sista mars






hello!
jag kom hem för en stund sedan, jag och min vän ebba åkte iväg imorse och kollade när vårat lag spelade supercupen, jag skulle egentligen vara med men är fortfarande väldigt förkyld så det bästa är att bli helt frisk först! iallfall så gick det väl sådär men vi är bäst ändå tjejer.

Nu ska jag äta lite och sedan rensa gardeoben, ska nämligen till ullared imorgon med mormor och förhoppningsvis får jag med mig något hem därifrån!

jag uppdaterar mer senare, hoppas ni får en fortsatt bra dag! puss.


bättre

Igår kväll innan jag skulle sova mådde jag verkligen sämt, febern kom tillbaka och allt var bara sjukt jobbigt då, men idag är det faktiskt bättre, har ont i halsen och förkyld men ingen feber! sjukt glad, dock tror jag inte att jag kan vara med på cupen imorgon iallfall :(

Idag har jag inte gjort någonting, kollat på filmer som vanligt och så, och resten av dagen kommer jag bara vara hemma och ha tråkigt, riktigt dåligt eftersom egentligen hade jag lite planer för dagen men ja.. inte så mycket att göra åt det.

skriver mer senare, ni är bäst! puss.


tummen upp jaaao.

spöke eller vad?

haha, jag bara ligger framför tvn hela dagen men varje gång jag går upp och går förbi en spegel håller jag på och dö lite smått, jag ser ut som ett vandrande spöke.... helt kritvit i ansiktet, påsar under ögonen och allmänt trött och sliten, men det finns inte så mycket att göra när man är sjuk.

därför jag ska ta en dusch nu och sen försöka äta lite. ha det bra, puss.


GODMORGON .

godmorgon! mår inte bra idag heller så var tvungen att stanna hemma idag också, riktigt tråkigt eftersom vi har hälsodag i skolan och jag skulle spelat beach volleyboll med massa kompisar!

nu har jag precis kollat klart på en film och ska alldeles strax sätta på en till.
hoppas ni får en bra dag, och glöm inte det jag skrev i förra inlägget! PUSSSS.



My words

We're teenage girls, most of the time we think about boys, how we look like and to be the girl that everyone like and thinks is fun. Many of us want to do like everyone else do, because everyone is afraid of be being different.
We fight and we give up. We fall in love and get our hearts broken.

It's very much that happens in our lifes, and sometimes you just need to let all the bad feelings go and just focus on the good. It's hard, i know!
Just let go, just be crazy och do crazy things, because i can promise that in just that moment when you do it, you gonna feel like you are the happiest person in the world, and that is the best feeling you can get.
Stand up for what you do and who you are and don't care what other people think about you. It's your life and yor're perfect just the way you are.

You're just a teenager and you still learning about life. Live young, wild and free and live like it's the last day in your life, because maybe it is?!



Film

Hej där!! Har legat i soffan och kollat på tre filmer nu, ska sätta på en till strax och försöka äta något, är mega hungrig just nu.

Mitt självförtroende är nog sämst just nu, det mesta är jobbigt och så, men det fixar sig, det vet jag!

Hoppas ni får en fortsatt bra dag, jag älskar er! Puss.


godmorgon

godmorgon!
jag ligger hemma i soffan, kollar på film och ska försöka må bättre, har varit uppe ganska mycket inatt för jag har haft så ont i halsen, iallfall så mådde jag inte bra imorse när klockan ringde så det blev att stanna hemma idag.

skriver mer senare, puss.


tisdag tjugosjunde

hej alla söta!
går inte riktigt att beskriva hur jag mår idag, det är verkligen allt på samma gång... spelade match förut mot ett riktigt bra och svårt kärra, men vi tog hem det med 2-0, var så grymt glad efter det men samtidigt var det en sak som irrterade mig grovt mycket, så ja.. sur och glad på samma gång.

