ute på landet

heeello
just nu sitter jag mitt ute på lanet bland hæstar och kor, haha, ær hos min pappas kusin och får træffa lite sysslingar också :) har precis ætit lite och kanske ska ut och spela ite fotboll strax, likeee !

hoppas ni får en bra kvæll allihoppa !
puss


:)

heeeeejsan :)
sitter just nu hemma hos min pappas faster, inte så mycket att gøra hær, så jag fick låna datorn, tihihi !
ær verkligen sjukt trøtt idag eftersom att det ær grymt varmt hær så jag har næstan inte sovit någonting i natt. Men iallafall så åkte vi bort till kulaparna igen och badade lite, så himla friskt och skønt vatten dær :)
fick med mig lite bilder dærifrån också, dock inga som blev så bra eftersom jag glømde kameran hemma i sverige så fick ta med den lilla mobilkameran ;)
men det ær ju bættre æn ingenting.

och a.... nu sitter jag hær.

ikvæll tror jag det blir att bara slappa och kolla på tv eller något annat liknande. och imorgon blir det grillkvæll med massa folk.
ha de bra, pusss !

>D

det har h'nt n[got med tangentbordet s[ vissa knappar 'r sjukt skumma.



heeeeello
ville bara s'ga att jag 'r i iveland nu och allt 'r toppen, tihihi
kom precis hem fr[n kulparna och a.... det var nice som vanligt !
ha det bra, puuuussssss !

iveland

heeeeello bbabes ! ♥

alldeles snart drar jag pappa och hanna upp till resten av slækten i iveland, ska bli kul att træffa dom igen och vaera dær lite :)
kommer inte att ha någon dator dær, så jag kommer tillbaka på søndag.

ha en bra helg, puss!

arena senter och stan


skolavslutningen.


heeejsan ! ♥
kom hem från stan ungefær vid 19.00 tiden, med massa påsar i min hand !

jag ocg min faster åkte in till arena senter ungefær klockan 11.00, det var sjukt lite folk och jætte hærligt att gå omkring dær. hittade lite småsaker dær inne som jag ær jætte nøjd med.
efter det drog vi ut på stan och kollade runt, dom hade sjukt många affærer med super snygga klæder, blev helt kær ju !

men jag fick allt med mig några påsar hem, och inte bara klæder heller, thihi :) och så fick man ju en mysig dag också ;)
kommer lægga upp allt jag køpt nær jag kommer hem till sverige igen.

imorgon åker vi upp till resten av pappas slækt i iveland, hoppas på att få bada i kulparna eller på en super mysig strand med hopptorn m.m, man måste ju åka båt dit ut också, gilla !

ha en bra kvæll, pusspuss



godnatt


ska snart gå och lægga mig och sova lite, thihihi !
imorgon ska jag med min faster till arena senter och kolla runt lite, hoppas på att hitta något också, nu har jag lite norska pengar så det kommer nog bli bra :)

men sov gott så uppdaterar jag mer imorgon nær jag kommer hem igen, pusspuss


på facerbook har min væn frida laddat upp bilder från våran klassfesst i 2an, lust att se dom nær jag kommer hem ? ;) hahah!


harebakken senter


oh hello there !
min dag hær i norge ar varit helt okej, eller rættre sagt ganska bra ! børjade med att jag och pappa slæppte av hanna hos några och sen drog vi vidare till harebakken senter, ett litet køpcenter :) denna veckan och några till ær det sån hær superduper rea i hela norge, så det ær sin billigt ! hittade lite små saker, som jag såklart visar nær jag kommer hem ;)
efter det drog vi hem till anne-lise igen och bara chillade dær innan vi åkte hem igen.

imorgon ska jag med min faster till ett større køpcenter, och just imorgon så ær det sån hær dag nær det ær ænnu billigare och massa erbjudanden på rea priset, likeeeeee ! :)
hoppas på att få med mig några saker hem.
ska æven kolla på en sak till caroline :) tihihihi !

pusspuss



carro, hær ær bildern från skolavslutningen som du frågade efter :))

hemma

heeeeello babees ♥
kom precis hem efter en lång dag, har varit vældigt trøtt idag och inte rikitgt på humør men det har varit bra ændå :)
først åkte vi hem till pappas moster anne-lise, dær vi inte gjorde så mycket, hanna typ fiskade och jag kollade på, haha! mycket roligare nær du var med carro ;)

ungefær vid 17.00 tiden åkte vi vidare till mina syslingar, dær gjorde vi inte heller så mycket, kollade film, gungade, spelade badminton och ja, sånt som man brukar gøra på sommaren :)
Men nu ær vi hemma som sagt var, och jag ska sta\rax gå och kolla på "the uggly truth" !

