30 augusti 2011

hej där ♥
uppdateringen på bloggen suger, jag är medveten om det och jag är ledsen för det :( men idag har jag verkligen haft fullt upp !
dagen började såklart med skola, och vi slutade inte fören 16.00, våran senaste dag. efter det var det direkt in till nisse platsen där jag skulle träffa mormor och syrran, skulle nämligen spela minigolf med dom, och vet ni? jag vann ;)
sen skyndade vi oss direkt ut till hästeviksplanerna för jag ville se hjuvik spela även fast jag inte kan vara med :( det blev tyvärr en förlust, o mer än så kan jag inte säga ....
och ja, nu är jag hemma och sitter och kollar på robinson, love !

och jag är verkligen sjukt glad och nöjd med änglagård, alla är svin goa och sjukt snälla ! vi har verkligen kommit in i det och nu känns det som jag har känt alla i flera år ♥ ångrar inte en sekund att jag bytte !

och jag ska verkligen försöka att uppdatera bättre, men isåfall kommer det bli ganska mycket mobilblogg, men a, sånt är livet..
pusspuss !♥♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-08-30 @ 21:08:25
URL: http://wa
Postat av: lina din coola vän lalla ! :)

men du saknar mig. och alla andra ! :D

2011-08-30 @ 21:09:03
URL: http://watchtv.blogg.se/
Postat av: lina

du får göra en ny header typ, hoho. för jag ser den inte och de är de få som gör. :) <3

2011-08-30 @ 21:25:17
URL: http://watchtv.blogg.se/
Postat av: Frida

Ser inte din header som Lina sa. :/ :(Jag ångrar flera sekunder att du bytte, jag tänker varje morgon att jag ska ringa dig och sånt...!

2011-08-31 @ 20:30:12
URL: http://emelieefridaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback