DM

är såå sjukt glad just nu!
på gympan idag körde vi tempoboll, mycket springa och jag hade inte alls ont i mitt knä, sen började lärarna och alla snacka om dm-slutspelet imorgon, sen sa några vänner att jag gärna ville vara med eftersom det inte gjorde ont längre, och vet ni?? jag fick! iiiihhh, dock bara som reserv men bättre än inget alls.!
så imorgon går jag hem till min vän moa, ska äta frukost där så ska vi tagga riktigt ordentligt! och sen tar vi bussen bort till lundbystrand där det ska spelas.
vi kommer möta min förra skola änglagård, tycker det ska bli rikitgt roligt även fast jag kanske inte kommer få vara med!

var ju och tränade förut också, allt gick skit bra, och tränarna sa till mig att det såg riktigt bra ut även fast jag hade varit skadad så mycket, hur glad blir man inte? :)

hela dagen har varit toppen, och morgondagen ska bli ännu bättre!
pusssss!



♥♥♥♥♥♥♥♥

Innan träning

Hejjjjjj!
Är i torslanda hallen nu, håller på och byter om innan träningen som börjar om 40 minuter!
Ska bli sjukt härligt att träna igen, efter det ska jag hem och plugga.
Pusssss!


Tandläkaren

Godmorgon!
Behövde gå upp tidigt imorse för att åka till tandläkaren, om ni inte visste det så är jag sjukt rädd för dom, så just nu sitter jag i väntrummet och är nervöös!

Ha en bra dag, pussss!


Natti

GODNATT
Skriver imorgon, puss!


one direction!!

fick just reda på att mina älsklingar one direction kommer till sverige senare i år!

ända sen jag blev direction fan har jag gått och väntat på att jag ska få höra nyheten att som ska komma till sverige och nu äntligeeen, helt sjukt glad, BIG SMILE!






Hemma

Haaallo!
Första dagen avklarad och jag kom hem för ett tag sen, min syster hade även bakat åt mig, så snällt!
Ska strax äta lite och sen ska jag plugga!

Skriver mer senare, pussss!


Godnatt

Har precis lagt mig i sängen och lyssnar på musik, känner mig inte alls trött men ska försöka sova ändå..
Godnatt!!!


tjugonionde



heeejsan.
idag har det inte hänt alls mycket, hade tänkt plugga men det glömde jag fort bort så får la göra det imorgon istället eftersom jag verkligen inte orkar nu. Har iallafall städat mitt rum, fixat lite andra saker och vilat, denna veckan kommer jag ha så sjukt mycket att göra!

nu ska jag sätta mig i soffan och prata med mamma om en sak, och sen ska jag gå och sova ganska tidigt eftersom det är skola imorgon.

puss och godnatt!


shopping från igår

igår var jag ju på kungmässan och freeport, fick med mig en del saker som jag hade tänkt att visa nu!







puss!

birthday gifts ♥








utöver detta fick jag även spotify premium, pengar och lite smycken!
tack så mycket! ♥

puss!


söndag




Godmorgon!
eftersom jag har varit sjuk och fortfarande har väldigt ont i halsen så hoppade jag över träningen som var förut, istället vilade jag och nu har jag precis ätit frukost.
dagen kommer att tillbringas hemma med musik i öronen samtidigt som jag ska städa och plugga! har tre prov denna veckan.

senare under dagen kommer shoppingen från igår och det jag fick när jag fyllde år upp, so stay tuned!

ha det bra, pusss!


Gissa på

Kom hem med fyra saker från kungsmässan idag, en från jc, en från ginatricot, en från bikbok och en från kicks!
Är skit nöjd.
Någon som kan gissa vad det är? Rätt får länkning!

Puss!


@kungsmässan

Hej där!
Är på kungsmässan just nu, och har faktiskt hittat lite saker, självklart kommer ni få se det sen :)
Snart kommer mamma hit och då ska vi kolla på en ny jacka också!

Skriver mer sen, puss!!!


Ny design <3 :)

NU ÄR DEN HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR. domdomdomdom. Okej , ska inte va så omogen eftersom att de inte är min blogg. Men här är den nya designen i allafall.Enkel och stilren. Skulle själv kunna tänka mig den här.. vet att de inte va såhär lalla ville ha den. Men hennes kodmall är lite galen just nu och muppar sig. Men jag gillar den här designen också. JAJA , GRATTIS I EFTERSKOTTT! ♥♥
http://watchtv.blogg.se/

Släktkalas

Heeejsan!
Runt 6 tiden kom det lite folk hem för att gratta mig, men jag hade så ont i huvet så när mormor skulle åka hem åkte jag med henne. Ganska skönt att komma ifrån allt folk, men jag är verkligen riktigt glad för det jag har fått!
Det får ni se imorgon.