hoppas ni har haft en bra dag, puss !


goodmorning


hejsan, hoppas ni har sovit gott, det har inte jag :/ sjukt varmt hær !
om lite mer æn en timme ska vi åka ivæg till min pappas moster, dom har en egen sjø och massa sånt, sjukt hærligt att vara dær, finns inte så mycket att gøra men skit samma :)

tråkigt hær utan dig carro :(

uppdaterar mer senare, puss.

live from norway !


haha, yes sitter just nu i norge hos min faster :)
som ni kanske vet, eller inte vet så ser vissa bokstæver lite annorlunda ut, så det kommer se lite konstigt ut, men det får ni stå ut med ;)

det ær alltid lika jobbigt att åka båt och bil hit, riktigt tråkigt. men nu ær det klart och nu ska jag bara njuta va att træffa alla igen.
imorgon vet jag inte vad vi ska gøra, hanna vill åka och fiska så vi får se.

det finns en data hær som jag kan låna, så den kommer jag anvænda lite då och då :)
dock kommer alla inlægg att vara bildløsa eftersom jag inte kan ladda upp eller ta bilder från denna datan, men hoppas det går bra ændå :)

godnatt och sov gott ! puss

..



bild från bröllopet :)

:)


går på båten nu, ska bli så skönt att komma till norge och träffa släkten.
puss.


godmorgon

godmorgon.
nu drar jag mig mot bilen för att åka en lång tur upp till strömstad. det är ju nämligen därifrån båten går :)
båten går inte fören klockan 13.00 men man måste vara där ganska länge innan för att biljetterna ska hämtas ut och allt. 

hoppas ni får en bra dag, puss ! 

 

godnatt babes.


drar mig till sängen nu för att sova lite, vi ska nämligen åka hemifrån redan klockan 09.00 imorgon, ganska tidigt så jag behöver sova.
godnatt ♥

packat och klart


heeeello my dears ♥
sitter just nu hos mamma och har packat klart, yes äntligen , jag hatar att packa men nu är det klart :)
ska snart äta något och sen kasnke förbereda lite tidinställda inlägg, även fast jag tror att jag kommer få låna en dator där, men aja.
ni får ha en bra dag, pusspuss. :)


ska snart sätta mig och mysa med detta !

inköp

heeeeeello ♥
denna veckan har jag fått med mig lite fina saker hem , är riktigt nöjd med allt! har inte kunnat lägga upp bilder på det eftersom jag har varit hos pappa och inte haft med mig någon kamera eller sladd, men nu så ! :)





bild 1: skinnshorts
bild 2: tröja / tunika
bild 3: thights
bild 4: jumpsuit

vad tycks ?
allt var typ på rea så det var super billigt ! man får ju passa på !

hoppas på att få köpt en del grjer i norge också, med tanke på att det är super duper rea där just nu, kommer du ihåg carro ? ;)
haha, puss !

the end of harry potter




kom nyss hem efter at ha sett den sista harry potter filmen, den var verkligen bra, känns ganska sorgligt att det inte kommer någon mer nu :( hela min familj gillar dom filmerna och vi har följt dom sen början, men aja, någon gång måste det ju ta slut, och detta slutet var grymt.!

ikväll ska jag nog bara ta det lungt och inte göra något, för imorgon blir det att packa inför norge, kommer vara där från måndag till nästa tisdag. Kanske kommer låna någon dator där men jag kommer även förbereda lite tidinställda inlägg så ni vet :)
snart kommer även det jag har köpt i veckan upp i ett inlägg också.... so stay tuned.
puss 

lördag


dagen började med att jag typ städade det första jag gjorde när jag vakande, kände att jag VILLE städa ;o hur man nu kan vilja det, så ja, det gjorde jag... ??

nu sitter jag hemma hos mamma och jag, hanna, nicke och pappa ska snart åka in till stan och sen åka och hämta ut biljetterna till den sista harry potter filmen, som börjar klockan 17.40 :)
hoppas verkligen att den är bra !

