valborg

hej hej!
Min valborg har varit helt toppen bra än så länge! vi åkte in till gamla stan och gick runt där ett litet tag, sedan åt vi lunch och efter det gick vi och satte oss i kungsträdgården vid vattnet och åt glass i solen! Det är verkligen sommar väder ute nu, helt awesome!
Ikväll tror jag bara vi kommer stanna eftersom det tydligen inte finns någon valborgs-brasa här i brasa här i närheten alls. Så det blir att kolla på film eller vara ute och busa med min syssling. Han är ju så himla söt!!
ha det bäst, puss!



från idag!

måndag morgon

först vill jag bara säga att ni kommer få en del ganska tråkiga bilder nu när jag är i stockholm, eftersom jag inte har min kamera med mig utan bara mobilen och ingen överföringsladd.

godmorgon iallfall, idag vaknade jag upp ganska tidigt, åt frukost och har precis duschat! idag ska vi först åka in till gamla stan och gå runt och sen äta lite där, efter det åker vi in till kungsträdgården och sitter och chillar lite i solen bara!
ska försöka ta lite bilder också som jag kan visa när jag kommer hem!
ha det bäst, puss!



lördag

hej däär!
idag blev det en heldag på stan här i stockholm! det är så sjukt bra väder så vi har nästan gått runt i alla affärer och gallerior som finns! kom hem för några timmar sen när allt stängde och nu ska vi strax äta lite!
idag fick jag med mig en hel del saker hem, och jag är väldigt väldigt nöjd.
bloggar mer ikväll puss!



två bilder från idag och igår, sunny!

Instagram

Hej mina fina!!
Nu när jag är i Stockholm så får ju bloggen lida en del, men det är ju för jag gör så himla mycket annat. Har det iallfall väldigt bra!

Ni får jätte gärna följa mig på instagram där jag heter: laalla.
Där lägger jag upp bilder dagligen och en hel del som ni inte får se i bloggen.


Efterlängtade fredag!


Japp... Såhär ser det ut när jag och lalla är med varandra. PÅSK AFTON 2012.
Som ni vet är Alexandra i stockholm och det är jag, Frida här, Lallas vän. Hoppas verkligen att hon har det jättebra osv osv.
En sak som ni kanske inte vet är att vi ska åka till Norge tillsammans i sommar, as nice! 73 dagar kvar eller något sådant. ♥
Pussisar och kramisar...

hemma-kväll

heeejsan!
har äntligen fått igång en dator här, och om det fortsätter att funka så kommer det bli ganska många vanliga inlägg! Vi har precis varit nere i affären och köpt lite gotti, och strax ska jag sätta mig och kolla på tv, är väldigt trött det orkar inte göra så mycket annat.
Imorgon har vi planerat in stan och sen åka till gröna lund, älskar att vara i stockholm ♥ dessutom får man ju gulla lite med två av mina söta små sysslingar, hihi!


todays tåg-outfit!!


Stockholm

Hej där!
Har precis kommit hem till mormors syster. Vi kom med tåget för några timmar sennan och sen dess har vi gått en snabbis på stan och ätit glass ute, det är sjukt bra väder här!!
Ikväll blir det en hemma kväll med mys.
Ha det bra, puss!

Internet är väldigt segt så tyvärr går det inte att ladda upp bilder just nu..


låånghelg

hejsan!
har inte berättat det här innan men imorgon drar jag iväg till stockholm med mormor och min syster! ska bli himla kul att få träffa alla släktingar igen och självklart gå runt på stan.
måste snabba mig nu för pappa står i dörren tjatar på att jag ska komma. Ska sova hos mormor ikväll så vi slipper ta bussen imorgon ganska tidigt :)
skriver mer och bättre ikväll, puss




kväll

hej där!
sitter just nu och kollar på den andra semi finalen i champions leauge! måste egentligen sova nu men det är förlägning och vill verkligen se hur det slutar!!
När jag kom hem förut var jag sjukt trött, så la mig och vilade lite och halv sov en del. väldigt skönt!
pusspuss ♥


image description

back on track

Nu kanske ni tror att jag tog en bloggpaus i två dagar men nej, har haft så himla mycket annat för mig så har verkligen inte haft tid! har himla mycket i skolan just nu. så det var inte direkt planerat att inte uppdatera något. men hoppas det är okej ändå!
Idag har vi haft en lång och ganska så jobbig dag i skolan! efter det stannade jag och några kompisar kvar i skolan och jobbade lite och sen drog vi och åt innan träningen började. Nu ligger jag i soffan och har ont i hela ansiktet?! allergin har varit som värst nu på kvällen och jag har precis tagit tabletter och har ni en ispåse på ena ögat :(
Måste plugga so pch matte!! pusspuss baabes!