Jag och mormor hade kanske tänkt att åka till kungsmässan och freeport imon men vi får se hur det blir med det.

Såhär såg jag ut under kvällen, pussss!


Grattis världens bästa!

Åååh, du är så grymt underbar!
Känns som om du fortfarande är 7 år som du var när vi träffades första gången. Jag kommer till och med ihåg hur och varför. Tänk, du är du 14 år nu.. Även fast du kan kännas som 5 år ibland då men ja.
Jag älskar dig på alla sätt å vis. DU ÄR BÄST! / FRITCHOFF ♥

27 januari 2012

heeello!
mår bättre nu, faktiskt ganska bra, har lite ont i huvet och är lite hänig men ska ta en tablett till och sen går det över hoppas jag.

jag har precis städat klart mitt rum, och snart kommer mamma hem och ska börja fixa med maten tills ikväll.
det kommer faktiskt lite fler folk än jag hade trott, min underbara saknade vän emma ska komma och jag längtar verkligen! ♥

ha en fortsatt bra dag, puss!


smååå!

godmorgon

godmorgon fina läsare!
idag är jag på både bra och dåligt humör. Fyller ju år idag och jag blir verkligen så sjukt glad av mina underbara vänners fina sms, betyder så mycket! men jag mår fortfarande inte helt bra, så jag stannar hemma från skolan idag också, lite tråkigt att inte få gå dit :(

ikväll tror jag att pappa, mormor och dom närmaste kommer hit, det blir inte något stort eftersom jag inte mår helt bra, men bara äta och lite så.

mamma ville inte väcka mig imorse eftersom hon tyckte jag skulle få sova ut, men när jag gick upp så stog det en liten present på bordet, en parfym! ♥ en skit go som jag hade önskat mig så jag blev verkligen super gald.
resten kommer jag få ikväll!

have a good day, puss !


sämre

heeej.
har fått mer ont i huvet det senaste och känner mig faktiskt lite sämre, inte kul alls eftersom jag verkligen inte vill vara sjuk imorgon, men jag får väl proppa i mig tabletter och sova mycket under kvällen.

för en stund sen tänkte jag sätta mig och göra matte, men kom sen på att jag inte hade boken hemma eftersom jag inte har varit i skolan, riktigt surt eftersom vi har prov imorgon och dessutom låg jag efter... behöver inte säga mer men provet kommer gå åt helvete. :(

ha en bra kväll, puss!




godmorgon

Godmorgon!
mår ganska bra idag men inte helt bra, så jag stannade hemma, ska bli riktigt frisk så jag kan gå till skola imon på min födelsedag, japp jag fyller faktiskt år imorgon, ska ha släktkalas också!

idag kommer jag nog bara vila, och kanske plocka undan på mitt rum så jag slipper göra det imorgon.

hoppas ni får en bra dag, puss !



1 år sedan, älskar dig bruden ♥

Onsdag

Hej!
Har ingen blogglust men jag känner att jag måste skriva lite.

Har varit hemma idag för att jag är sjuk, mår så illa att jag inte kan äta, är vrål hungrig eftersom jag bara ätit en macka på hela dagen men jag får inte i mig något...läskig känsla :/

Har legat i soffan hela dagen och just nu kollar jag på glee och halv sover.
Måste verkligen till skolan imorgon för att få med mig matteboken hem, men vi får se hur det blir med det.

Ha en bra kväll, skriver imorgon puss!


Pluggar

Heeeejsan.
Dagen har gått riktigt segt, har mått illa en stor del av dagen och gör fortfarande det, tyvärr. På gympan förut kändes det inget bra alls så jag hoppade även träningen.

Har legat och slöat i soffan en stund och nu måste jag sätta igång att plugga, orkar inte...

Puss!


23 januari 2012

heejsan!

riktigt jobbig dag i skolan idag, hade massa lektioner och jag var verkligen hur trött som helst! vi slutade runt 15.00 och då hängde jag med min vän lina hem, vi hade tänkt oss en fotorunda men det blev att vi gick ut, och sen in igen, några kort blev det men det var så jävla kallt va.... fryser fortfarande!

snackar skype med kevin just nu, men ska snart äta lite och sen får vi se vad som händer under kvällen.


ha det bäst, puss!


bild från senaste fotorundan, redigerad av www.watchtv.blogg.se :*

22 januari 2012

hej och go'kväll !
dagen har tillbringats med mina vänner emelie, ludde och matte, från igår till idag sov vi över hemma hos emelie och hade det riktigt roligt, precis så som det ska vara !
under morgonen låg vi mest och pratade, kollade film och tog bilder, men sen mitt på dagen gick vi upp, åt frukost och bestämde oss sen för att åka och äta pizza, så så fick det bli.

nu är jag hemma och har precis ätit, tagit på mig myskläder och ska snart gå och kolla på film med resten av familjen.

imorgon ska jag gå med min vän lina hem, vi har planerat in en fotorunda, jag behöver bilder till min nya design som hon är super mega gullig och ska fixa! :*

hörs imorgon, puss !




tre bilder från igår, tagna från emelies blogg, www.eyebe.blogg.se
(laddar upp fler en annan dag)

Godmorgon

Godmorgon!
Vi vakande väldigt tidigt idag, men trots att vi bara har sovit några få timmar inatt är vi pigga. Just nu ligger vi och halv kollar på någon film och äter lite godis från igår.

Får se vad som händer under dagen, pussss!


Natt inlägg

Får bli ett litet mitt i natten inlägg, vi ska ta och försöka sova nu men jag är lite rädd för en film vi såg förut så jag får se hur det går ;) kanske ligger vaken hela natten ??

Pusspuss.


Godmorgon!

Hej och godmorgon!
Hur mår ni idag?? Själv mår jag riktigt bra.
Dagen kommer bli riktigt kul, sitter nu i bilen på väg till stan, ska möta upp mormor för att visa vad jag önskar mig när jag fyller år, efter det ska jag hem och packa och sen ska jag åka till min vän Emelie och sova där :)

Hör av mig under dagen, pusss!


Kvällen

Måste bara berätta att mina älskade one direction var på tv för några minuter sen....går verkligen inte att beskriva hur mycket jag älskar dom, you are the best :*

Nu har the voice Sverige precis börjat och jag ska väl kolla på det, finns inte så mycket annat att göra.

Ha en bra kväll, puss!


@backaplan

Heello!
Har precis ätit lite och nu väntar jag och syrran på att pappa ska komma och hämta oss.
Idag blir det en lugn kväll, ska hyra en film och bara mysa.

Skolan idag var också riktigt skön, på no-labbet gjorde vi egen ost som vi sen skulle äta, riktigt äcklig!

Puss


Godnatt

Tjotjo!
Har fortfarande ganska ont i huvet men illamåendet har gått ner!
Tog en dusch förut och har precis lagt mig i sängen och ska sova.
Går till skolan imon för det så tråkigt att vara hemma och jag vill inte missa för mycket.

Puss och godnatt!


svar på kommentar

Amanda om shopping från thailand:
hej tjejen! Mina föräldrar är just nu i thai och tänkte bara fråga dig vart du köpte juicy dressen.
Vill själv ha en så hade varit jätte snällt om du svarade på det i ett inlägg :) priset också :D

svar: jag var i phuket på orten kamala, men juicy dressen köpte jag i en liten affär en bit utanför det stora köpcentret "jung ceylon" i patong. (ganska nära hard rock cafe)
jag fick den för 2000 bath (ca 500 svenska), tänk på att pruta riktigt mycket.

det är ganska svårt att förklara exakt var det låg eftersom affären inte hade något namn, men det här var det jag visste, hoppas du hittar en .
kram !
15 Januari, 17:36

Sjuk

Hej!
Vaknade upp och måtte jäkligt illa och huvudet bara snurrade, har inte sovit alls mycket inatt heller så jag stannade hemma idag.
Just nu ligger jag i soffan och kollar gossip girl, så bra!

Uppdaterar mer senare, puss!