sen tror jag nog att alla vet vad som har hänt i norge ? det är ju helt fruktansvärt, och jag som ska dit på måndag :s dit jag åker varje år ligger inte alls så långt från oslo och den lila ön som blev drabbade av olika saker, det känns inte alls bra, även fast jag måste tänka positivt och njuta av det goda, jag har det ju alltid bra där, det är ju liksom den ända släkt jag har som bor där, så ja det kommer nog bli bra ändå.
norge är verkligen ett undebart land, och jag älskar det med tanke på att jag är mer norsk än svensk !
(vissa kanske inte visst det)

pusspuss !


yngsta kusinen i norge, så goo!

dålig uppdatering

Dålig uppdatering det sista..... jag vet , men jag har varit helt slut dom senaste dagarna, hara bara legat i soffan och inte orkat göra någonting  :/

men idag har det varit en ganska bra dag, mamma föreslog att vi skulle åka till allum, och det tackar man ju inte nej till. Så vi åkte dit, köpte inget men det var skönt att bara gå omkring och kolla lite !
vid fyra-tiden åkte vi till backaplan för att möta pappa, åkte hem till han och sen kom även storebrorsan ! :) shit, längesen jag såg han nu, ska nämligen kolla på sista harry potter med han imorgon.

Igår i åttondels-finalen mötte vi ett grymt bra lag, boo FF. Dom spelade verkligen jätte bra, tyvärr blev det en förlust med 2-0.
Boo FF kom även till final mot brommapojkarna (oväntat -.-) som spelades idag, tyvärr han jag inte se den, men tydligen så vann Boo med 3-1 ;o var helt övertygad om att bromma skulle vinna, men Boo spelade bra så det var dom faktiskt värda ! :)

just nu sitter jag och kollar på harry potter 4, den är grymt bra !
pusspuss


skolavslutning.

hemma

ska nu hoppa in i duschen...
men jag skriver mer om dagen lite senare, puss

tidig morgon

heeeeejsan.
vaknade tidigt idag, vet inte varför men jag kunde bara inte somnan om igen, var la för att jag är jätte nervös men ändå super taggad inför dagens match ! :)
kommer bli kul.

ska alldeles strax gå och äta frukost, och sen får jag la göra något till 12.30 då vi börjar åka mot matchen. den spelas på rudalen klockan 14.00.
ha det bra, puss.


längesen !

vinst !

oh hello theere !
matchen som vi spelade idag mot zenith gick riktigt bra, vi var verkligen taggade och ville vinna! och shit, vad vi kämpade, zenith är riktigt duktiga men vi var bättre ! :) vann den matchen med 1-0 och det kändes sjukt gött, så vi blev 2:a i gruppen efter enskede, riktigt bra.

imorgon spelar klockan 14.00 på rudalen, vet inte riktigt mot vilka, men då är det vinna eller försvinna !
DETTA TAR VI TJEJER ! :)

ska alldeles strax gå och sova, har legat i soffan och bara kollat på film hela kvällen och är verkligen jätte trött nu, så godnatt !
pusspuss








några bilder från dagens match !


taggad !

hello alla som läser ♥
vaknade för ungefär en timme sen med pirret i magen! åh, är verkligen superduper taggas till matchen mot zenith idag, KOM IGEN NU TJEJER !

om en stund ska jag klä på mig och sen ska jag gå ut med mormor och äta lunch innan vi börjar åka mot åby igen :)
kanske hinner med ett inlägg senare, PUSS .


gothia cup

gothia cup.
matchen mot enskede!





stan

heeeeello ! ♥
efter matchen idag stannade jag och kollade på zeniths match. Men efter det åkte jag och pappa hem för att duscha och äta lite innan jag skulle åka och träffa mormor på backaplan :)

vi åkte hem till henne och ställde bilen innan vi tog spårvagnen in till stan, skulle ut och kolla på rean som är nu.
Det var riktigt msigt, och härlig stämmning nu när gothia är och allt. Vi gick runt ganska länge och det var verkligen super billigt överallt, fick med mig tre superfina saker hem (Y)
bild kommer vet jag inte när det kommer, men nån gång i slutet av veckan. :)

nu ska jag kolla på morden i midsommar, så ha det bra , puspsuss.


andra matchen


heeejsan !
idag samlades vi på åby redan klockan 10.00 för att matchen mot enskede startade 11.00. shit, dom var faktiskt bra, men det var vi också.
nästan hela matchen stog det 1-1, men sen när det bara var någon minut klämde dom in ett till mål -.-
precis efter var vi rikitgt nära på en hörna, men nej, :(
så denna matchen slutade tyvärr förlust :/ men jag är riktigt taggad för att möta zenith imorgon, kom igen nu tjejer! :D

starx ska jag åka och möta mormor på backaplan, ska sova hos henne ikväll också. :)
pusspuss


har typ inga andra bilder ....