HEY


heeej!
imorse började det med en väldigt tidig träning, mitt knä håller på och krånglar så jag var inte med så mycket. väldigt tråkigt.
Resten av dagen har jag spenderat hemma i min säng eller soffan, är nämligen väldigt trött efter natten då vi inte sov så mycket, så det har jag nu tagit igen. Därför är jag pigg nu och ska kolla lite tv och sen plugga lite no och matte!
ha det bäst, puss!


bilden gör mig så glad ♥

yesterday night

hej bästa!
igår åkte jag ju som sagt hem till emelie. Hon skulle passa sina syskon hela kvällen så jag kom dit och sov även över där, vi hade så himla mysigt och bara pratade och snacka skype med några roliga människor!!
lite senare kom även två gulliga killar till oss, kevin och ludde. Vi gjorde inte så mycket, bara flummade, skrattade, myste och hade fett roligt :) grym kväll!
pussss...


sleepover time

hey
imorse spelade vi första seriematchen mot ytterby och det kändes riktigt bra! var väldigt taggad och det gick väldigt bra, vi vann med 3-2!! himlans bra.
när jag kom hem duschade jag och sen har jag bara slappat. Men starx kör pappa ner mig till ica så jag ska köpa gotti saker och sen drar jag hem till bästis för en myskväll ♥♥ ha det bäst, puss!




chill dag

heeejsan bloggen!
har haft en riktigt härlig dag idag! vi hade beachvolley tunering med några från skolan och det gick la bra. det var iallfall riktigt roligt med massa vänner. vi slutade där runt 12 så jag och två fina vänner åkte in till stan, provade massa snygga kläder och hade sjukt kul! köpte världens mest perfekta jacka från raglady! underbara dag.
nu sitter jag hemma och ikväll ska jag ladda rejält inför första seriematchen imorgon, iiiih!
ha en bra fredagskväll. puss!



 två bilder från idag! världens bästa vänner.

a day home


hejsan ♥
det blev en dag hemma idag också, jag har så sjukt ont i min mun! det "spänner" hela tiden och är väldigt väldigt ömt! Är ganska sur över detta eftersom imorgon har vi en volleyboll tunering med skolan som jag blev uttagen till och tandläkaren sa till mig att jag absolut inte fick göra "något akrivt" eftersom det kan reskera blödningar?! inte för att jag förstår hur man aja... jag ska åka dit iallfall och spela liiiite ändå, hehe.

hoppas ni haft en bra dag, puss babes!


barcelona-chelsea

sitter just nu i soffan och alldeles starx börjar semifinalen mellan barcelona-chelsea som jag ska kolla på! hejar såklart på barca ♥♥
under dagen har jag pluggat en del men det känns fortfarande inte så jätte bra! dessutom har jag sjukt ont i tanden och har typ gråtit halva dagen, det värker så sjukt mycket och jag är väldigt känslig mot sånt. haha!

NU HAR MATCHEN BÖRJAT! PUSS!


hemma idag

hej! ♥ skrev ju igår att jag skulle till tandläkaren imorse och så blev det ju också, var där runt 8, och då skulle dom börja dra fram någon tand och det gjorde så sjukt ont!
efter det åkte jag hem och har nu inte gjort så mycket under dagen, har varit väldigt trött! Snart kommer pappa hem och då ska vi äta och efter det måste jag plugga till mitt enelska prov som vi har imorgon. puss


NEED YOUR HELP



har tänkt på att göra dip dye! ni vet när när man bara lägger färg i topparna!
eftersom jag har ungefär den färgen på håret som på bilderna och jag älskar rosa så står det nu mellan rosa eller blont! och jag vill veta vad ni tycker? need some help. själv vill jag helst rosa ;)
tack! puss.

snabbis

åh måste bara skriva lite snabbt! kom nyss hem från träningen och mamma sa till mig att packa mina saker snabbt så skulle jag åka till mormor?! Jo anldeninen är den att min tandläkar tid blev flyttad från torsdag till imorgon, och eftersom mormor bor nära där ska jag sova hos henne.
min lärare kommer nog bli skit sur på mig ëftersom jag lovade att vara i skolan imorgon och göra ett prov :/
skriver ikväll, puss.