nu ska jag snart hoppa in i en snabb dusch och efter det plugga lite no innan top model sverige börjar!
ha en bra kväll så uppdaterar jag lite mer senare, puss babes!


sämst

hej där! har haft världens sämsta måndag och start på veckan, imorse var jag hos tandläkaren, dom skulle kolla tandköttet ellet något och ja, det tog ju sin lilla tid, efter det hade jag jävligt ont och dom sa att jag skulle stanna hemma från skolan idag, så jag åkte först med mamma till jobbet en stund och sen till mormor.
hur mega tråkigt som helst men ja..... nu känns det bättre och jag funderar på om jag ska gå ut och springa lite senare kanske ? låter ju bra.

men ni får ha en super bra kväll puss.


no school

sitter på mammas jobb nu, det är typ sjukt tråkigt men kan inte gå till skolan :/
vi ska snart åka till sisjön, äta lunch och kolla fotbollsskor på stadium.

berättar senare varför jag inte är i skolan. puss!


image description

kvällen igår

igår hade min fina vän nadja födelsedagsfest eftersom att hon fyller år snart, kvällen började hemma hos henne där vi kom dit, hon fick sina presenter och vi åt massa gott. !
och ja, sen var det då dax att sätta på en film, paranormal activity 2!! fan, asså jag hade aldrig aldrig kollat på skräckfilm innan och jag vet själv att jag är galet rädd för sånt och typ har lite smått fobi.....
men iallfall så gosade vi ner oss i soffan och så, men under filmen så typ skakade jag och efter halva ungefär när det första riktigt läskiga kom så började jag först skratta av rädsla och sen bara kom det tårar?!?!?! hahahaha, helt sjukt, så jag gick typ ner och så kom ebba också, sen kom det fler och fler och det var två till som börja gråta, helt sjukt! så vi satte oss inne i nadjas rum och kollade på sune istället :)

när filmen var slut hade då hennes föräldrar gjort iordning en spökrunda och vi skulle då gå genom skogen och ja... bli skrämda. först vägra jag att gå med men gjorde det ändå, så jag gick med emelie och kramade henne heela tiden, i början kändes det okej, men sen kom det massa grenar som jag höll på att trilla på, och det var bara en liten stig att gå på, och sen när den föörsta som skulle skrämma kom, så började jag fan lipa igen .... -.-
och ja... så fortsatte det hela vägen.
HAHAHA, idag skrattar jag bara åt mig själv, men igår, asso jag var så rädd. anledningen till att jag börja gråta tror jag var att jag hade skrämt upp mig själv så mycket innan och så. :s  

efter festen åkte jag med emelie hem och sov hos henne, vi var med några kompisar och sen gick vi hem och sov, riktigt skönt faktiskt!
blev typ värsta romanen nu men hoppas ni orkar läsa ändå, ha det bäst pussss!



old, love you girls !

Sjukt

Sitter hemma hos emelie nu, vi kom precis hem från världens sjukaste kväll, eller iallafall för mig ?!
Jag ska sova här och imorgon blir det träning! Sov gott puss.


torsdag

hej!
det har typ varit världens goaste dag idag, jag och två vänner fick stå i skolans cafe idag och det var hur chill som helst! slapp alla lektioner och bara snackade med härliga människor.
efter skolan åkte jag med frida in till stan, vi köpte present till vår vän som fyller år i helgen, efter det åkte jag hem till mormor och åt hos henne och sen åkte vi in till stan igen, fick med mig två saker hem som jag visar er imorgon!

nu ska jag kolla på lyckan i L.A, ha en awesome kväll puss!



:)

Är på väg till mormor nu! Uppdaterar sen när jag kommer hem. Puss!


yes!



YEEEES, gud va glad jag är just nu !
pratade med mamma för ett litet tag sen, och äntligen gick hon med på att jag ska få ta ett till hål i örat, så som ni ser på bilderna kommer jag att ta det, och enligt mig så är det sjuk snyggt !!
förhoppningsvis blir det någon gång under helgen eller nästa vecka, iiiih!

tjugoförsta

hej! först vill jag bara säga förlåt för att jag inte uppdaterade igår, var ju en stressig tisdag som vanligt med lång skoldag och träning, ni vet ju att det blir lite sämre på tisdagar!

onsdag idag, och jag verkligen älskar våran skoldag idag, fyra snabba lektioner och sen heeem, och idag har det ju varit helt awesome väder också! ett stort minus är att jag inte mått så bra idag, verkligen kämpat mig igenom skolan. huvudvärk, illa mående och en aning ont i halsen, baaad!
men nu är jag hemma och ska vila resten av eftermiddagen och kvällen och imorgon ska jag och två vänner stå i hälsoteketet vilket är as chill!

ha det bra nu, puss !


facelook todayyy!

snabb updatee

ska bara skriva ett snabbt litet inlägg till er innan jag går och sover!
är iallafall sjukt trött och mår ganska illa och sån skit, har gjort det sen jag kom hem och jag verkligen hatar det, nu har jag precis gjort klart lite engelska som vi kanske ska redovisa imorgon, får se om vi hinner!

annars är det väl bra och allt rullar på som vanligt, men nu måste jag faktiskt sova, craazy hur trött jag är!
puss och godnatt.


prooov


har musik prov imorgon, men jag fattar ingenting?!?! absolut ingenting, vet inte ens vad det är man ska kunna så vi får se vad som kommer och hur det går! har iallafall försökt plugga igenom det som jag har, men det sätter sig fan inte heller, blir typ lite sur..

aja iallafall så ska jag göra varm oboy nu, lägga mig i min ziperall och läsa nya FRIDA, sounds great!
hörs imorgon, puss!


chinos

love chinos style!
vill verkligen ha vår nu, en varm och skön dag med sol och bara gå runt med en av dessa två snygga outfits, med en snygg skinnjacka över, awesome!
ska lätt åka in till stan någon dag i veckan och köpa mig ett par!

chinos


med och tävlar




är med och tävlar om att bli veckans eyebe babe "samma som veckans blogg" hos min helt sjukt underbara bästa vän emelie !
klicka in på hennes blogg HÄR eller på bilden och var med du också ! ♥

söndag

hej där!
jag hatar söndagar, det är en så sjukt tråkig dag plus att man har lite ångest över hela den kommande skolveckan! vi hade träning imorse, vilken var ganska jobbig men ändå rolig, efter den har jag mest legat i soffan och vilat, är helt slut!
men nu ska jag sätta igång och plugga till mitt musikprov imorgon, kan ju absolut ingenting!

ni får ha det så bra, puss!


thailand bild i repris

Saturday morning

Godmorgon! Vaknade ganska sent idag och det är bara så skönt med helg! Nu under morgonen har jag plockat undan lite på mitt rum, och snart ska jag åka med mamma och handla., vi ska nämligen få massa gäster ikväll och dessutom fira pappa som fyllde år igår!

Kommer bli en bra dag, skriver mer sen, puss!


yeah friday

heej däär!
har typ haft en grym dag idag, riktigt bra faktiskt! började ju med skola som vanligt men det var en kort dag så det var skönt, hade matte prov och det kändes sådär, riktigt svårt denna gången faktiskt...
iallafall så tog jag bussen in till stan efter det med massa kompisar, vi gick till hollywood, åt och lite sånt kul!
hade egentligen gärna varit med kompisar ikväll också men mamma ville att jag skulle komma hem och jag orkar inte tjata emot, haha.

nu messar jag med några goingar, lyssnar på musik och har det allmänt bra, kanske ska sova snart för är ganska trött men vi får se hur dte blur med det ;)

men ni får ha en bra kväll iallfall, puuuusss!


