godnatt

GODNATT ALLIHOPPA!
kommer nog att uppdatera er med mycket mobilblogg imorgon, så ni är beredda på det. puss

(ett till skäl till att jag vill ha iphone nu är ju att blogg.se appen finns och där går det ju att lägga upp bilder. fyller år om ett halvår så vi får se)
hehe.

♥♥

hejsan ! ♥
hoppas verkligen att jag har fått in allt som har med "resurser, makt & värderingar" att göra efter en lång tids pluggande. Jag kan det mesta så det ska nog gå bra på provet imorgon :)

annars har jag inte gjort så mycket mer denna eftermidda. och snart så börjar robinson som jag verkligen ska se, så jag ska baar götta ner mig i soffan och kolla på det.. !
vad ska ni göra ikväll ?


;)

to draw


afternoon

hej ! ♥
har sutti och pluggat SO nu i en halvtimme och jag börjar fatta det mesta. kände att jag behövde en liten paus så jag passar på att blogga.

skolan idag har varit rikitgt deeeg! vi har haft en jobbig NO lektion, sen fotboll och efter det två timmars slöjd. fick lite papper med oss hem från slöjdläraren, flr vi ska nämligen ha prov i det också :(

aja, har inte så mycket mer att säga så jag fortsätter plugga nu.
har ni haft en bra dag ? puss.


right now.

skitdag


denna dagen har bara varit skit rent ut sagt....
vi hade bara massa jobbiga och tråkiga lektioner. ! och så var det helt konstigt i skolan, vet inte vad som hade hänt men (nästan) alla var tykna typ hela tiden och aa..
liksom jag fattar mig inte på pvissa personer i min klass, dom bara klagar precis heeeela tiden, som om man inte räcker till och dom tycker bara man är skit.. tror dom inte att man gör sitt bästa eller.?? åh... blir så arg, att dom inte bara kan sköta sig själva och skita vad andra gör och hur dom är.... fyfan

aja efter skolan stannade jag på ica för mamma kom hem från jobbet, så slapp jag gå hem från bussen. egentligen är det träning idag men jag är helt slut i hela kroppen och vill bara lägga mig ner på maken och döö! fattar inte vad det är med mig?

aja, nu ska jag inte klaga mera, men min dag har varit riktigt tråkig. hoppas eran dag har varit bättre ?

plus att jag tycker det är dåligt att blogg.se's nya app bara kommer till appstore för iphone... och inte market.:(
någon som håller med?


just nu...

hemma

tjooooo !
har precis duschat och ska nu plugga lite SO innan jag går och lägger mig.

skolan idag gick bra och allt var kungt, fick reda på att vi ska ha ett till NO prov nästa vecka med 30 frågor så der är bara att börja plugga till det med snart.
efter skolan åkte jag med bäästis hem till henne och var med henne en stund innan vi drog iväg till träningen :)

riktigt härlig dag och nu ska jag snart slänga mig i sängen och bara sooovaa !
puss. !


snart bär det av till värmen igen ! ♥ (eller a, snart & snart......)

skolan

Sitter just nu i konstellationer och kollar på när dom andra spelar kort. Börjar om kvart och då det no. Slutar fyra och har träning sen klockan sex, men tror jag hinner uppdatera emellan :) PUSS

26 september 2011

go'kväll fina läsare !
har haft fullt upp hela dagen och inte haft någon tid till att blogga. skolan gick väldigt snabbt, slutade 14.05 och efter det mötte jag upp hanna i nordstan så pkte vi in till mammas jobb, skulle nämligen följa med henne ikea och hjälpa henne att välja lite saker.
helt okej dag var det men det tof lååång tid och jag var hemma sent.
så nu har jag precis packat klart väskan till imorgon, duschat och ätit och kollar just nu på svenska hollywood-fruar ! (Y)

men vi hörs imorgon, puss


:)


denna dagen har gått rikitgt fort, även fast jag knappt gjort någonting !  har mest gått runt i pyamas..

man juts nu snackar jag med eddie på facebook och skulle snackat med frida på skype, men hennes verkade inte funka eller något :(
så jag får fortsätta med justin bieber isället, är klar med håret och precis skissat klart ansiktet, så hade tänkt att börja med skuggningen i ansiktet och sen det lilla av kroppen som är med.