- tidinställt -


precis nu startar andra matchen i gothia, och vi möter ett riktigt bra lag, enskede !
TAGGAD TILL TUSEN !
puss


nu känns det på rtiktigt


hello babes ♥
kom precis hem från gothia invigningen, det var rikitgt coolt precis som förra året, och såklart så var man ju där med världens goaste lag !

efter dagens match som vi spelade mot ett tyskt lag och även vann med 3-2 så var det en riktigt härlig känsla och nu känns det verkligen på rikitgt.
men ja, ska gå och sova nu, har match ganska tidigt imorgon, så vi hörs.
berättar mer om invigingen imorgon, pusspuss

...


första halvlek är klar, USA hade ju lungt bättre spel och sjukt många målchanser.

men nu har andra halvlek startat och ja, vi får se vem som vinner, hejar på USA så får hoppas att det blir dom som tar hem det :)
pussss

USA - japan


sitter framför tvn nu och väntar på att vm-finalen strax ska börja.
USA - japan, vilka tror ni vinner ? :)
själv har jag ingenaning vilka jag tror, så vi får väl se, kommer bli en spännande match !
pusspuss

the day before



last year on gothia! 


hello everyone ♥
min dag har varit super mega tråkig, har packat typ hela dagen, ska ju vara hoa pappa nu i en vecka. det har varit pissväder ute, spöregnat hela långa dagen :( 

och vet ni vad som händer imon?? jo , GOTHIA CUP ♥ åh, har gått runt med en pirrande känsla i magen hela dagen, är så sjukt jävla taggad va, kom igen nu tjejer ! 
det börjar med att första matchen imon är mot tyskar, den spelas redan klockan 12.00, och direkt efter ska vi iväg och registrera oss, visa pass m.m. 
sen imorgonkväll klockan 20.00 är det ju gorhia invigningen :) gilla ! 
och som ni vet så kom ju sverige 3:a och ska därför komma till invigningen för att hyllas, gött ! 

men nu ska jag fortsätta tagga och typ kolla på tv, haha ! 
ha en bra kväll, pusspuss. 
kommer bli mycket fotboll denna veckan !  
;D

riktigt go dag


heello readers ♥

min dag har varit helt awesome, började med sista träningen innan gothia imorse, det var riktigt härligt och en rolig träning, nu känner man sig verkligen superduper mega taggad inför gothia!.
efter det kom elin och moa till mig för dom skulle ner och bada, så jag drog med dom och följde sedan med hem till moa :)

vi kollade såklart på damernas match mot frankrike, och yes 2-1 till wonderful sweden, gött !
och vet ni? nu när dom vann kommer dom troligtvis komma till ullevi (gothia invigningen) på måndag för att hyllas, då kommer jag och världens bästa tjejer sitta där och hylla dom !
HELT AWESOME JU!

när matchen var klar gick vi ut óch spelade kubb, fotboll och lite smått & gott, haha !
tack goingar, ni gjorde min dag !

 
match mys !

mys vid tvn


sitter just nu i soffan och äter chips och kollar på eva&adam, ganska bra film ändå :)
snackar även med lite folk på facebook och aa..
en ganska nice fredagskväll . :)
pusspuss

>>> today <<<


hello there ♥

matchen gick bra faktiskt, vi spelade inte alls bra det första och så men sen så..... fick vi till spelet bra :) matchen slutade 3-3, men sen vann vi på straffar (brukar göra det som en grej innan gothia) så man kan säga att vi vann , UNDERBART !
under matchen regnade det bara lite men hela tiden, så när jag kom hem till torslanda var det lite mulet, men nu är det toppen väder, solen skiner och det är varmt !

ska strax göra lite mat och typ kolla tv en stund, gött med fredag iallafall :)
ha en bra kväll, pusspuss.


bild sen skadevi (a)

blääää


godmorgon. ♥
hoppas ni har sovit gott, jag vaknade upp idag och såg att regnet bara öste ner... bläää på detta väder, och idag ska vi ju även spela träningsmatch mot hisingsbacka. :/ hatar att spela i sånt här väder.
blir ju inget bra spel.