Nytt

Min kamera var urladdad så det får tyvärr bli skit dåliga mobil bilder men hoppas det är okej ändå?!
Iallafall så var det detta jag köpte igår!


femtonde

heelloj!
äntligen världens jobbigaste dag i skolan klar, hatar verkligen torsdagar! massa jobbiga lektioner och vi slutar sent! iallfall så åkte jag hem och när mamma kom åkte vi in en snabbis till frlunda torg, köpte tre små men nödvändiga saker som jag kommer visa er alldeles strax, so stay tuned!

nu hade jag tänkt att sätta mig med varm oboy och plugga matte, vi har prov imorgon och jag vill känna mig helt säker.

ha det bra, puuuuss!


me today.


evening

heeej!
vill först bara berätta att det har varit en helt grym dag idag, jag hade två redovisningar i skolan som jag har varit lite nervös för men det gick super bra och nu är jag nööjd! iallafall så åkte jag, emelie, och några goa killar ner till ica och skateade efter skolan, haha håller ju fortfarande på att lära mig så lite klumpigt ser det ut!

hade träning förut också och det gick också bra, go känsla efteråt nu också!

är ganska trött ikväll och har lite ont i huvudet så tror att jag inte ska gå och lägga mig för sent heller, men sov så gott så hörs vi imorgon, puss!



trettonde

hello dear readers!
hur mår ni idag?? själv är det braa, har haft en riktigt härlig dag, asså jag vet inte varför men livet känns bara helt awesome nu, och det är fan den bästa känslan som finns!
iallafall hade vi träningsmatch idag och det gick inte så himla bra, men det var första för säsongen.

dessutom har jag lite plugg nu, ska öva lite på mitt svenska tal som jag inte är riktigt klar med, har det imorgon eller på torsdag och jag är faktiskt inte jätte nervös, trodde jag skulle bli det, men herregud, det är inte hela världen om det händer något, haha kommer säkert bli nervös när jag går upp men det ska nog gå bra ändå.

ska inte tjata mer om skolan nu! men ni får ha en bra kväll, puuusss!!


Snabb mobilblogg

Hejhej!
Min mobil dör snart och jag hinner inte gå in på datorn just nu! Iallfall så kom jag hem från våran cup för ett tag sen, har precis tagit en låång dusch och nu ska jag måla naglarna, plugga, fixa håret och lite annat sånt nödvändigt ;)

Uppdaterar mer och bättre senare, puss!


awesome day

heeello there!
var ju hos doktorn förut, och ja det tog sin lilla tid, dom kollade någon sak i halsen och sen det vanliga med massa blodprover och skit, iallfall så hade jag allergi mot det vanliga, lite mot en del frukter och riktigt mycket mor prollen, gräs m.m! hate it.
iallfall så direkt efter det åkte jag in till stan och träffade massa kompisar, vi hade det riktigt bra och det var hur kul som helst, drog oss hemåt och då gick jag, frida och emelie till axel, och sedan kom matte också dit! hade så galet kul!

nu är jag hemma helt själv, mamma är ute och äter/bio någonstans och syrran hos någon kompis, men det är lungt för jag älskar att vara hemma själv!

ha en bra kväll! puuuusssss!



åh nej

faan dååå, hade ju värsta grymma dagen planerad med massa vänner, och så NU ringer mamma mig och säger att hon kommer hem snart och att vi ska åka till doktorn, för i helvete.... för er som undrar ska jag iallafall kolla min allergi, gör det varje vår för att få nya mediciner och kolla om det har blivit något mer, men i år var det extra tidigt eftersom våren har kommit så fort :( ska även dit igen inom en kort tid!

men är ganska sur nu och inte på humör, så vi ses puussss!


friday





it's friday, friday!
åkte in till stan förut med tre vänner, vi kollade runt lite och hade det bara allmänt gott! riktigt chill och gud jag bara älskar fredagar!

imorgon hade jag också ett stadsbesök inplanerat, ska åka in med ganska många vänner och kolla lite saker på hollywood, och sen kanske ap! grymt kul.

men ni får ha det så bra, puuuussss!



