Dagens

Jeans-cubus // tröja-bikbok // smycken från glitter


tränar



tränar just nu, och hoppas på att det är roligt och går bra :)
puss !

-tisinställt-

påväg till träning

sitter nu på bussen påväg till träningen med mina brudar! ha de gött

morning babes




godmogon!
jag ska alldeles strax åka iväg, eller rättare sagt gå till min vän ebba. jag ställde klockan förut för att jag skulle hinna vara med henne innan träningen :)

ungefär vid 13.15 ska vi ta bussen till träningen i björlanda, är riktigt taggad på träning idag så det ska bli enormt kul!
efter träningen ska jag hem, duscha och packa, för senare ska jag, frida och carro hem till linnea och ha tjejkväll, åh så härligt det kommer bli !

men nu ska jag dra, hoppas ni får en bra dag !
PUSS

Nytt

Fick med mig lite saker hem från stan igår som jag är riktigt nöjd med!
Det var rea lite överallt så jag passade på :)

Bilder på det får ni se imorgon elle på tisdag.

(allt kommer inte från bikbok)


30e oktober 2011


åh linnea, jag saknar dig för varje dag som går! det är dig jag täffar minst av alla ju :( men det var härligt att få se dig idag en stund och imorgon kommer det bli grymt ! du är en underbar vän ♥

go'kväll !
har både varit en bra och dålig dag idag, började med att jag och mormor åkte till kungsmässan, men efter ett tag när vi gick där kändes det som jag skulle svimma, blev helt vitt/suddigt framför mig och det kändes som jag skulle ramla ihop när som helst, sjukt läskigt ;o så vi åkte hem.
direkt när vi kom hem somna jag och sov ett tag innan mamma kom in och väckte mig, hon sa att det var jätte stressigt för vi skulle iväg på något kalas.... ?
efter det träffade jag några vänner på ica och snackade lite med dom, så härligt !

nu ska fixa lite saker nu och sen ska jag inte sova för sent, för jag ska ställa klockan imorgon och åka till en vän innan det är träning. :)

enjoy höstlov nu!
PUSS

17 again


Just nu sitter jag och tittar på filmen 17 again som går på 4an. Tycker den är riktigt bra, rolig och bara en härlig film, och zac efron är ju bara såååhääär snygg ;)

det är alltså framför den filmen jag kommer tillbringa min kväll.
ha de bra, puss !


vad tycker ni om filmen ?? om ni sett den, annars kan jag rekommendera !

29e oktober 2011

tjosan !
hoppas ni har haft en bra lördag, det har jag!
jag och mormor åkte in till frölunda torg för att äta lunch på mitt favorit ställe men även för att titta runt lite, försökte hitta lite saker till min syster och det fick jag med mig :) men även två saker till mig (Y) dom visar jag er imorgon.
vi åkte hem ganska tidigt för jag var riktigt trött, och sen dess har jag bara slappat i soffan, kommer bli en lun kväll!

och förresten, är det verkligen halloween ikväll ? ;o
enligt mig är det nämligen inte det, även fast det är lördag och det brukar vara på helgen men hallå?? det är ju bara den 29e, det ska ju vara den 31a oktober ;)
haha!

ha en bra lördagskväll, PUSS!


fröunda torg

troligtvis går jag just nu omkring på fröunda torg :)
hoppas att ni har en bra lördag, puss !

godmorgon

 

godmorgon!
vaknade väldigt tidigt idag av att min mobil ringde, så jag svarade och så ar det någon jag inte kände, så visade det sig att han ahde ringt fel -.- efter det kunde jag inte somna om, så tack för de !
så jag gick upp och åt lite och ja, sånt som man brukar göra på morgon. idag mår jag typ bra, ont i halsen och lite huvudvärk, men det skiter jag i :)
jag och mormor ska åka till frölunda torg och äta på mitt favorit ställe (y) och sen åker jag troligtvis hem till pappa senare, har ingen dator där, så ska fixa något tidinställt inlägg :)

men ni får ha en bra lördag !
PUSS!


hos mormor

go'kväll sötisar ! hoppas ni har en bra kväll, min är helt okej, mår bättre nu, har mest ont i halsen, kanske har pyttelite feber också, men jag vet inte.