FAVS FRÅN HM



några utan mina favoriter från hm's vår kollektion! såå snyggt.
har ni någon favorit? ♥

måndag

hej där ♥
vi slutade klockan 3 idag och direkt efter gick jag och några vänner ner till glassbaren som inte öppnade för så längesen och åt glass, sjukt härligt! efter det åkte jag bara hem och har varit hemma en stund nu.
Jag ska snart sätta igång och jobba matte, so och svenska och efter det ska jag ut och springa en stund tror jag.
ha det bäst, puss.


svar på kommentarer

KommentarTid 
caroline om godmorgon!:
varför va du inte på talangträningen? :(<3
15 April, 18:39  
elin persson om godmorgon!:
när ska du börja träna fotboll igen? :) saknar dig på planen för fasiken!!

15 April, 15:39

svar: talanträningen var jag inte på för att jag inte fick träna alls på hela denna veckan :( men jag börjar träna nu denna veckan så är snart igång igen :)


SOCIETYSIX

iphone cases



åh, är det bara jag som dör lite när jag ser alla dessa snygga skal från society6.com. dessa är några av mina favoriter, och jag vill verkligen ha allihoppa! har ni någon/några favoriter?

godmorgon!

imorse blev jag väckt runt halv elva, så jag klädde på mig så åkte jag och mormor iväg till frölunda torg för att äta frukost på espresso house! love it! grym start på dagen.
Idag kommer det inte hända något specillt alls, när jag kommer hem sen ska jag fixa inför skolan imorgon och också ut och springa.

ha det bäst, puss!


tråkig lördag

hejsan!
imorse gick jag upp och städade mitt rum väldigt fint! haha ja det ahar nog aldrig varit så rent sen vi flyttade in för 2 år sedan ;) och ja, det är la det ändå jag har gjort idag.
Nu sitter jag hemma hos moromor, eftersom både mamma och pappa skulle ut ikväll så hade jag inget annat val än att vara här.
är super trött, så uppdaterar imorgon, puss!


fredag kväll


right now


hej goingar!
denna dagen har varit allmänt tråkigt, har knappt gjort någonting, pluggat lite till mittt engelska prov i veckan annars ingenting alls, rätt skönt ändå!
Ikväll kommer jag kolla på filmen farsan med familjen och sen bara chilla vid datorn, eftersom jag sovit en del under dagen är jag inte alls trött just nu..
ni får ha en fin kväll, så hörs vi puss!

tröttast.se




godmorgon!
eller det kanske inte är morgon längre men jag är så himla trött så jag vet inte vad jag ska göra åt saken! vaknade åtta imorse, gick upp och drack vatten och gick sen och la mig och somnade direkt. Sen vaknade jag runt 12 tiden och har legat i sängen och halvsovit sen dess... Nu försöker jag peppa mig själv att gå upp och äta frukost men det verkar vara ganska omöjligt, någon som kan komma och hjälpa mig?!
haha nejdå, jag ska strax gå upp och idag hade jag inte tänkt att göra alls mycket, ska iallafall plugga lite!

skriver mer snart, puss!


kväll

hej där!
jag var hos tandläkaren förut och fick värsta chocken när dom sa att dom skulle sätta in tandställning, haha vafan?! det borde man ju berätta tidigare liksom..
men iallfall så har jag bara längst in på sidan så man ser den inte alls, eller om jag ler ganska mycket ser man slutet av den precis i mungipan.... haha, iallafall så bryr jag mig inte så mycket när den inte syns, bara min jävla tand kommer ut någongång. Nu har jag sjukt ont och det är väldigt ömt så jag tror jag ska lägga mig i soffan och kolla på en film.
Efter det åkte jag och mamma in till frölunda torg där vi gick ett litet tag, fick med mig två saker hem som jag visar imorgon!
ha en bra kväll, puss!


tolfte

godmorgon! ♥
vaknade ganska tidigt imorse av att telfonen ringde och efter det kunde jag inte somna om, så jag gick och gjorde mig frukost och satte mig vid tvn.
Idag ungefär klockan 13 ska jag börja gå mot bussen för att åka in till tandläkaren. Opererade ju en tand förra veckan och jag har fortfarande ont så dom ska kolla hur det ser ut och sen bara prata lite tror jag, inte det roligaste att göra på lovet eftersom jag egentligen skulle vara med kompisar idag men det finns inte så mycket att göra åt det. Efteråt möter jag upp mormor i stan för att äta och kolla runt lite. sounds great.
ha det bäst, puss!


