snart slut

heelloo!
denna skolveckan som snart har gått har verkligen varit väldigt mycket i, allt det sista ska bli klart nu innan lovet och jag har haft väldigt mycket prov och redovisningar. Men nu är det över och jag är så himla glad för det.
Idag tog jag mig tid att vara med kompisar, jag och två till var hemma hos ludde och kollade på film, snackade och hade det kul som vanligt. !
detta har varit en grym dag på många sätt.  puss!!



från idag.
målade lite i ansiktet :)

an awesome day

hello babes! tyvärr kunde jag inte skriva igår, eller jag kunde nog men hade ingen tid till det faktiskt.
Iallafall så hade vi en kort skoldag idag och nu har jag varit hemma ett tag, inte gjort så mycket utan bara fixat lite små saker.
Och idag blev jag klar med det sista riktiga provet och redovisningar och sånt innan lovet så jag längtar bara så sjukt mycket!!

Men om lite mindre om en timme ska jag börja dra mig ner mot bussen för jag och helt mitt goa lag ska först dra och äta på pizza hut och efter det kolla på sverige-island inne på ullevi! kommer bli galet kul!

Ni får ha en grym kväll precis som jaaag. HA DET BÄST. PUSS!


pluggat

heeello! har pluggat en lååång stund nu på kvällen, och jag känner mig helt okej säker på provet vi ska ha imorgon. vi ska även spela upp en pjäs i engelskan så jag måste gå och kolla på kläder jag ska ha till det också. haha.
Men nu ska jag strax sova! hoppas ni har haft en riktigt bra dag. puss!.


last summer

Heeem

Hello!
Jag har precis varit hos doktorn och kollat mitt knä, dom kunde inte direkt se om det vad något bara sådär sa dom så jag ska in någon dag snart och kolla hos en speciallist och rönthka, är så himla nervös över att det ska vara något allvarligt!
Men iallfall sitter jag på bussen på väg hem nu.
Ha det bäst, puss!!

Me yesterday


mammas dag

hej finisar!
jag kom nyss hem till mamma från pappa! så jag gick direkt in till henne med en blomma och present som jag köpte tidigre idag, hon blev himla glad!
Så ikväll hade jag tänkt att bara ha det lite chill och vara med mammi såklart!
glöm inte att vara med era mammor lite extra idag för dom är det bästa ni har! ♥





Godmorgon

Heej och godmorgon! Jag har precis vaknat och ska strax äta frukost.
Idag kommer det bli en ganska lugn söndag, jag ska iväg och titta på när mitt lag spelar match och efter det blir det bara hem, kanske bada och plugga en del.
Ha en bra dag allihoppa. Puss!!


övningskört

hej babes!

jag har precis övningskört lite moppe nu, det gick faktiskt väldigt bra och det var ju bara så härligt, längtar så sjukt till 15 nu! haha kommer bli grymt.
Iallafall så sitter jag uppe på altanen i solen och dricker cola och trycket i mig halstabletter nu. helt okej ;) jag tror att vi snart ska åka hem. Och ikväll blir det nog en stor godispåse framför eurovision. Ska även planera lite skojiga saker :) 
ha en bra kväll nu, puss! 

 
 

lördaaag

Hello there!
Just nu sitter vi hemma hos några vänner! Det är så himla varmt så jag är väldigt sugen på att bada, är dock förkyld så kan tyvärr inte det.
Jag ska strax ner och övningsköra moppe, ska bli sjukt kul faktiskt.

HA DET SÅ BRA, PUSS!




Mini paus

Jag tar en liten paus från bloggandet denna helgen, har ingen dator nu heller så det passar bra.
Jag har grymt mycket att göra, plugga till massa prov plus att jag börjar bli sjuk :(
Ha det så bra så länge. Puss!!


awesome ide





vad tror ni om det?

tjugofjärde

efter skolan idag som dock var ganska lång men har ändå haft en riktigt bra dag så drog jag och linnea in till stan för att fixa presenter och så till två vänner som har fest imorgon. vi hittade helt perfekta och jag tror vi drar in en snabbis imorgon igen innan och bara kollar runt lite!
vi hade det verkligen jätte mysigt, åt på donken, kollade runt, och pratade om allt och inget. mys! ♥
Nu ska jag dra ut och sätta mig på altanen och snacka lite mamma, ha det bäst. puss!