18.35

heello !
skolan idag var riktigt skön, hade en no redovisning men det gick la bra, och efter det hade vi bara tre lektioner, så dagen har gått riktigt fort.

nu är jag hemma och ska snart göra engelska läxan, mår riktigt illa och lite sånt, så får se om jag orkar.
kanske lägger mig i soffan och kollar gossip girl istället.

uppdaterar senare, puss !


svar på kommentar


Postat av: Karin

varför bytte du skola? berätta gärna i ett inlägg :)

2012-01-16 @ 17:26:30



sv; anledningen till att jag bytte skola var att jag inte tyckte att jag lärde mig tillräckligt på min gamla skola och jag tyckte inte att det kändes rätt där.
ledsen för så dåligt svar men jag har inget sätt att skriva hur det kändes, hoppas du blev nöjd ändå.

puss !

The bed

Heeej!
Har precis göttat ner mig i sängen, så himla härligt.
Efter skolan förut åkte jag och Linnea in till stan en snabbis, hade inga pengar med mig men Linnea fick med sig lite hem.
Under kvällen har jag bara pluggat, ätit och vilat.
Måste sova nu, puss!


Godnatt

Ligger just nu på sängen, pluggar och smsar!
Förut idag åkte jag och mamma in till stan och direkt efter träffade jag några kompisar.

Imorgon blir det skola som vanligt, men vi har en fotbolls uttagning som jag inte vet om jag kan vara med på pga. mitt knä :(

Aja, hörs imon puss!


Ullared

Hej!
Förut idag var jag ju på Ullared som jag berättade, det var verkligen inte mycket folk och jätte skönt att gå där, fick även med mig en hel del saker hem som jag är jätte nöjd med!

Nu är vi hemma hos några vänner i Varberg, vi ska sova här inatt, och imorgon blir det troligtvis kompisar :)

Ha en bra kväll, puss !


14 januari 2012

Godmorgon!
För ungefär en timme sen tog jag tåget till kungsbacka, och nu har jag precis satt mig på bussen från Kungsbacka, ska nämligen fortsätta ner mot Varberg, där ska jag möta upp några som vi känner, jag och mamma ska sova god dom! Men jag åker tidigare eftersom dom skulle till ullared och därför ska jag med dit :)

Kommer uppdatera lite under dagen, annars hörs vi senare, puss!


Ingen tid

Hejsan!
Har inte haft någon tid alls att uppdatera idag, dagen i skolan har varit lång och direkt när jag kom hem somnade jag, vaknade sen av att mamma kom hem och sa att vi skulle få gäster.... Dom åkte hem vid halv nio och då var det bara att sätta igång och plugga, som jag har gjort fram tills nu :/
Jobbigt men skönt att få saker gjort eftersom jag legat efter.
Måste sova nu, puss!


Ingen tid

Hejsan!
Har inte haft någon tid alls att uppdatera idag, dagen i skolan har varit lång och direkt när jag kom hem somnade jag, vaknade sen av att mamma kom hem och sa att vi skulle få gäster.... Dom åkte hem vid halv nio och då var det bara att sätta igång och plugga, som jag har gjort fram tills nu :/
Jobbigt men skönt att få saker gjort eftersom jag legat efter.
Måste sova nu, puss!


ingen lust

har ingen lust att uppdatera nu, är på rikitgt dåligt humör jag orkar inte berätta varför...
bloggar när jag känner för det, puss.

Kvällen

Tjo!
Träningen idag var riktigt rolig, men det kändes att jag inte hade tränat på ett tag så nu är det bara att fortsätta och ladda inför våren :)
När jag kom hem duschade och åt jag sen la jag mig i sängen och pratade med Kevin på Skype !
Är så trött så jag kan döda mig själv, helt sjukt! Så därför ska jag sova nu.
Pusss.


Snart träning

Heeeeej!
Sitter just nu i torslandas klubbstugs och väntar på att träningen ska dra igång om 10 minuter ! Har inte tränat på fem veckor nu eftrsom jag har haft ont i ryggen, så det ska bli riktigt gött!
Ha det bra, puss!


9 januari 2012

hej alla söta läsare !

dagen har varit rikitgt bra, jag och linnea mötte upp fabian och jonas och gick med dom till ica snabbt, men det var så sjukt kallt så efter det gick vi hem till fabian.
och ja, vad kan man säga att vi gjorde? typ ingenting, satt mest och snackade, härligt det också :)

och nu är jag hemma och har precis tagit på mig myskläder, snackar med fabian på skype och fryser, riktigt kallt här.

puss !


4an ♥

Grattis !





Idag fyller världens finaste och bästa vän 14 år, så jag vill säga ett STORT grattis till dig!

jag älskar och stöttar dig i alla lägen, glöm aldrig det! du är guld värd ♥


Dagens outfit!