Provar bikinis

Haha såhär kul hade jag förut, slängde fram mina bikinis och började prova alla, hade inte så mycket annat att göra och behövde ju få det gjort någon gång så det var perfekt!
Dessutom var det bara några som satt bra så snart blir det ut på stan och köpa nya!
Man får ju värsta sommar känslan också lovely!!


Åttonde

Hej sötisar!
Hur mår ni idag? Själv är det sådär, har haft en ganska jobbig dag, vet inte varför men hela dagen har jag bara varit trött, deppig och hängig?!
Men nu är jag hemma och kollar på topmodel sverige, ska äta snart och sen blir det en lugn kväll hemma!
Ha det bra, puussss.


Love

Bloggar imorgon, är för trött nu puuuuusssss


Studiedagen

Inatt sov jag hos min vän frida eftersom att vi hade studiedag idag, vi hade super mysigt och åkte in till stan förut med matte och axel. Så för mig har dagen varit allmänt bra förutom att hg har sträckt vaden och mår ganska illa just nu... Måste sätta igång med no och sen måste jag sova!
Hoppas på att må bättre imorgon.

Sleep well, puussss


France

Har franska just nu, håller på med lite redovisningar men våran lärare försvann på något mystiskt sätt så det är chill. Uppdaterar mer senare men nu bjuder jag på en gullig bild från no:n,
Puuuussss


fjärde


arkivbild


hej där mina fina!
imorse var det dax för talangträning på kviberg, det var helt okej, bara det att det var sjukt kallt och typ samma gamla övningar som på andra träningar, haha men det var kul att få träna ändå!
efter det åkte jag bara hem och skulle egentligen plugga och städa, men det blev att jag la mig och halvsov istället, efter massa fotboll hela helgen är man ju galet trött, så det var skönt. Just nu sitter jag och kollar på något program som inte är så bra, men senare blir det big brother!

sov så gott så hörs vi imorgon, puuuuussss!


hemma nu

har kommit hem och så nu, morgonen har varit riktigt braaa! och så hade jag en grym kväll igår!
ska äta och duscha nu så berättar mer senare. puuuusssss!



hos jacob och maja

sitter hos jacob nu, eller just precis nu i majas rum med maja och jacob, yeees vi är här, emelie och ludde är också med fast dom är lite själva :)
tror jag ska vara här ett tag till och sen ska jag nog sova ganska tidigt eftersom det är talangträning imorgon!
men ni får ha en bra kväll, puuuusssssss!

image description
arkivbild

gästblogg

Hejsan svejsan Moa här, har precis spelat första matchen och lalla gjorde värsta snygga målet och allt, hon är grym!!
Vi ska snart samlas så byee

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_192158899.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_192158899.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_192158899.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_192158899.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_192158899.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_192158899.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_192158899.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_192158899.jpg" class="image">


Breakfast

Godmorgon alla! Jag sitter i bilen på väg upp till orust och har precis ätit lite frukost. Vi ska nämligen på cup där idag och jag är verkligen så sjukt taggad!!!

Idag kommer det även vara en one direction "parad" här i göteborg med syfte på att få killarna att komma hit! Helt sjukt nice om dom lyckas, och själv hade jag gått med om jag inte skulle på cup.

Uppdaterar lite under dagen, puuusssss!


Sova!

Måååste typ sova nuu, skriver imorgon, pusssssssss!


Awesome!

Tjeeejtidning och one direction i lurarna, Helt underbart!!


Fick ett paket

När jag kom hem idag hade äntligen mitt paket kommit. En piercing spray! Den är till för att rengöra och fungerar mycket bättre än vanligt vatten, hade beställt hem den för flera veckor sen och nu äntligen :)


RSS 2.0