älskar dig vännen, you are the best ♥

LONDON (i bilder)




















dom bästa minuterna i mitt liv (with one direction)

Som i stort sätt alla mina vänner vet är jag ju världens fan av one direction, nästan för mycket om jag tänker efter, har varit det sen förra sommaren/hösten ungefär.
Och nu i förrgår hände det som gjorde mitt liv helt perfekt (haha nejdå, fast jo) min högsta dröm blev sann!!
jag träffade dom.
det roligare var ju att jag hade skojat med mina vänner innan jag åkte om att "shit, tänk om jag träffar dom" men det var absolut inget jag förväntade mig.

men iallfall, i söndags var jag påväg hem från london, vi flög ju då från heathrow som är en av världens stösta flygplatser. Så precis när vi hade checkat in och kommit egen säkerhets kontroller och allt så skulle mamma och min syster gå in i en affär. jag stannade utanför och bara kollade på allt folk som gick förbi, och plötsligt går det förbi en kille som jag känner igen, som jag älskar. och det första jag tänker är LOUIS TOMLINSON. Det sjuka är att han ler mot mig och säger hej. precis i den sekunden tänkte jag "nej det kan inte vara han", och någon sekunder efter kom jag på igen att det verkligen var han! och damn, va han var snygg.
haha,
när jag väl kom på det stannade min hjärna lite, och sen var han bara borta...
Så vi gick vidare och jag var lite i chock kan man säga (ni kanske tycker det är konstigt eller så, men jag överdriver verkligen inte nu..) men vi fortsatte gå till gaten där vårat plan skulle gå. Efter ett tag  blev det för tråkigt så jag gick iväg och bara gick omkring på flygplatsen och kollade runt..... Helt plötsligt kollar jag åt ett håll... och där ser jag dom, ALLIHOPPA!!! helt crazy. iallafall utan att tänka på vad jag gjorde sprang jag fram till niall eftersom han bara var några meter ifrån mig (dom var lite utspridda). Kommer knappt ihåg vad jag sa men det var mer som att han böjrade prata med mig eftersom han troligtvis förstod att jag var ett fan.
Han sa att dom hade ganska bråttom till sitt plan, men han stannade ändå och frågade vad jag var ifrån, sa att jag var söt och kramade mig, och då typ såg dom andra det och gick också fram till mig och sa hej och allt.
Asså jag var så sjukt glad imonbords och stog och log exakt hela tiden!
alla kramade mig, log mot mig, pratade med mig och sa "honey". Sedan var dom tvugna att gå och det var först då jag kom på att jag kunde ju ta kort på dom (även fast jag inte kunde vara med)... men ja, då var det lite försent för dom hade redan hunnit en bra bit. Jag sprang iallafall efter och tog några smygbilder så fort jag kunde.

nu efteråt är det seriöst det ända jag tänker på (nästan iallfall). och jag kommer på så sjukt mycket jag hade kunnat säga, göra och ja, ni fattar. det hela var ju en slump och jag var inte förberedd alls.

jag har ändå fått vara med om något som jag aldrig kunnat tänka mig! även fast jag inte fick någon bild med dom så är det ju obeskrivligt att ha kramat dom alla. Man kan inte vara gladare än vad jag är just nu. ♥♥♥



hoppas ni tror mig även om jag inte fick några bra bilder.
ni får tro vad ni vill jag vet att det är sant ♥

underbart

jag bloggade ingenting igår och ändå var min statistik hög! puss på er mina fina läsare ♥

heeej! som jag skrev och som ni nog märkte bloggade jag ingenting igår, men min dag var helt awesome! efter skolan drog frida med mig hem! vi mötte några andra nere vid badet. Det var väldigt kallt men ändå skönt på något sätt, premiär doppet! efter det sprang vi upp till mig och körde vattenkrig och det var så jäkla kul! roligaste på länge.
Nu är jag hemma och det är fruktansvärt varmt idag också! så senare kanske jag sricker ner till badet igen, får hoppas på det.

senare ikväll kommer jag göra ett till inlägg men har tre saker att skriva om, därför vill jag veta om ni helst vill läsa om min resa till london (bilder), shoppingen därifrån eller när jag träffade one direction?pussss



Hem

Är på väg hem från flygplatsen nu. Detta har seriöst varit den sjukaste och bästa dagen i hela mitt liv !!!! :D
Kommer berätta imorgon. Puss!


Last day

Hej och godmorgon!
Idag är det våran sida dag här i London, och ikväll tar vi planet hem igen. Jag vill verkligen inte hem än, tiden går för fort!
Strax ska vi åka ut på stan och bara vara, kolla runt lite och så.
Skriver när jag kommit hem till Sverige igen. Puss !!