Godmorgon

Hejhej
Natten har tillbringats hemma hos mig med lin vän Linnea, vi satt uppe väldigt länge och snackade Skype med två vänner!

Nu sitter vi hemma hos Linnea och gör inte så mycket, väntar på att maten ska bli klar och sen ska vi ut !

Ha det bra, puss.


Dagens !

Såhär har jag sett ut idag!
Svarta jeans // vit t-shirt + juicy kofta.


gladiatorerna

Godmorgon mina fina!
inatt fick jag äntligen sova ut, och det var riktigt riktigt skönt! Just nu sitter jag i soffan, har precis ätit frukost och kollar på reprisen av gladiatorerna som jag missade igår.
Tycker det är riktigt roligt att det har kommit tillbaka eftersom jag älskade det när jag var liten, hade till och med en favorit: electra, någon som vet vem hon var??

Idag har jag inga planer, förutom ikväll då jag kanske ska sova över med min vän linnea, får hoppas på det!

ha en bra dag, puss !


med och tävlar


Äntligen har en av mina favorit bloggar sarah tjulander börjat med veckans blogg igen, och SJÄLVKLART ska jag vara med, tycker ni med bloggar också ska vara det! värt... ♥
så klicka in på hennes blogg HÄÄÄR och var med! '


dagnen

hejhej!
dagen har faktiskt varit riktigt bra, jag och pappa åkte in till backaplan och mötte upp hanna och mormor, tog en fika med dom, och kollade runt lite, jag hittade ju en sak som ni såg i förra inlägget och den kommer jag visa upp imorgon.

efter det åkte jag hem till min vän linnea, vi gjorde inte alls mycket, snackade mest och hade det mysigt.! 

ha det bäst, puss !


Fynd

Hejhej!
Är på väg hem från backaplan nu, hittade värsta fyndet på glitter! någon som kan gissa vad??
Puss


7 januari 2012

Godmorgon!

igår pratde jag med min vän linnea på facetime till ungefär 4 på natten, men då bestämde vi oss att lägga på och gå och sova, men ja.. sen började vi smsa och slutade inte med det fören 6.30 på morgonen!
och nu vaknade jag av att telefonen ringde och ringde och ingen svararde... så jag gick upp och nu har jag precis ätit frukost :)

idag kanske jag har några planer, vi får se, isåfall så berättar jag mer om det senare.

hoppas ni får en bra dag, puss!


Natt inlägg

Japp, eller man kanske ska säga att det är morgon nu??
Iallafall så har jag suttit och snackar FaceTime med Linnea hela natten, mysigt! Och nu är man knappt trött, men jag ska försöka sova ändå, puss!


topshop winter/summer



winter / summer
vilken gillar ni bäst? någon favorit?

6 januari 2012

Godmorgon!
6 januari idag och nu är det bara 4 dagar tills skolan börjar, det går för fort tycker jag, men det ska ända bli kul att träffa alla kompisar igen.

idag vet jag inte vad som händer, hanna ska iväg till mormor så det är bara jag och pappa hemma, kanske åker iväg med han eller något. vi får se, men jag uppdaterar er under dagen.
puss!


så småå, klassresa i 4an, saknade klass ♥

Mys

Mysdressen är på och nu blir det film i soffan!
Puss


mellandagsrea !

detta kom jag hem från stan förut.


skor från raglady

trosor från lindex


bandeau-bh och ringar från ginatricot.

vad tycker ni??
puss.


(närmast rätt hade min vän linnea, så HÄÄÄR kommer en länkning till dig)


shopping från thailand


2 bikinis

2 jumpsuits

juicy dress

halsband

armband med mitt namn

3 iphone skal


sen köpte jag även ett läppglans, en bodylotion och en parfym från victoria's secret ♥
men det blev inga bra bilder på det, tyvärr.

och så blev det lite små presenter till mina vänner, men det kan jag inte lägga upp här.

vad tycker ni??
puss !

Kungsmässan

Jag och mamma åkte iväg till kungsmässan förut :) nu när det är rea överallt får man ju passa på!
Fick med mig en del saker hem som jag är riktigt nöjd med.
Någon som kan gissa vad jag köpt?....rätt får en länkning!


Kungsmässan

Jag och mamma åkte iväg till kungsmässan förut :) nu när det är rea överallt får man ju passa på!
Fick med mig en del saker hem som jag är riktigt nöjd med.
Någon som kan gissa vad jag köpt?....rätt får en länkning!