bjuder lite..


later

är sjukt trött just nu så jag är ledsen men jag uppdatrar mer senare, för jag känner att jag verkligen måste gå och sova lite nu. kvällen/natten har varit helt awesome, puss


Med kompisar

Hejsan!! Haft en bra dag? Det har iallfall jag, är med några kompisar nu och ikväll ska jag även sova över med dom så kommer inte uppdatera mer idag.
Ha det bäst puss!!


this is my story - Ben Breedlove






ben breedlove - den här killen dog för bara ett halvår sedan av väldigt svåra hjärtproblem som han hade haft hela livet! i de har två klippen berättar han om sitt liv och hur riktigt nära han har varit döden 3 gånger och hur hela hans liv har varit. rest in peace.
värt att se!

Dag 4

en vän som betyder mycket för mig


Den här tjejen betyder så otroligt myclet för mig, helt sjukt!
vi berättar verkligen allt för varandra och hon är en an väldigt få som jag litar på till 110 procent! Hon har hjälpt mig väldigt mycket med saker och hon får mig verkligen alltid på bra humör!
vänner som hon är svåra att hitta och jag är väldigt glad att du finns här emelie, glöm aldrig det! du är guld värd ♥
klicka HÄÄR för att komma till hennes fina blogg!




dag 1: Din facebook profilbild

dag 2: En av de viktigaste personerna i ditt liv 
dag 3: Någon/några jag aldrig kommer glömma
dag 4: En vän som betyder mycket för mig
dag 5: Dagens outfit 
dag 6: Något jag längtar efter
dag 7: 5 fakta om dig själv
dag 8: Bild på ne tid jag saknar 
dag 9: Gammal och ny bild på dig själv 
dag 10: Några bilder från din förra sommar 
dag 11: Den som betyder allt för mig 
dag 12: Det här saknar jag 
dag 13: Favorit citat 
dag 14: En bild som för mig betyder kärlek 
dag 15: En bild osm alltid får mig att le 
dag 16: Bild på dig och dina syskon
dag 17: Mina drömmar  
dag 18: Något som har förändrat ditt liv 
dag 19: Några av dina killkompisar 
dag 20: Mina bästavänner 
dag 21: Något du skulle vilja göra innan 2012 är slut 
dag 22: Favorit klädesplagg 
dag 23: Mina rädslor 
dag 24: Din fritid 
dag 25: Någon du var nära vän med som liten

måndag

Godmorgon!
jag kom nyss hem till mamma från pappa, sov där inatt och så, och idag har jag inte några planer alls, har verkligen ingen lust att gå ut för det är ju värsta skit vädret.... tror det blir en lugn och skön dag hemma.
hoppas ni får en bra dag, puss!



black and white




hejsan, hur är det med er? jag måste bara säga att jag är väldigt glad just nu, har inte någon speciell anledning men det är bara bra! vi har ju lov nu också så det gör att allt blir ännu bättre ♥
nu har jag precis duschat och sköljt ur hårinpackning och lite sånt gott. Ikväll ska jag hem till pappa och sova där, och det blir nog bara en hemmakväll med godis och film!
ha det bäst, puss!

Godmorgon

Hej på er! Jag vaknade för en liten stund sen bara och ligger kvar i sängen, frida sover så jag ska vänta tills hon vaknar!
Igår hade jag en riktigt bra kväll, vi gick hem till ludde och gjorde inte så mycket, bara hade det gött, och senare gick jag och frida hem till henne och hade myspys :)

Får se vad som händer idag, puss!


Fun

Har haft en riktigt grymt bra dag idag, precis som förra året firade jag påsk hos min vän frida! Därför har det inte blivit någon uppdatering...
Men nu ska vi sova, hörs imorgon puss!