fick reda på lagen till crawford precis, och a, ska inte säga så mycket :/ men jag får kämpa järnet och göra allt jag kan, och hoppas på att dom andra tänker samma som jag.

nu ska jag fortsätta kolla på tv och bara vila.
PUSS !

crawford cup

lite bilder från crawford cup 2010










snart är det ju äntligeeeen dax för crawford cup igen !
jag älskar allt med den cupen, såklart att få spela men sen även att få åka dit och kolla när andra man känner spelar, det kommer jag göra ganska ofta nästa vecka!

förra året när vi spelade hade vi hela 3 lag med och för mitt gick det inte så bra, var verkligen skit sur då, men detta året har vi bara 2 med och hoppas på att jag blir nöjd med allt .
vi kommer spela på fredag och då hoppas jag att många kommer och kollar :)
puss!


28e oktober 2011-sjuk


bjuder..


hejsan ! mår bättre nu än vad jag gjorde imorse, så det går framåt.
dagen har ändå varit okej, har mest legat vid tv:n och försökt äta men nej... det har fan inte funkat, ända jag har ätit är en macka, en banan och lite nadlar :/
är egentligen hungrig men har ingen matlust så.

ikväll ska jag hem till mormor för att sova där, ska bara vila och försöka bli så frisk som möjligt, och hoppas på att må hyfsat bra imorgon, och sen vara frisk på söndag, vill nämligen till stan då !

men nu ska jag packa till i helgen, så ha en bra fredagskväll !
PUSS

hemma idag



hejsan fina läsare !
imorse när jag vaknade mådde jag sämre än igår, mådde verkligen jätte illa och hade ont i halsen, så jag bestämde mig för att stanna hemma. :/ och jag är verkligen skit sur för att jag inte kan gå på inomhus träningen senare, men ja... that's life.

juts nu mår jag lite bättre, har inte ätit så mycket idag men får försöka tvinga mig lite till det, men nu ska jag inte klaga mer.
hoppas ni har en bra dag iallfall, PUSS !


ska hem till pappa ikväll och får se om jag tar med mig datorn.

mår skit




åh, hela denna dagen har bara varit skit !
egentligen mådde jag inte bra imorse, man jag gick till skolan och så, mest för att jag ville till träningen som var förut !
iallfall så har jag mått illa precis hela dagen, ibland har det kännts som jag skulle svimma :/ har även huvudvärk och ont i halsen. ´
får se hur det blir med skola imorgon, för jag måste vara frisk på lovet då vi ska spela crawford! annars vet jag inte vad jag gör.

aja, ska gå och ta en tablett och sen lägga mig och kolla på tv.
hoppas det är bra med er, PUSS

Hemma

Tja babes
Hoppas ni haft en bra dag? Becouse i have ! Haha nej men det var väl en helt vanlig skoldag. Efter skolan var det riktigt stressigt hem så jag skulle hinna till träningen, vi skulle nämligen träna på Newbody (gym) med laget, skit roligt var det.
Åkte direkt hem och åt lite och nu fick jag lite tid över att bara ta de lungt! Skönt.

Ska fixa lite tidinställda inlägg till imorgon (träning då också) Puss!

Kvällens outfit ;)


go träning



väärldens finaste vän !


kom hem från träningen för ungefär en timme sedan, det var en riktigt rolig träning och det gick helt okej!
nu har jag precis duschat och ska ta något och äta och sen packa väskan till imon. imorgon kommer det troligtvis inte bli någon uppdatering fören senare på eftermiddagen eftersom de är skola och sen har jag jätte brottom till newbody träning (med laget)
så ja.. då vet ni :)

men nu ska jag äta! sov gott så hörs vi imorgon !
puss


dagens outfit !


kör på en enkel outfit med jenas - cubus // blus - new yorker


hemma

tjo !
kom hem för en stund sen, fick skjuts så jag behövde inte gå hela vägen :)
har precis ätit lite och ska starx byta om innan jag och pappa sticker iväg till träningen, är riktigt taggad på träning idag så det kommer bli skoj !

skolan idag har rullat på som vanligt även fast vi inte slutade fören fyra !
hoppas eran dag också har varit bra, puss

:)

:(

JAG HAR INGEN INSPERATION !!!!!???
serriöst?? baaaad.....

aja, jag uppdaterar imorgon, känner ingen lust alls just nu och har inte gjort på hela dagen, so bad... :/

över trött !

så trött ! måste bara sova nu..
puss och godnatt

Bad

Har försökt mobilblogga hela dagen men det verkar inte funka? Och min dator funkar inte heller :/
Nu mobilbloggar jag och och hoppas på att det går !

