet och illamådende, men nu är det bättre och jag ska till skolan imorgon.
Jag är verkligen inte orkat uppdatera något heller eftersom det inte är så kul att läsa om att jag bara ligger i soffan och kollar på film hela tiden, men det är alltså det jag har gjort.

Mamma kommer snart hem med lite lussebullar och så ska jag plugga lite no eftersom jag kanske ska ha provet imorgon som jag missade, annars på måndag. sista provet för terminen, gött !

Ha en riktigt bra kväll, puss

image description
klassresa 2011 ♥♥♥

update

hejsan ♥
har nog kollat på tre filmer nu under dagen, mår inte så mycket bättre men jag hoppas verkligen att det börjar gå åt rätt håll, för det är ju så sjukt tråkigt att bara ligga hemma hela dagen.

Har även kollat runt på lite klädsidor och liknanade, i höstas hade jag egentligen tänkt att ha julklappstips nu under december, men eftersom att det verkligen är jätte många andra som har det så är jag lite osäker.

hoppas ni har det bra, puss !


sjuk



tyvärr blev det ingen uppdatering igår, när jag kom hem från skolan la jag mig bara i soffan och somnade nästan direkt, mådde inte alls bra!
så under kvällen hade jag ingen ork och jag somnade väldigt tidigt.

imorse hade inget blivit bättre och jag hade lite feber så mamma sa att jag skulle stanna hemma, även fast jag ville till skolan eftersom vi hade prov och jag hatar att göra prov i efterhand.

iallafall så har jag precis satt på sex & the city och ska kolla på den, hoppas ni får en bra dag så uppdaterar jag mer senare.
puss !

Måndag

Hejsan.
Har haft en riktigt grym start på veckan, vi slutade efter lunch idag, så jag gick med Medea till banken för hon skulle göra något, efter det drog vi vidare till linnea där vi skulle plugga, gick la sådär... Blev att vi tillslut gick ut istället och bara hade kul, men det var riktigt kallt!!!
Älskar mina vänner så galet! Puss.


plugg

kom hem från linnea för ett tag sen, och sen dess har jag försökt plugga lite men det har inte gått så bra utan några böcker som jag glömde i skolan. men måste iallafall läsa en bok som jag ska redvisa i veckan någon gång, har även några läxor och två prov, men jag får kämpa mig igenom veckan och glädja mig åt att nästa vecka bär det av mot värmen !
så härligt.

sov gott, så hörs vi imorgon puss !


Till linnea

Drar mig alldeles strax iväg till min vän Linnea!
Vet inte vad vi ska hitta på men en rolig kväll ska vi ha iallfall!
Ha det bra puss!


Söndag

Godmorgon!
Eftersom jag inte uppdaterade igår kväll så vet ni inte vad jag har gjort, iallfall åkte jag till min vän frida och sov där, mysigt!
Nu ska vi bara äta något snabbt och sen blir det bowling med laget!
Puss!


julkalendern

vad tycker ni om julkaldern tjuvarnas jul som är i år??
dom två första avsnitten tycker jag har varit riktigt bra, men det är svårt att säga om det kommer vara bra hela vägen, men jag hoppas på det och just nu verkar det så.

ska ta och sätta på avsnitt 3 nu som jag missade i morse.
puss.


Stan

Hello!
Hur har ni det?? Med mig är det bra, sitter just nu på donken med mamma och Hanna inne i stan, vi håller på och fixar lite saker inför resan om lite mer än en vecka! Det känns så nära nu.
Ha en bra dag, puss!


Godmorgon

Godmorgon!
Jag och Linnea har precis vaknat, och nu ligger vi och snackar lite, samtidigt som vi hör att huset knakar för att det blåser så mycket! Nästan storm igen ju.
Men nu ska vi gå upp.
Ha det bra, puss!


Hos linnea

Tjosan!
Dagen i skolan har väl varit som vanligt, direkt efter åkte jag in till stan med mamma och hanna och bara gick runt lite. Träffade sen några vänner på Ica och nu sitter jag hos linnea, ska sova här så det blir myspys :)
Ha en bra "natt" , puss !


rakt från hjärtat

tyck att jag överdriver och spelar över (spelar dum) men jag är bara mig själv, har alltid varit och kommer alltid vara, jag försöker inte vara någon annan eller försöka få uppmärksamhet genom att spela, tro och tyck det för sig själv, men du behöver inte uppmana andra att tycka så...
jag fattar inet vad som har hänt, du har gått från att gilla mig till verkligen inte gilla mig på ganska kort tid, och det ändras hela tiden, man kan aldrig vara säker länge ?
du kan försöka trycka ner mig genom att snacka skit eller säga något som du kanske tänkt på men som inte är sant, men jag kommer alltid på något sätt att få höra det från någon annan, även fast du kanske inte är fullt seriös så ligger det alltid lite sanning bakom det du tycker... jag är inte dum!

jag vet inte vad jag ska göra för att fatta att jag inte är sån som du tror (för jag vet hur du tror att jag är) men jag kommer kämpa för att få dig att fatta. Det är du som "spelar" och tror att jag inte fattar vad du fördsöker med, men jag lovar dig, jag fattar.

visst, du kanske tror att jag inte bryr mig eftersom det kanske inte märks utåt, och det kanske gör att du försöker trycka ner mig ännu mer på det gulliga lilla sättet som du gör -.- men jag kommer aldrig att falla för det, och jag kommer aldrig sluta fatta vad du försöker med bara för att det är DU.

fortsätt du att försöka trycka ner mig, men jag står upp för den JAG är.
du kommer aldrig klara det.

RSS 2.0