bilder på den kommer inte upp fören den är helt klar. :)


liten uppdatering bara. puss

GODMORGON


godmorgon! hoppas ni har sovit gott.
jag har precis ätit klart min frukost, det blev heller ingen träning för mig idag eftrsom att jag fortfarande har ont i halsen, och jag vill inte göra det vättre. :/

idag tror jag inte att jag ska göra någonting, fortsätta teckna på justin bieber och lite sånt smått. vad ska ni göra denna söndag? något speciellt? :)

nu ska jag kolla runt på lite klädsidor, kasnke ska beställa hem några saker innan thailand.!



dagen

go'kväll ! (eller vad man ska säga)

jag och mamma åkte in till nordstan för att ta en fika på mitt favotitcafe ! det var ganska mycket folk där eftersom att det tydligen var en modevisning där. och den skulle börja 10 minuter efter att vi kom. perfekt ?
så vi satte oss och kollade på den, och samtidigt fick man två gratis modetidningar. awesome!

efter det började vi kolla runt lite och det kändes ganska bra men efter ett tag fick jag panik, jag vet inte vad som hände men jag började må jätte illa och det kändes som jag skulle svimma :s
så vi åkte hem och jag la mig bara och på soffan och sov en liten stund.

nu känns det lite bättre och vi sitter och kollar på en film som går på tv, men ska alldeles strax gå och sova. vet inte riktigt om jag ska på träningen imorgon, men om så är det ju bra att ha sovit en stund i natt.

sov gott, så uppdaterar jag mer imorgon. puss !
(hoppas på ny deisgn snart)




ut.


efter att nu har legat inne i soffan i två dagar, tyckte mamma att jag behöver komma ut en stund, så vi drar starx in till stan och tar en fika.

uppdaterar mer senare. puss !

happy

 
som ni vissta hade vi ju från första början bokat en resa till egypten över jul men för ett tag sedan berättade jag ju att den resan tyvärr hade blivit inställd pga. att inte tillräckligt många hade bokat till den staden så flyget skulle inte köras.
efter det har mamma pratat lite med ving och så, och då sa dom att:
• antingen kunde vi få åka till en annan stad i egypten, där det var ett skit fint och bra hotell med massa mat och stora pooler, hotellet låg dock ganska långt ifrån staden där man kan shoppa och så, men väldigt nära havet. I egypten under julen är det ca 28 grader och havet är ganska kallt och har ganska stora vågor..
eller:
så kunde vi få en resa till thailand! isåfall så var det ett ganska dåligt hotell, det ingick frukost och hade 1-2 helt vanliga pooler. hoteller låg ca 500 meter ifrån stan där det finns oerhört mycket snygga kläder och annat att shoppa, och små mysiga restauranger.
och så ligger det nära havet också. mamma sa att i thailand var det mycket mysigare och varmare, kanske 31-32 grader plus att havet var mycket varmare och nästan inga vågor.
.
så vi satt och pratade om hur vi skulle göra, och kom sedan fram till att vi skulle till thailand !!!
detta för att vi redan har varit i egypten två gånger och vi ville testa något nytt nu när vi hade chansen, plus att det är varmare och alla var lite sugna på att shoppa mycket !
awesome, eller vad??

vi kommer då att hålla till i ett område som heter kamala, och på stranden kamala beach. sen vet jag inte om vi kommer åka någonstans och göra någon utflykt men det får vi se när vi kommer dit. dockär det ju ett tag kvar.

iallfall så är jag grymt glad just nu och kan knappt vänta till om ca 82 dagar ;)
kommer bli grymt !

puss.


här kommer vi att tillbringa varje dag, bara sola och bada !



och här kommer vi att bo. (som ni ser är det inte så fint, men vi kommer bara komma dit på kvällarna, sova och sen gå upp på morgonen och ner til havet.)


godmorgon


jag vaknade för någon timmesen, idag mår jag lite bättre men jag dock fortfarande ont i halsen, därför sa mamma att jag inte fick spela match idag :( och det hade jag verkligen sett frsm emot eftersom att jag inte spelat på länge flr att jag har varit skadad...

så idag kommer det bli en slapp lördag, ska plocka undan på mitt rum och sen måla klart justin bieber (eller iallfall försöka bli klar) och den kommer troligtvis upp på bloggen här sen :)

men jag vill önska hjuvik lycka till på matchen, och sen även gammla innebandylaget lycka till på cupen i helgen ! ♥
puss!

(senare kommer jag berätta en svin rolig sak, so stay tuned ! ♥)


evening

tjao !
vet inte riktigt hur jag mår, det är lite till och från just nu, ibland känns det okej och ibland vill jag bara dö.... svin jobbigt är det.
just nu känns det okej, så jag och mamma bestämde oss för att kolla på filmen rat race, riktgt bra är den!
men jag tror att jag snart ska gå och lägga mig, tröttis....

hoppas att ni mina läsare mår bättre än vad jag gör, och att ni kan njuta av att det är helg.
puss.


(har även börjat skissa på justin bieber nu, och än så länge så ser den helt okej ut)


sjuk....

är hemma från skolan idag :/
igår hade jag feber och mådde vrekligen inte bra, idag är det sådär. vet inte om jag har feber, men jag har huvudvärk och svin ont i halsen :(
serriöst, jag hatar att vara sjuk... !

orkar inte skriva mer, men jag kanske uppdaterar mer senare, PUSS

robinson

hejsan !
sitter just nu i soffan med mamma och kollar på robinson, efter det ska jag gå och sova så får vi se om jag går till skolan, mår inte alls bra just nu :(
hörs imorgon, PUSS




tråkigt inlägg, ja vet ......

on my way

tjaao! är på väg hem nu, men dock är det en bit kvar. uppdaterar när jag kommer hem. PUSS

joggingtur och nu sova


idag var jag och min vän frida ute och joggade, det var riktigt skönt och vi sprang ganska långt faktiskt ! bra kämpat frida !
efter det hoppade jag bara in i duschen och sen slängde mig i soffan, tänkte plugga lite SO men orkade verkligen inte det.. höhö, får bli imorgon istället.

och ja, nu blir det väl att sova och förbreda sig för ne ny skoldag. PUSS !


gash, love you babe ! ♥

21 september

heeello !
tyvärr blev det ingen uppdatering igår, detta berodde på att min dator var helt koko ! den bara stängde av sig när man höll på att skriva, så efter ett tag tröttnade jag, tänkte mobilblogga men sen glömde ja det :/
men nu verkar den funka som den ska (Y)

skolan idag har väl varit bra, när vi var på väg till SO:n gick vi förbi änglahallen och så kom några killar ut och sa att en 6:a typ hade brutit/knäckt nacken :o så vi gick in, och längst bort i ena hörnet låg det en kille och en ambulans var där, han fick något stöd för nacken och åkte direkt till sjukhuset. stackarn, hoppas det går bra !
sen åkte jag bara rätt hem och nu har jag ganska mycket att göra innan kvällen är slut. ska ta o hjälpa mamma lite här hemma och sen måste jag ut och ta en joggingtur.
men vi hörs senare, puss !
. senare kommer jag berätta en awesome sak ! so stay tuned :)

nisse platsen.

halloj ! sitter just nu på nisse platsen och väntar på att nästa skolbuss ska komma. och så direkt när man kommer till skolan får man en kamera framför ansiktet, haha nej men vi ska ta skolfoto. giller verkligen inte det, blir ALDRIG bra :( ha en bra dag, PUSS

i'm going to bed !

japp, ska alldeles starx gå och lägga mig.!
det är ju skolfoto imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ;o hittar ingenting, men man får la gå upp tidigt och a... :/
sov gott, puss !

;o



asså vafan, det funkar inte att ladda upp webcam bilder !!!! ;o
det har ju funkat förut, men inte det sista.,  

funkar det för er ?? och isåfall för har ni för webcam grej och laddar ni bara upp det som vanligt eller ?
puss

home

hello wonderful readers !
har haft en riktigt bra dag idag faktiskt, var ju som vanligt skola men vi hade bara två lektioner plus idrott, var la helt okej, sen drog jag och en vän in till action park för att träffa massa vänner som man inte träffar så mycket längre :( cozy!
och a, sen blev det att vi åkte hem bara och nu ska jag bara ha en lugn kväll!

vi har inga läxor eller något denna veckan så jag ska bara ha en riktigt härlig vecka och bara ta det lungt och träna :)


och förresten, vi fick reda på idag att vi ska ta skolfoto imorgon ;o en dag innan, hallå eller kunde dom inte sagt det lite tidigare kanske ? :o aja, inget att göra åt det men jag måste välja kläder.!


idag kanske det kommer en ny deisgn också ;) so stay tuned.!



gör ni??

hej kära läsare ! vad gör ni?? jag sitter just nu i omklädningsrummet och har precis bytt om o allt efter gympan, hade orgentering och det gick la bra :) ska strax gå och ha lite franska och sen slutar vi 14.05! kanske har lite planer under eftermiddagen men vi får se. PUSS !

godnatt !

ska snart gå och lägga mig, är svin trött
.
sov gott, PUSS !

cozy day

hej bloggen !

för ungefär en timme sen kom jag hem från stan eller rättare dagt allum, jag och mormor åkte nämligen dit isället för nordstan, det var proppat med folk där!
men det var jätte mysigt att gå omkring där och jag fick med mig en söt sak hem, den visar jag er lite senare eller imorgon :)

nu ligger jag i soffan och kollar på bonde söker fru som alldeles starx är slut, och då får det bli att göra läxa innan idol börjar klockan 20.00.
vad gör ni denna söndagskväll?

PUSS


kärlek till dig syrran ! ♥

mot stan !

tjaaao bloggen ! dagen började med fotbollsträning, den var gansla jobbig men ändå goo. nu efter frågade jag mamma om vi kunde åka in till stan men hon orkade inte eftersom vi ska dit nästa helg. precis efter så ringde mormor ovh frågade om jag ville komma till henne i stan (hon var nämligen där själv) så ja, nu sitter jag på bussen och är snart framme. vad gör ni denna eftermiddag ?? hörs sen PUSS

model house

hej fina läsare !
har haft en lång men helt okej dag, och har inte haft någon tid alls till att blogga :(

min vän caroline ville att jag skulle visa några bilder från när jag blev fotad av model house, och visst, varför inte? så det får bli några stycken.
ha en bra lördagskväll. PUSS!










fullt upp

halloj! har verkligen haft en super härlig dag idag! började ju med skolan som vanligt och direkt efter åkte jag in till n.platsen för att möta upp emelie, matte och axel. vi gick och åt och sen drog vi in till liseberg. sen ungefär vid 6-tiden kom frida in också och det var verkligen sjukt kul. saknar alla så himla mycket ! och ja, nu är jag hemma hos frida med henne och vi ska snart sova, eller a typ nu. så puss och godnatt !

bussen

tjaaoo ! sitter just nu på bussen på väg till skolan. vi har måånga lektioner idag och fredagar brukar gå segt, men vi får hoppas på att det går snabbare, och som avslutning på dagen blir det liseberg med alla saknade vänner och sen övernattning med bästis :) kan det bli bättre? NEJ ! det var väl allt, puss !

godnatt


har precis gjort iordning mig för att sova, är enormt trött så det får bli ett godnatt nu :)

imorgon ska jag ju till liseberg och efter det troligtvis sova över med fidoo ! i vilket fall som helst kommer jag blogga på något sätt.
om jag inte sover över kommer jag att ladda över bilderna från modelhouse så ni får se dom, annars blir det på lördag.

puss och godnatt . !

jag vann ;o

heeello :)
shit, kom precis hem och då såg jag att statestiken var awesome, och inte nog med det MÅNGA KOMMENTARER.
och sen visade det sig att jag hade vunnit dagens blogg hos www.vadfanskajaghete.blogg.se , hon har ca 6000-7000 läsare per dag ! awesome eller vad?

HOPPAS ATT NI STANNAR ! hade gjort mig sååå glad !



denna dagen har varit toppen bra, inte nog med att jag vann så har jag, mamma och hanna precis kommit hem från modelhouse :)
alltså att man blir fixad och sen fotad av sånna som jobbar med det :) det var svinkul och jag tog ca 120 bilder, och blev faktiskt nöjd. några av dom kommer nog visas.
helt fantastisk dag!

nu ska jag packa lite saker inför morgondagen. ska nämligen till liseberg med massa goa människor !
ha det gött and stay tuned !
puss.


paint justin bieber

hej allihoppa.
som vissa av er kanska vet och vissa kanske inte vet så har jag ett stort intresse av att måla, och framförallt måla av kändisar, eller bara människor / kort. Alltså porträtt :)

nu var det dock ett tag sedan eftersom jag aldrig har någon tid längre. Men nu har jag bestämt mig för att rita av snyggingen justin bieber.
det får bli någon av dessa två bilderna, men jag kan inte bestämma mig vilken så ni får hjälpa mig. Troligtvis kommer den komma upp på bloggen sen när den är klar också.


1                                                                         2


på dessa två bilder tycker jag han är riktigt snygg, men som sagt, vilken tycker ni? 1 eller 2?
PUSS

pluggar som en galning.


bild från 6:an




japp, det är det jag gör just nu :/
det ända jag har i min hjärna just nu är KEMI, ATOMER, BLANDNINGAR, FYSIKALISKA FÖRÄNDRINGAR och massa liknande, vi ska nämligen ha prov på detta imorgon.
Jag kan det rätt bra, behöver bara bli 100 % säker, vill liksom få bra resultat !

aja, nu ska jag fortsätta och sen åka med pappa ner och handla.
PUSS

skolan

hello.! ska snart börja dra mig ner mot bussen, för att sen åka till skolan.
vi slutar 12.10 idag, nice eller vad? men det är bara för att lärarna ska på någon utbildning :)
hoppas ni får en bra dag . PUSS !

tired


snart är det dax för nya höstbilder.
tänk att denna bilden är snart ett år gammal.



skrev ett inlägg förut vid 20.00-tiden, men det verkade inte ha kommit upp ;o
aja, det får bli nu istället då, orkar inte berätta om min dag mer än att just nu har jag ganska ont i halsen och lite huvudvärk, så det är tur att vi bara går till 12.10 imorgon, för mer än så hade jag inte orkat.

just nu sitter jag med varm oboy och en filt i soffan och kollar på "amerian pie beta house" den går på 6an för ni som vill se. 
vet inte om jag kommer kolla klart på den, men vi får se. 

PUSS OCH GODNATT ♥ 

lunch

heeello. precis kommit upp från fotbollen och duschat. och a, nu sitter man och väntar på alla som är sega ;) är ganska snabb på att duscha förstår ni. men hoppas ni har en bra dag. PUSS

godmorgon

godmorgon kära läsare, sovit gott? jär på väg till skolan nu. slutar inte fören 16.00 idag men vi hörs då. PUSS !

ensam mamma söker

haalloj.
sitter just nu i soffan med myskläder, varm oboy, no-boken i knäet och kollar på ensam mamma söker, många saker samtidigt men det går :)
ensam mamma söker är ett riktigt bra program, jag vet inte varför men jag gillar det verkligen !
senare blir det svenska hollywoodfruar, awesome.

tror även att jag snart ska klicka hem några saker från lite olika affärer ! likee.
PUSS


cozy !

home sweet home

hej där ♥
kom hem för en liten stund sen, och jag ska snart äta lite och sen sätta igång och plugga, eftesom att vi har prov i kemi på torsdag och jag har bara kollat igenom allt lite snabbt.

skolan idag har varit toppen. Jag, carolie och elin skulle vara med en annan klass och spela en typ "minitunering", det spelade vi på skoltid så det var awesome ! vann alla tre matcher och det var sjukt kul. Efter det hade vi bara spårk och sen slutade vi 14.05 :)

hoppas ni har ahft en bra dag, PUSS !



hem

tja sötisar! sitter just nu på bussen på väg hem. min dag har varit awesome. berättar mer när jag kommer hem. PUSS !

träning

drar snart iväg på träning, och hoppas på att det blir bra :)
uppdaterar mer sen, puss

knattetränare

just nu sitter jag hos några som var hemma hos oss på kräftskivan igår, skulle lämna tillbaka några saker som dom glömde. kom precis ifrån fotbollsplanen efter att ha varit knattetränare, det var la helt okej men man fick ju fan inget betalt, aja skit samma :/ vi ska nog strax åka hem, och då ska jag bara vila och ta det lungt. har träning sen 17.00 så det blir nog en go dag. puss

natti

Godnatt världen ♥

awesome

tjoo babes ♥
har haft en helt awesome kväll, vi har haft så sjukt kul !
började med att alla kom hem till oss ungefär vid 17.00, efter det åt vi och sen blev det bara bättre, haha ! nej men jag kan sammanfatta min kväll lite kort. bakat sjukt stora chokladbollar, va ute och busplinga på två skitsura gamlingar, ramlat ner från studsmatta, sprungit som fan, härlig musik, skratt, bytt kläder ;) haha ja, lite sånt !
awesome !
nu ska jag snart gå och nana, eftersom jag ska upp tidigt imorgon och vara knattetränare :( tråkigt men man tjänar ju lite money så varför inte.

aja, puss och godnatt.
bilder kommer imorgon, orkar inte just nu...

hem snart




för ungefär en timme sen kom jag hem från stan, jag och mormor promenerade omkring runt kungsgatan och lite inne i nordstan :)
hittade lite saker som jag förhoppningsvis kommer visa lite senare.

om en kvart åker jag hem till mamma och ska börja fixa mig lite inför kvällen, och hjälpa mamma med all mat och städa lite kanske. Kommer bli grymt nice !

ha de bra ! PUSS


godmorgon




vaknade för en halvtimme sedan, och om en stund ska jag och mormor ut på stan, eller gå runt på kungsgatan tänkte vi :)
har inga planer på att köpa något, men vi får la se.
efter det blir det hem till mamma, och där ska vi ha stor kräftskiva, så massa härligt folk kommer, awesome eller vad? ;)

nu innan jag åker ska jag göra en ny kategori som kommer heta "mobilblogg", eftersom jag kommer mobilblogga ganska mycket nu när skolan är, och jag åker ganska långt :)
bara så ni vet.

ha en bra dag, puuusss !


ingen update på hela dagen ;o

ojdå, jag har inte ens tänkt på bloggen under dagen., men jag har haft en otroligt rolig dag !
började ju med skolan som vanligt och vi slutade 15.25, efter det åkte jag direkt in till centralen för att möta matte och axel, vi drog oss mot liseberg, som jag inte har varit på på flera veckor, gaalet kul asså :)
så mormor kom och hämtade mig vid 20.45 - tiden och nu sitter jag hemma hos henne.
imorgon ska vi troligtvis in till stan och bara gå omkring.
sen blir det hem och tagga inför kräftskiva, haha nej men det kommer bli en awesome kväll imorgon ;)
vi hörs senare, eller imorgon.
PUSSS


läskigt värre

hej allihoppa!
now i gonna tell you a scary thing.
nej men det var så här att jag, carro och en kille från klassen var på väg ner till spårvagnen för att åka hem, då står det sånna här byggpersoner och säger att det inte går några vagnar just nu för det har precis hänt en "liten" olycka längre ner. så vi tänkte gå och ta bussen, då hör vi flera ambulanser komma i full fart och en polis helikopter i luften. så vi börjar springa dit ambulanserna kör. vi ser massa blåsljus överallt, och det var skit läskigt.
Sen ser vi att det var två spårvagnar som hade krockat ;o det var tydligen så att ena vagnen stog vid en hållplats eller körde långsamt eller något, och så kom den andra och körde rätt in i den, tydligen för att chaffören inte hann och bromsa ... vi kom dit PRECIS efter det hade hänt, och det var flera poliser, 5 ambulanser och ca 4 brandbilar. vi såg hur folk blev utbärda på bår från spårvagnen och vissa som var medvetslösa och allt, till och med en liten bebis som bara grät blev utbärd, så hemskt var det !
det var ungefär 24 skadade och 11 allvarligt skadade
vi stog där ett tag och bara tittade på allt, och sen var tv4 där och det var helt kaos, massa människor som var helt chockade. :(
efter det började vi gå mot en helt annna hållplats, eftersom det var typ det ända stället vagnarna gick ifrån, så vi var tvungna, sen var det bara att åka hem ...

detta kommer nog att komma på radio och tv, så om ni vill veta exakt hur allt gick till, så bör ni kolla där.
jag tog lite kort som ni kan få se.





;o :(

morgon

hejsan. hoppas ni har sovit gott? det har jag iallfall. sitter just nu på bussen och den är verkligen proppfull ! slutar 15.10, så bloggar när jag kommer hem. PUSS

trött

Hej !
har precis kollat klart på bonde söker fru, och nu har jag inte så mycket att göra, ska väl kolla lite bloggar och sen ska jag inte lägga mig för sent, det är verkligen ett krig med mig själv att komma upp på morgonen :/
imorgon slutar vi 15.10, men har en slapp dag med slappa lektioner, eller iallfall sista som är i två timmar, slöjd ;)
efter det blir det bara att åka hem och plugga.
och jag måste bara säga att mitt öga är helt cp, det kliar och skaver lika mycket som när jag har allergi på våren, så det verkar som jag är allergisk mot något mer, men vi får la åka och kolla om det inte blir bättre inom några dagar, men jag hoppas verkligen inte att det är något.
men sov så gott, så uppdaterar jag mer imorgon. puss !




det tråkiga


ja, som ni såg så skrev jag ju igår att jag skulle berätta en lite tråkig sak idag, och jag skrev att det inte var något allvarligt eller liknande, men för mig var det bara lite tråkigt.

det är ju såhär att jag, mamma och hanna ska åka iväg med några kompisar till egypten över julen, men nu har det blivit massa krångel med planet och standen vi ska till osv. det är så att kanske 50 personer har bokat en resa till stället vi ska till, och på planet går det in ca 200. så dom kanske ska ställa in den turen (flyget) :(
isåfall så har våra vänner kollat på en annan resa till en annan stad, den resan var mycket dyrare och det var lite krångel. Vi har iallfall bokat dit också ifall dom nu skulle ställa in, men vi har inte betalat än så jag vet inte alls om det blir någonting :/
eftesom att jag var i egypten över julen 2008 och 2009, och efter det blev jag helt förälskad och det var det ända jag vill göra. 2010, älltså förra julen åkte vi inte, och nu var jag veeeerkligen sugen på det igen , men som sagt var, vi får se... hoppas på det bästa.

men ja, det var bara det, puss !




2008




2009

:(

imorgon så ska jag berätta en tråkig sak för er.
kanske inte är så kul för er att höra, men fyfan va tråkigt för mig.
och nej, nu är det inte så att någon har dött, eller är allvarligt skadad, eller att något har hänt med mig..
men ni får se imorgon. puss

new in

har precis fått upp en ny header, eftersom min plötsligt var borta så fick det bli att göra en snabb och enkel själv. blev inte nöjd men får ha denna ett tag till iallfall.
den är ju väldigt sommrig, men lite senare kommer det komma en grym höst design hoppas jag på :)
men aja. vad tycker ni ?



vädret??

hej allihoppa !
ser ni hur vilket väder det är egentligen ? ;o helt sjukt ! träningen var väl okej, men efter uppvärmningen, efter ca 10 minuer började det småregna lite, och var typ halv storm så mycket det blåste, och sen började det verkligen ös regna. Det regnade på tvären och piskade i ansiktet ;o JOBBIGT men jag fick ändå rill bra spel o allt, så det var gött ! :)
för min gör det inget alls med sånt här väder, jag gillar det faktiskt, hade det bara åskat och blixtrat hade det varit helt perfekt !

efter så var det bara hem och hoppa in i en varm dusch. Nu har jag precis pluggat lite och ska gå och kolla på resten av idol. vad tycker ni om idol i år?
själv tycker jag det är bra, förutom den nya juryn, gillar den inte alls, tycker det var helt perfekt som det var förut :/
och nu har jag bestämmt mig för att från och med imorgon, ska jag bli mycket bättre på att blogga, lägga upp mer bilder, outfit, kanske mode, och lite sånt ! awesome, eller hur?
så det är bara att fortsätta läsa, för det kommer bli ännu bättre ! puusss !