Aja, jag mår inte alls bra idag så jag har mest legat i soffan.

Tråkig uppdatering men ja, bättre än inget.
Puss


Dagens outfit

Har städat hela långa dagen och vid 5-tiden förut gick vi gäster! Just nu väntar jag på frids, matte och patric som ska komma hit, vi ska bara kolla på film och snacka :) härligt!

Dagens!


härlig kväll igår

hejsan!
hade verkligen en härlig kväll igår! skulle åka till stan och köpa lite saker (kommer upp sen) och direkt efter drog jag till min vän frida !
vi spelade lite och sen drog vi ut och träffade lite folk ! awesome, jag älskar dig bruden !

och ja, idag var jag tvungen att gå hem ganska tidigt för vi skulle städa hemma :/ men de gick la bra och nu har vi precis fått gäster, inte hunnit byta om så jag skiter i det .

var bara tvungen att updatera snabbt ! PUSS

image description

tillbaka

Hejsan allihoppa! eller ja, om det fortfarande är någon som följer bloggen ?? statestiken är inte så bra men bättre än vad jag trodde, haha!
ni ser helt rätt, jag hade tänkt att börja blogga igen, om de går bra ?? haha nej men nu ska det fasiken bli bra uppdatering här :)

jag har ju haft en bloggpaus i lite mer än en vecka nu, kände att jag behövde det eftersom att vi hade riktigt mycket prov förra veckan! plus att statestiken var bad och INGEN kommenterade. Om man får mer kommentarer så får man verkligen energi till att blogga och då känns det som man sviker läsarna lite om man inte uppdaterar men om ingen kommenterar känns det som ingen läser och då känns det bara lite "onödigt" och slös med tid :/
så om ni vill ha bra uppdatering så snälla kommentera liiite mer.

och nu, vad vill ni läsa mer om eller se mer av i bloggen ??
MODE / OUTFITS / BILDER / SKOLAN / BILDER FRÅN DAGEN / TIPS / HISS&DISS / VIDEOBLOGG ?
kom gärna med egna förslag också, och jag ska försöka göra så mycket av de som ni vill se/läsa mest av !
och jag ska försöka göra allt för ni ska tycka det är så roligt som möjligt at läsa !



börja?

hejsan!
kanske börjar blogga på riktigt imorgon. men bara kanske, måste ha lite mer insperation först och så måste jag göra läxor så jag verkligen har all tid jag vill !

ajaj bara så ni vet att jag typ inte har dött eller något :) puss !

lalla fina underbara.

En snabb header på beställning lalla, <3 :)
sorry att jag bara logga in men kollade gamla sms och då fanns inloggningen där bara. så varsågod hjärtat ! <3 :)
// lina ( watchtv.blogg.se )
hiss eller diss?

BLOGGPAUS


känner att jag inte hinner med att blogga.... eller iallfall inte så att det blir några roliga inlägg.
Så jag tar en bloggpaus, vet inte när jag kommer tillbaka, men när jag känner atr vi inte har så mycket prov och när allt är lite lungnare.

ha de bra, så kommer jag sen med mycket insperation. PUSS!

inte hunnit

tjosan!
har verkligen inte hunnit med bloggen idag :/ bloggade förut från mammas mobil men det funkade.
dagen började med att vi hade en riktigt tuff match mot eriksberg, hela laget kämpade som tusan från början till slutet och vi gav aldrig upp!
det gav oss en vinst med 3-1 och gud va det var härligt!
HJUVIKS AIK! ♥

sen åkte jag in till stan för att mixa lite saker innan kvällen, var nämligen på maskerad hod några goa vänner, HAHA ! herregud va kul de var, vi skrattade, dansade, sjöng, tävlingar, precis så som det ska vara !
fan va goa ni är.
kom hem för en stund sen och nu sitter jag i soffan och kollar på någon film med pappa.

ska inte gå coh lägga mig så jätte sent idag, har en riktigt viktig match imorgon, och sen kanske det blir att vara med emelie innan vi ska dra och kolla på några killars match (y)

pusspuss.