Dagens outfit

Sitter nu på bussen och såhär ser jag ut idag!

Jeans från cubus & blus från new yorker.
Puss


mot stan



om lite mindre än en halv timme börjar jag dra mig ner mot bussen för att åka in till stan!
uppdaterar mer under dagen.
vi hörs, puss !

GODMORGON

Godmorgon!
hur är det med er idag?? först vill jag bara säga att statestiken går lite uppåt och det gillar jag, så fortsätt så !

morgonen har varit riktigt lugn och skön, hanna åkte till en kompis innan jag hade vaknat så har varit hemma själv.
14.30 ska jag ta en buss in till stan för att möta upp mamma, hon slutade tidigare och frågade om jag inte ville komma in, självklart! vi ska bara kolla runt och såklart hoppas jag på att få med mig något hem :)

hoppas ni får en bra dag, puss!


älskar dig nu och för alltid ♥

Movie

Har precis kollat klart på sex and the city, och har inte så mycket annat att göra då jag sätter på en till film samtidigt som jag ska skriva önskelista :)
The wedding chrashers får det bli!
Puss


4 januari 2012

halloj!
hur mår ni?? dagen har gått riktigt fort, gick inte upp ur sängen fören vid 13.00, så jag är fortfarande ganska trött, och sedan dess har jag bara ätit lite och tagit det lungt !
så skönt att bara gå runt hemma och inte göra något alls.

tror att jag alldeles snart ska lägga mig i soffan och sätta på en film, sen hade jag tänkt att lägga upp shoppingen från thailand och även lite julklappar som jag fått av vänner ! låter bra eller? :)

vi hörs, puss!


random bild från i somras.

Pizza + movie

Heello !
Har precis gjort klart min hemmagjorda pizza och nu ska jag sätta mig i soffan med den och kolla på "djävulen bär prada"
Riktigt mysig kväll, ha det bra!
Puss.


svar på kommentar

KommentarTid 
emma om DagenS:
ny kofta ? visa en bättre bild :) <3




03 Januari, 16:33
svar: japp koftan är ny, och det kommer en bättre bild när jag visar upp shoppingen från thailand antingen idag eller imorgon. :)

BILDBOMB - THAILAND




































snacka om att jag vill tillbaka ♥

DagenS

Svarta jeans // blus // juicy kofta !


godmorgon

hej och godmorgon!
hoppas ni har sovit gott?? för det har nämligen inte jag, har vaknat väldigt mycket och inte kunnat ligga stilla, antagligen för att det hände lite saker igår som jag var sur och ledsen över...

nu ska jag snart äta frukost och idag tror jag att jag ska träffa min vän linnea, vi hade planerat att sova över ikväll men vi får se hur det blir med det :)

hoppas ni får en bra dag, puss !


Dagen

Hejsan!
Ungefär vid halv fem tiden började jag dra mig ner mot Ebba. Vi gjorde inte så mycket, gick till ica men det var så kallt så vi gick hem till henne och bara chillade, så himla härligt!

Tyvärr hinner jag inte lägga upp bilder från Thailand nu, utan det kommer imorgon
Puss!


2 januari 2012



Godmorgon!
jag vaknade ganska tidigt idag också, riktigt jobbigt eftersom jag inte har kunnat sova ut på flera dagar, men men.
under morgonen har jag kollat klart på alla avsnitten av julkalendern som jag missade när jag var borta, och slutet var riktigt bra !

under dagen har jag inte något planerat förutom att kanske träffa ebba ikväll när hon kommit hem från branäs :) annars ska jag nog städa mitt rum..

och senare kommer bilder från thailand upp och även det jag köpte så stay tuned babes!
puss.


godmorgon ?

godmorgon alla morgonpigga!

jag vakanade för ett tag sen och kunde inte somna om, riktigt jobbigt eftersom man somnade sent inatt, iallafall så var min kväll igår toppen, förutom att jag inte fick träffa några vänner som jag ville, men det får förhoppningsvis bli idag istället ! :)

jag ska försöka somna om nu, men hoppas ni hade en bra kväll/natt.
pusss


GOTT NYTT ÅR!

Det nya året har nu firats in med goa vänner, kan det bli bättre?
Snart ska vi dra vidare mot Linnea och fira henne, hon fyller 14 idag, graaattis!

Puss!


RSS 2.0