Today's


Today

Hej där!
Nu har vi precis kommit hem från en pub, riktigt mysigt var det där!
Och Ikväll blir det Champions leauge finalen, så det kommer bor bli väldigt bra.
Shoppade lite idag också som jag visar er när jag kommer hem till Sverige igen. Puss!!


Lördag 19 maj - i London

Imorse funkade tyvärr inte vårat Internet så det var därför jag inte uppdaterade något.
Iallfall så är jag i westfield och shoppar nu, grymt utbud här!!
Nu ska vi dra och ta en fika. Hoppas ni har det bra hemma, puss!!


Turn to you

Det här med rubriker är inte min grej asså, kommer aldrig på något bra.

Men iallafall så har jag haft en riktigt bra dag. Vi har bara gått runt på oxford street hela tiden och dom har ju så himla bra affärer där, fick också med mig en hel del hem :) nu har vi precis ätit på restaurang och ikväll blir det nog bara soff-häng! Ha det så bra, puss!!


hihi


Fredag - i London

Godmorgon!
Nu är vi alla vakna, har ätit frukost och ska strax gå och ta tunnelbanan till stan, för idag ska det bli en shopping dag!!
Hoppas ni får en bra dag, puss!


Kväll - i London

Hello där!
Idag har det enligt mig varit en helt okej! Vi började med att dra in och kolla på några sevärdheter och sen bara gå runt lite. Efter det hade vi inte så mycket att göra så vi bestämde oss för att gå till det stora gamla slottet, det var helt okej men efter att ha gått där ett tag hade jag så sjukt ont i fötterna...
Nu är jag hemma och sitter och spelar monopol med mina sysslingar. Mysig kväll! Puss!!


Torsdag - i London

Godmorgon!
Här är allt bara bra. Igår kväll gick vi och la oss ganska tidigt och nu har vi precis ätit lite frukost. Idag ska vi nämligen åka med en sightseeing buss som kommer köra förbi alla "kända" platser och byggnader där man kommer få stanna en stund :) kommer bli en härlig dag! Men jag skriver mer när jag kommer hem sen , puss!!!


London

Im in London!! Yes hejsan allihoppa.. Jag har nu kommit hem till mina sysslingar här i London, och har fixat internet och allt, awesome ju!
Iallfall så kommer jag kunna uppdatera er iallfall någon gång per dag, men dock bara mobilinlägg och ganska tråkiga... Men jag hoppas det är okej ändå?
Nu ska vi bara chilla i soffan och kolla lite på tv. Ha en bra kväll, puss!!


LONDON!

yeeeees, imorgon drar jag och min fina lilla familj iväg till london! har aldrig varit där så det ska blir hur kul som helst, eftersom jag hört från många att det är en helt awesome stad, så förväntningarna är höga :)
måste bara säga att jag inte hunnit göra några tidinställda inlägg eftersom jag verkligen inte tänkt på det. men jag ska nog be en vän att gästblogga lite och så får jag hoppas att ni stannar eller iallfall kommer tillbaka på söndag/måndag ♥
ha det bäst, puss!



packing

Imorgon ska jag ut och resaaaaa!! någon som vet vart eller kan gissa?
puss

dagensss

Imorse försov jag mig i ungefär en halv timma, så när jag vaknade var jag väldigt stressad och slängde därför bara på mig det först bästa.. så det blev svart stickad tröja och ett par tighta svarta jeans. skönt ändå!
Nu är jag hemma och hade egentligen tänkt att åka iväg och kolla på mina kompisar när dom spelar match men kom på att jag har en del saker att fixa till imorgon så jag hinner tyvärr inte det.
hoppas er dag har varit braaa, puss!

mys kväll

hihi, alltid lika kul med inbjudningar i bredlådan.. FEEEST!
nu ska jag ha en mysig kväll för mig själv. ♥

vääädret

hello!
hos mig har det varit stålande väder hela dagen! ganska blåsigt men på min altan har det verkligen varit hur varmt som helst. så där har jag spenderat min dag, låg i solen och lyssnade på musik, hur nice som helst.
Nu börjar det dock bli lite kallare och jag har precis ätit lite pizza, härlig söndag!
had det bäst. puss




heldag på stan

hello there!
ska bara berätta lite snabbt om min dag. egentligen skulle jag vara med på utbildningsdagar denna helgen, men mitt kbä hindrar mig tyvärr, och det är så väädigt sur över! men iallafall åkte jag med mitt lag in till göteborgsvarvet och kollade och hejade på folk. direkt när det var slut stack jag in till liseberg och träffade massa killkompisar! så himla goa är dom ♥

kom precis hem därifrån och nu är jag så himla trött så jag ska alldeles starx gå och lägga mig och få min beauty sleep! haha nejdå. Men sov så gott så skriver jag imorgon. PUSS


percing





älskar den! vad tycker ni?