(får bli ett bildlöst inlägg, kanske kommer bilder från maskeraden senare)


trött !

nu har jag och mamma suttit och kollat på idol, tyckte faktiskt att nästan alla var bra, men vissa är ju grymma redan nu !
aja, just nu kollar vi på någon halvtråkig film :/ men jag ska börja ta på mig pyamas och sen äta något. ska inte heller gå och lägga mig för sent, måste verkligen vara pigg och taggad till matchen imorgon !!

aja, godnatt, vet inte om jag kommer hinna uppdatera så mycket imorgon, men vi får se :)
puss


7 oktober!

Äntligen är det fredag och jag har tid att uppdatera!
denna veckan har varit som alla andra, stressig och varje dag har slutat med att jag bara vill dö i soffan eller något :s

men denna dagen har varit helt okej, fick tillbaka SO provet som vi gjorde förra veckan, är mer än nöjd ! :) fan vad skönt!
sen slutade vi och jag åkte bara direkt hem.

imorgon kommer bli en grym lördag, först är det fotbollsmatch mot eriksberg, ett riktigt tufft och bra lag men vi ska vara så taggade och peppade, så det SKA gå bra ! riktigt viktig match.
efter det ska jag snabbt in till stan med pappa för att köpa några saker och sen blir det hem. På kvällen ska två av min aunderbara vänner ha maskerad! HAHA, var så grymt längesen jag klädde ut mig, så det kommer bli riktigt roligt, har planerat vad jag ska vara, kanske inte det bästa men det får la gå eftersom jag inte har så mycket andra saker. :)
och så kommer jag träffa ALLA sakande vänner också ! ♥

japp, så kommer det bli.
nu ska jag fixa min mobil så att innehållet blir lite nyare, är såååå trött på det jag har nu !

ha en bra fredaskväll, puss !


Hos medea

Tjosan!
Idag efter skolan drog jag och Carro hem till ebba, och ja, har nog aldrig blivit så skrämd i hela mitt liv som jag blev förut ;o
Aja, för en stund sen skulle ebba på utvecklingssamtal så då drog vi vidare till medea. och fan vad jag älskar er brudar, ni är så jävla goa!

senare ska vi in till valhalla med några andra från laget och kolla på någon dam-match eller något :) (y)
Puss.

Ni är så sjukt Goa, och jag saknar er varje dag som går!


Bloggar från iphone

Tjaaao !
Bloggar just nu från iphone. Och nej det är inte min utan mammas, laddade precis ner appen och förhoppningsvis kommer jag att få låna den ofta och blogga ifrån ;) går och läängtar tills jag får en egen !!
Aja ha de så bra, puss!


nyduschad och klar

hejsan hoppsan ! ♥
träningen idag var verkligen rolig och nu fick man träffa alla kompisar igen, jag var verkligen taggad så det blev en riktigt go träning :)
efter den åkte jag bara hem och tog en lång och go dusch och sen åt lite. det är ju kanelbullens dag idag, inte ätit någon faktiskt men det fick bli morotskaka isället (a)

jag ska plugga lite NO innan jag går och lägger mig, prov på torsdag ! fan jag hinner inte med allt ?!

aja, godnatt, hörs imorgon.!


right here, right now.

fick lite tid över

o herregud, jag nästan powerwalka hem från bussen, gick verkligen riktigt fort !
så jag kom hem på ungefär 17 minuter ! direkt gick jag och bytte om och sen åt lite, och nu är jag klar och väntar på moa som ska komma och 8 minuter ;)
har nog aldrig varit såhär snabb (Y) applåd till mig !

haha, nej men det är inte så bra väder men jag hoppas på en bra träning ändå !
puss !