annars vet jag inte vad som händer, matchen är ganska tidigt, 14.30, och innan det ska vi ju samlas och åka dit m.m.

ha en bra dag i regnet  iallafall. :)
pusspuss


helt slut.


hejsan svejsan ♥

typ vid 19.00 tiden kom patric och eddie till mig, vi skulle baada .
det var verkligen kallt i luften men i vattnet var det vaarmt !

dom ska komma imon med, mer baaad, haha !
pallar inte skriva mer, ska nog sova snart, puspuss ;

dom tre sista bokst'verna i alfabetet funkar inte *kan ju inte skriva dom heller*
fan.

tillbaka


heeeello.
ni kanske märkte att jag inte bloggade på hela dagen igår... ?
det var för att jag drog till liseberg och var där nästan hela dagen, och när jag kom hem då var det dax för fotbollsmatch (träningsmatch) mot älvsborg, dom var grymt duktiga och tuffa men vi tog hem det tjejer ;) UNDERBART!
och efter den var jag så trött att jag bara gick och la mig i soffan och kollade på damernas semifinal mot japan!
allt som började så grymt bra med öqvist's snygga mål, bara gick åt *******. 
sjukt dåligt spelat av våra svenskar ..... 
vad hände egentigen ? 

men iallfall så har jag varit så där konstigt trött idag också och knappt orkat göra något alls :/ det är ju skit väder ute med regn hela tiden så man har ju inget att förlora iallfall. 

hoppas på bättre väder imorgon. pusspuss

 

heeeello

hello baabes. ♥

just nu är jag den ända vakna i huset, haha, dom andra sover, skönt !
höhö.

men jag ska nog också snart sova, grymt trött.
pusspuss

egypten 2008 utflykt till kairo och pyramiderna .

första gången jag var i egypten var just 2008, och det var med ing-britt och nathalie som jag är hos just nu, därför har dom massa bilder från den resan som jag inte har och som jag inte har visat.
gjorde även om samma resa 2009, så ni kommer nog få bilder från den med, men först 2008.

(obs. det var väldigt läängesen, så jag kommer se riktigt liten ut!!!)


utflykt till kairo och pyramiderna.

























det var det mesta från pyramiderna och kairo, skit nice ställe, rekommenderar det om ni ska till egypten.
själv ska jag till egypten i år igen (troligtvis) :) men dock inte till kairo.

puss.


-rubrik-


hello my friends ♥

hoppas ni har haft en bra kväll? det har jag :)
bara suttit ute i den varma luften och typ halv sovit, eller nja, men varit grymt trött, är faktiskt ovanligt trött ikväll så jag kommer nog inte att gå och lägga mig jätte sent.

vet inte riktgt vad jag ska skriva mer, så ni får sova gott :)
blir antaglien ett inlägg runt 09.00 imon, nathalie sa att hon skulle väcka mig så så.. ja.
pusspuss


egypten 2008.

ska försöka hinna ladda upp bilder från egypen 2008 och 2009 imorgon :)

svar på kommentar .


KommentarTid 
caroline om go dag ?:
Kan du inte lägga in lite nya bilder från där du är och visa hur dom bor typ ? :)
skulle varit kul o seeee ! <3
11 Juli, 19:45


sv: ähmn, jo det kan jag nog :)
men isf får jag ta bilderna nu och sen ladda upp dom när jag kommer hem, om det blir bra?
har nämligen inte med mig någon överföringssladd. ;) <3



pusspuss

go dag ?


yes, ännu en go dag.
jag och lillan cyklade ner till havet en stund, för hon ville fiska krabbor, japp.
vi var väl där i någon timme innan vi cyklade hem igen för att göra lunch, blev pizza, höhö, men gott var det iallfall :)

sen stekte solen som tusan, så hon gick till poolen och badade medans jag la mig och solade lite, somnade också? (tänk om hon hade drunknat? :o ) höhö. men det gick bra.
så när jag kom in och kollade mig i spegeln var jag alldeles röd -.- men nu är det brunt, haha.
gött med lite mer färg :)

men nu ska jag kolla lite mer på datan, pusspuss



kärlek .

Ipad

Godmorgon ! Asså det är inte så att jag sitter och nördar ipaden och alltid bloggar från den, men lillan har datan väldigt ofta så då tar jag denna, funkar toppen. Idag blir det nog att ligga vid poolen, toppen väder! Och kanske gå ut och ta en cykeltid :) alltid skönt. Men nu ska jag göra mig oordning, pusspuss

Mat?