rainy day


haha, herregud vad det regande förut, helt sjukt!
iallfall så hade vi simprov imorse på lundbybadet, skulle simma några längder och sen var det klart så det gick ganska fort. När vi duschat klart och så stack jag och tre vänner och åt lunch på donken!
stack direkt till skolan och hade tre lektioner och sen hem.
nu ska jag plugga lite och sen kolla film. puss!



kolla vilken cool tröja min kompis gjorde i slöjden, sen ville han inte ha den så jag fick den! gulligt va? :)

onsdag

heej där!
det har ju verkligen ös regnat heela dagen idag! så efter skolan som vi slutade ganska tidigt cyklade jag direkt hem och sen dess har jag kanppt gjort någonting alls... har sjukt ont i halsen och är mega trött!! så kanske håller på att bli sjuk. Det är ju väldigt många som är sjuka nu.
skiver mer sen, puss!


fryseeer

kom hem från våran match för ett tag sen! var inte med och spelade eftersom jag fortfarande har ont i knät med var där och kollade på! och herregud va kallt det var!! men som tur är har man världens bästa killkompisar som lånar ut sina jackor :)
iallafall så ska jag plugga lite nu innan jag går och lägger mig. puss!



svar på kommentarer

jacqueline  ([email protected]) om one direction!!:
Vet du när ?
IP:
06 Maj, 21:16  
jkflxl  ([email protected]) om one direction!!:
Hej, vet du när dom kommer till sverige ? :)
IP:
06 Maj, 20:51  
Felicia ♥ om one direction!!:
När?

IP:



svar: det var ett tag sen jag skrev det inlägget men det senaste jag vet är att dom kommer komma hit i augusti/september och spela in sitt andra album!!
sen pratas det om att dom kommer komma hit en snabbis redan 10 maj (alltså på torsdag) för att förbreda albumet.
Självklart är det inte helt säkert än med det är det jag vet sålänge.
hoppas svaret blev bra, puss!

26 April, 20:42



nytt från stockholm






redigerade dom lite snabbt puss!

maatch


var och spelade match förut mot ett riktigt bra lag, och det gick la sådär! iallfall för mig..
mitt knä ville inte riktigt hänga med så nu har jag riktigt jävla ont. Och även fast det var några timmar sen vi spelade så bultar och värker det fortfarande ganska mycket.
jag älskar fotboll gaalet mycket och det här är det värsta som kan hända, speciellt när det är utbildningsdagar nästa helg som är grunden för stadslaget :(


some die young


hela dagen har jag seriöst varit på bästa humöret någonsin, eller nej kanske inte någonsin men iallfall så har det varit en riktigt bra fredag!
men nu lite senare hände lite saker eller ja, jag kan tyvärr inte berätta det! så när jag var på väg hem stannade jag hos några vänner och pratade med dom. ♥

är på ganska dåligt och konstigt humör nu, så det blir nog bäst om jag skriver mer imorgon! annars kommer jag bara tråka ut eeer.. puss!


the best in the world ♥


tooorsdag


tjo!
kan först börja med att berätta att denna dagen inte har varit as grym men samtidigt frykansvärt jobbig!! imorse åkte jaf först till tandläkaren, direkt efter det till axcess och tog spruta saaamtidigt som jag har allergi.
Kom till skolan vid lunch och efter det var jag med massa roliga kompisar ♥

håller på och lär mig ett nytt redigerings program nu, men starx ska jag skriva en liten läxa och sen sova :)
puuusss


todaaaay


Tomorrow

hej! Har massor att göra nu, så jag bloggar imorgon! Sorry men så får det bli nu, puss !


going home

godmorgon!
1 maj idag, och herregud va tiden går fort.. det är ju sista dagen innan skolan blörjar igen och idag åker jag hem från stockholm, tåget går 13.10, så strax ska vi försöka gå ner till stan och äta glass och sen köpa lite saker innan tåget!
kommer komma hem ganska sent ikväll men jag lovar att skriva lite mer då :)
ha en bra sista lediga dag! puss.

image description

RSS 2.0