tagga träning

tjooo! sitter just nu på bussen och är snart framme i hästevik, ska bli skönt att äntligen få träna igen :) vi slutade inte fören 16.00 och nu börjar träningen 17.00. STRESSIGT ! men nu ska jag skynda mig. puss !

stressig dag

hela denna dagen har varit oerhört stressig och jobbig :/ det har regnat hela dagen, och jag har typ fått något med ryggen (sträckning eller liknande) gör iallafall skit ont men mamma har precis lagt på lite tigerbalsam så jag hoppas för gud att det blir bra snart ! ska bara gå och kolla på det sista av svenska hollywood fruar och sen blir det väl sängen inte så långt efter. puss o godnatt..

Hos mamma

Tjaaba tjena hallå. Vi slutade tidigt idag, 14.05, likeee ! Efter det blev det spårvagnen till mammas jobb och nu sitter jag här. Har precis varit ute och köpt något och snart kommer mormor och hämtar upp mig och så får man skjuts hem :) Idag blir det nog bara att vara hemma och göra läxor eller något. Det är ju sjukt dålig väder, ös regn hela dagen :( Aja, inte så intressant inlägg, men ha det så bra. PUSS

boring day

heeeello ♥
denna dagen har varit rikitgt tråkig, började ju med att jag inte kunde somna om imorse, så jag gick upp redan klokan 09.00, satte mig och kollade på tv och åt frukost.
efter det började jag och pappa städa innan vi skulle åka hem till mamma.

och nu ska jag och mamma börja göra iordning i mitt rum, fick ju med mig en hel del saker hem från ikea igår. så det ska komma upp nu :)

hoppas ni inte har haft en lika tråkig dag som jag ..
pusspuss


( BILDBRIST )

åh :(

vaknade för en stund sen av att min syrras mobil ringde på högsta volym....... och a, nu går det inte att somna om :/ fan då. aja, sov så gott alla andra puss

MOBILBLOGG

tja goingar ! sitter just nu i soffan hos pappa och kollar på fångarna på fortet. det är la helt okej, fast gud vad jag vill leva om kvällen igår, haha! gud va kul vi hade :) pusspuss

hos mormor



tjo babes !
när vi åkte från ikea så åkte vi direkt hem till mormor för att hjälpa henne att sätta ihop en bokhylla. och efter det blev det  fika (y)
så nu ska jag vara hos mormor i ungeför en timme till innan jag åker in till stan för att möta upp pappa, ska nämligen sova hos han inatt. Har ingen dator där, men kan ta och göra någon mobilblogg under kvällens gång. :)
vad har ni gjort denna lördag då?
pusspuss


ikea

tja sötisar ! sitter just nu på ikea och väntar på att mamma ska komma med maten. det är galet mycket folk här och ganska jobbigt att gå omkring. men lite saker har man allt fått med sig :) pusspuss

mina goingar

om en stund drar jag iväg till frida.
linnea ska även komma och vi ska ha en riktigt mysig myskväll ! kolla på film och bara äta massa onyttigt, likeee ! ♥
tar inte med mig någon kamera eller något, men a, mobilen finns ju alltid, så vi får hoppas på någon bild och kanske någon mobilblogg under kvällen.

men annars hörs vi nog imorgon. puss !


1 september - höst !

gaaah, det är redan 1 september, tiden bara flyger iväg...
och då är det alltså första höstmånaden, vet inte riktigt vad jag tycker om det, gillar hösten och vintern, men kommer sakna sommaren. Iallfall så har det varit helt awesome väder idag, solen skiner o det är varmt, gött ! :)

skolan har varit som vanligt, inget speciellt, kom hem ungefär 16.30 och då blev det att göra lite läxor, orkade inte göra klart dom så får väl fortsätta snart då :/

och så måste jag göra en ny header, min har bara försvunnit, helt plötsligt liksom ;o
aja, ha de bra puuuuusss



shit va jag saknar dig gossi !
min knäppa vän ♥

RSS 2.0