Tjo mina fina läsare ! Ska nu , eller strax börja göra lite mat, tror det blir hamburgare :) Riktigt härlig dag asså, puss

godmorgon



godmorgon fina bloggläsare ♥
har just ätit frukost med lill-tjejen. nu sitter hon och ritar, så jag passade på att blogga lite.

idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske bada lite, eller gå ut och ta en cykeltur, det får vi se, men det kommer förhoppningsvis bli en härlig dag-.
pusspuss

Ligger i sängen

Hej alla bloggläsare ! Just nu ligger jag i sängen med ipaden och bloggar lite :) Jag ska nog snart sova, är grymt trött plus att man ska orka med en hel dag imorgon med Lill-tjejen. Måste sova ut eftersom jag inte gjort det när jag inte mådde bra. Jag kommer nog att blogga ganska mycket från ipaden (mycket snabbare och lättare) , men då kommer jag skriva det för då kommer det inte heller några bilder :( Men hoppas det går bra ändå ? Sov så gott så hörs vi imon, pusspuss

trött barnvakt


höhö, trött barnvakt här.... eller ja, jag är ganska trött.
under kvällen har jag busat med nathalie (som jag passar). vi har sprungit runt i trädgården, kollat på tv, pusslat, badat och massa mer.
nu är hon ganska trött och jag passar på att kolla datan :)

imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på , beror på vädret.
blir det super fint ska vi nog ligga vid poolen och bara ha det bra, annars blir det väl en cykeltur till ett glasscafe, eller bara vara hemma och busa. ;)

godnatt så hörs vi imorgon.
(kanske bloggar ganska tidigt, beror på när hon väcker mig) ;D

har hittat massa bilder på mig och hanna från när vi var i egypten första gången, så jag kommer att ladda upp några sånna bilder under några dagar , puss

// börjar starx //

inte så duktig..




nä, jag är inte så duktig på att uppdatera, men ja, det är sommar och jag har fullt upp.

mår ganska bra nu, pyttelite ont i halsen men annars är det bara bra :)

dagen har vait fullspäckad, det började med att jag, hanna och mamma åkte upp till ulricehamn för att lämna hanna på ett ridläger där hon ska vara i en vecka. vi åkte inte däifrån fören 12.00 tiden, så skulle vi åka till våra vänner ing-britt och nathalie (jag ska passa nathalie denna veckan, så ska sova här) ;)
på vägen stannade vi i borås, kollade lite i affärer och käkade lunch på subway, gött! hittade ett par jeans shorts på rea också (kommer upp på bloggen nån gång i veckan)
efter det åkte vi raka vägen ner till ing-britt. super fit väder här och dom har en mega pool och solstolar, så det blev att götta sig i solen en stund också (y)
AWESOME !

men nu sitter jag inne från datan som finns i huset och vilar, väntar på att maten ska bli klar och har det bara gött !

hoppas ni har haft en bra dag i det underbara vädert (a)
pusspuss


.....

är sjuk, pallar inte blogga...
skriver imon om jag orkar. puss !

liseberg

godmorgon bloggläsare
snart drar jag till liseberg med våra gäster.
ha en bra dag, puss

patric wanner , yää


patric ville att jag skulle lägga upp mer bilder på han från ap, så a.... det får man la göra då :)
enjoy !




'



;D

ingen blogglust


har tyvärr ingen blogglust just nu... :/
så jag uppdaterar imorgon istället, hoppas ni får sova gott inatt och a...

ppusspuss

GODMORGON .


godmorgon sunshines !
hoppas ni har sovit gott för det har jag . somnade som en sten igår kväll och har inte vaknat en ända gång i natt, skönt !

idag tror jag inte att jag ska göra något speciellt, är inte lika trött idag så jag hittar väl på något. eller inte...
men vi får se.
det är ju inte super bra väder men varmt iallfall. :)

pusspuss .


just becouse i love norway !