7
(Y)

stressigt

Hejsan! sitter just nu på bussen och är snart framme. vi har träning sen 18.30 och jag tror jag inte kommer hinna blogga innan det, men efter :) PUSS

orkar inte blogga

hejsan ♥
orkar egentligen inte blogga, jag och frida var ute på en joggingtur förut och det var riktigt skönt ! när jag kom hem hade syrran precis bakat morotskaka så jag åt lite sån, och fy tusan vad god den var :)
just nu sitter jag i soffan och kollar på svenska hollywood frudar, loveeee !

liten snabb update bara, puss!

outfit + facelook


linne - cubus / stickad tröja - Hm / jenas - Hm


hemma

halloj!
är hemma nu och har varit det ett tag, försöker uppdatera min mobil, men det är något som krånglar så jag orkar bara inte mer, gör det en annan dag.

när frida kommer hem ska jag och hon ut och springa, är inte direkt jätte sugen på det men jag känner ändå lite för det. men det ska bli skönt :)
efter det ska jag plugga lite till no provet på torsdag, kolla några avsnitt av modelljakten och sen hänga i soffan bara!

kommer bli en bra kväll. ! puss.


haha, minns denna dagen, vi hade så sjukr rolitgt ! går inte att beskriva ;)
-ingen fattar bilden-

<3

hejsan ! sitter just nu och väntar på en buss som jag ska ta till mormors jobb. ska nämligen sit efterson hon slutar om ett tag och så åker jag med henne hem. denna dagen har varit sjukt deeg! hade svenskaprov på morgonen och det kändes sådär, egentligen hade jag behövt mer tid att förbreda mig. och sen fick jag reda på att vi skulle ha simprov som jag inte visste :s men det var två till som inte visste det, så vi gick en promenad och sen slutade vi 12.15 (y) uppterar mer senare. puss

plugg & mys

denna kvällen har jag mest pluggat till svenska provet imorgon. vet inte riktigt vad som kommer på provet så jag har läst igenom massa häften och svarat på frågot.
hoppas det går bra, men troligtvis är det ganska lätt (Y)

och nu sitter jag och familjen och kollar på "time out" så sjukt roligt ;)

men ja, ska läsa igenom svenskan några gånger till och sen sova.
sov gott, så hörs vi imorgon. puss !



mot nordstan

hejsan ! har ni en bra dag ?? för mig är allt toppen, jag och mormor började dagen på frölunda torg, gick där ett tag innan mamma ringde och frågade om vi ville komma till kungsbacka för att hon var där. så vi åkte dit och fikade lite och nu är vi påväg tillbaka till göteborg :) vi ska kolla runt lite snabbt i nordstan och sen måste jag hem och plugga inför svenska provet imoegon. ha de så bra, PUSS

godmorgon

godmorgon, sovit gott?? det har jag, sovit som en sten hela natten, skönt !
då kan man vakna upp och inte vara trött, som vanliga vardagar. idag ska jag och mormor dra oss in mot stan, bara gå runt och kolla, det är väldigt dimmigt ute så det finns inte sp mycket annat att göra.
jag har inga planer på att köpa något, men vi får se.

nu ska jag börja klä på mig och fixa till mig. uppdaterar mer under dagen, puss !


femman ?
aja, älskar bildern iallafall, ! ♥

kvällen


kvällen har spenderats i soffan hemma hos mormor, och ska fortsätta att kolla på tv en liten stund till, men jag är riktigt trött så det jag kommer inte gå och lägga mig sent idag.
men nu ska jag läsa nya frida tidningen jag köpte idag, exra många sidor detta nummret ! GILLA




no update yesterday

hej där ♥
som ni kanske märkte blev det ingen updatering igår. under dagen hade jag ingen tanke på att mobillogga,  och sen när jag kom hem så funkade inte min dator. :(
lite senare på kvällen kom min babe sofia till mig, vi va hemma en stund innan vi gick och mötte upp frida för att dra till några boys! va med dom till ungeför 23.20, eller något.
och sen var det väl att åka hem och mysa och ladda inför matchen som spelades idag. !

och denna lördag har också varit bra, spelade match ganska tidigt idag mot kärra som verkligen är ett tufft och bra lag. men vi hade ett jätte bra spel och hade riktigt många fina chanser, men tyvärr bev det en förlust med 1-0.
efter det blev det att kolla på en annas match och sen drog jag till ica för att bussen in till stan och möta upp mormor.
vi gick och åt och nu är vi hemma igen.

ikväll blir det bara att ta det lungt och slappa i soffan. riktigt skönt.
ska ladda upp för en heldag på stan imorogn, haha.
puss


gammal bild.

RSS 2.0