4 juli 2011


godkväll mina kära läsare ♥

dagen har varit ganska slapp, jag har haft en del huvudvärk m.m, kan bero på att jag inte drack tillräckligt med vatten under cupen :/ få ta och skärpa mig med det....
men iallfall så har jag inte gjort så mycket pga. av det , dammsugit, städat garderoben (behövdes verkligen), sovit, kollat på film och slappat.
en ganska goo dag om man tänker på det.

imorgon hoppas jag att jag inte är lika trött, helt meningslöst. :/ hoppas att ni har haft en bra dag iallfall :)

på onsdag kommer våra sysslingar hit och ska bo här till på fredag, det är några goa stockholmare men som nu bor i london. ser dom inte alls ofta så det ska bli super kul.
tyvärr kan jag inte vara med på fotbollsavslutningen på onsag då, men jag hoppas att vi hittar på något, om inget annat blir det liseberg på torsdag med dom.
(senast dom var här och vi var på liseberg var det 30 grader och lisse hade besökrekord, vi hann åka typ 4 grejer på hela dagen) huh....
på torsdag ska det bli regn så jag hoppas att det inte är mycket folk alls.

nu ska jag nog lägga mig och lyssna på musik eller sätta mig och slappa vid tv:n :)

kiss and god night, see you tomorrow ;)


bild tagen av lina mattsson www.watchtv.blogg.se

nu:


rensa garderoben, huh...

godmorgon


lite försent att säga godmorgon kanske, men kjag gör det ändå :)
har varit vaken ett tag nu och har verkligen inte gjort någonting, skönt men ändå tråkigt. ska nog inte göra så mycket resten av dagen heller, blir väll att ta det lungt och slappa. !

men ha en bra dag, pusspuss


sova snart??

huh... är sjukt trött, jag funderar på att sova snart, eller kanske inte sova, men lägga mig i sängen och lyssna på goo musik eller något liknande och bara salppa och känna att man inte behöver göra något alls.
låter härligt... jag tror vi kör på det (y)
imorgon händer ingenting, bara vila och ha det gött !
pusspuss
FUNKAR JU INTE ATT LADDA UPP BILDER !!!!!!!!!!!?????

skadevi cup


fredag: dagen började med att man fick gå upp tidigt för vi skulle ta tåget från centralen klockan 08.42, vi var framme i skövde ungefär en timme efter, vi skulle bo på hotell som bara låg typ 200 meter från centralen, gött. och sjukt lyxigt att bo på scandic hotell med riktiga sängar och frukost buffe!
jag tror vi har sovit bäst av alla på hela cupen ?
men vi hade våran första match klockan 13.00, och innan det åt vi lite lunch, sen packade vi och åkte iväg med våran mini-buss till planerna ;) 
första matchen spelade vi mot ekerö och vann med 4-1, vå kämpade gött och förtjänade den segern, sen åt vi middag och så hade vi ännu en match klockan 18.30 mot våmbs IF, 0-0 slutade den matchen men vi hade spelet och aa....
efter det åkte vi hem och chillade på hotellet.!

lördag: första matchen var inte fören klockan 12.30, så vi behövde inte gå upp jätte tidigt, denna matchen stog jag över (alla skulle stå över en). var grym hejaklack iallfall - höhö -
men tjejerna kämpade till tusen och vann över örebro med 2-0 . (y)
sen hade vi inga mer matcher den dagen eftersom vi kom 1:a i gruppen och till A-slutspel, så hela gänget gick och åt lunch och sen stack vi iväg till Arena Skövde, där dom hade ett badland, grymt roligt! blev förföljd av en kille som var jävligt skum, han var lika gammal som oss och bara började snacka, och sen följde efter :s
sjukt skum!
aja, vid 18.00 när det stängde drog vi hem och typ hade myskväll med tjejsnack ! ;)

söndag: huh, upp tidigt för att spela kvarsfinaaalen klockan 10.00, men det gör inget, vi var sjukt taggade och skulle verkligen vinna denna matchen över mariestad, och vad gör vi inte ?? jo, utklassar med 5-1 (utklassning för att vara kvartsfinal)
en goo känsla efter det, men sen var det bara att ladda om ingöt seeeemifinaaalen mot IK centern (ett grymt duktigt lag) där blev det tyvärr förlust :( men vi kämade och gav oss inte.... det är sjukt bra.
men serriöst, 3:a av ca 30 lag är ju hur bra osm helst, jag är helnöjd och hoppas att alla andra också är det, eller?


ja, jag tror inte att någon orkar läsa allt detta, men jag hoppas. så aa.... det har varit en grym helg med min goa tjejer, :)

pusspuss



- ( funkar inte att ladda upp bilder ) -

RSS 2.0