Dag 3



mina vänner, ni betyder så oerhört mycket ska ni veta, älskar er alla! ♥




dag 1: Din facebook profilbild
dag 2: En av de viktigaste personerna i ditt liv 
dag 3: Någon/några jag aldrig kommer glömma
dag 4: En vän som betder mycket för mig
dag 5: Dagens outfit 
dag 6: Något jag längtar efter
dag 7: 5 fakta om dig själv
dag 8: Bild på ne tid jag saknar 
dag 9: Gammal och ny bild på dig själv 
dag 10: Några bilder från din förra sommar 
dag 11: Den som betyder allt för mig 
dag 12: Det här saknar jag 
dag 13: Favorit citat 
dag 14: En bild som för mig betyder kärlek 
dag 15: En bild osm alltid får mig att le 
dag 16: Bild på dig och dina syskon
dag 17: Mina drömmar  
dag 18: Något som har förändrat ditt liv 
dag 19: Några av dina killkompisar 
dag 20: Mina bästavänner 
dag 21: Något du skulle vilja göra innan 2012 är slut 
dag 22: Favorit klädesplagg 
dag 23: Mina rädslor 
dag 24: Din fritid 
dag 25: Någon du var nära vän med som liten

Dag 2

en av de viktigaste personerna i mitt liv är nog min syster, hon är bara ett år yngre än mig och även fast vi har heöt olika intressen och är hur olika som helst så fårstår vi varandra verkligen bra! även fast vi bråkar en hel del håller vi ändå alltid ihop när något går emot. ♥








dag 1: Din facebook profilbild

dag 2: En av de viktigaste personerna i ditt liv 
dag 3: Någon/några jag aldrig kommer glömma
dag 4: En vän som betder mycket för mig
dag 5: Dagens outfit 
dag 6: Något jag längtar efter
dag 7: 5 fakta om dig själv
dag 8: Bild på ne tid jag saknar 
dag 9: Gammal och ny bild på dig själv 
dag 10: Några bilder från din förra sommar 
dag 11: Den som betyder allt för mig 
dag 12: Det här saknar jag 
dag 13: Favorit citat 
dag 14: En bild som för mig betyder kärlek 
dag 15: En bild osm alltid får mig att le 
dag 16: Bild på dig och dina syskon
dag 17: Mina drömmar  
dag 18: Något som har förändrat ditt liv 
dag 19: Några av dina killkompisar 
dag 20: Mina bästavänner 
dag 21: Något du skulle vilja göra innan 2012 är slut 
dag 22: Favorit klädesplagg 
dag 23: Mina rädslor 
dag 24: Din fritid 
dag 25: Någon du var nära vän med som liten


Godmorgon!

Hejsan! Just nu är jag hos pappa och har precis duschat, och klockan 12 senare idag ska jag och några till från mitt lag jobba lite på ica för att samla in pengar, och det lär vara väldigt mycket folk idag eftersom det är dagen innan påsk, så det blir nog en hel del att göra.

Men nu ska jag dra och fixa till håret och så... Ha det så bra, puss!



torsdag

är inte på blogghumör just nu, gick hem vid lunch förut för att jag inte mådde bra och direkt när jag kom hem la jag mig och sov i tre timmar!
men jag är fortfarande sjukt trött och vill bara att denna dagen ska ta slut.

nu vet ni varför jag inte uppdaterat något, men jag hoppas verkligen att jag blir bättre imorgon! nu ska jag starx åka hem till pappa så troligtvis blir dte mobilinlägg ikväll och imorgon, pusss!


image description

Dag 1



yes, detta är min faebook profilbild :)





dag 1: Din facebook profilbild

dag 2: En av de viktigaste personerna i ditt liv 
dag 3: Någon/några jag aldrig kommer glömma
dag 4: En vän som betder mycket för mig
dag 5: Dagens outfit 
dag 6: Något jag längtar efter
dag 7: 5 fakta om dig själv
dag 8: Bild på ne tid jag saknar 
dag 9: Gammal och ny bild på dig själv 
dag 10: Några bilder från din förra sommar 
dag 11: Den som betyder allt för mig 
dag 12: Det här saknar jag 
dag 13: Favorit citat 
dag 14: En bild som för mig betyder kärlek 
dag 15: En bild osm alltid får mig att le 
dag 16: Bild på dig och dina syskon
dag 17: Mina drömmar  
dag 18: Något som har förändrat ditt liv 
dag 19: Några av dina killkompisar 
dag 20: Mina bästavänner 
dag 21: Något du skulle vilja göra innan 2012 är slut 
dag 22: Favorit klädesplagg 
dag 23: Mina rädslor 
dag 24: Din fritid 
dag 25: Någon du var nära vän med som liten

tired




förut så åkte jag med pappa för att hämta hanna, men jag stannade på ica där mitt fotbollslag var för att samla in pengar till våran resa till hösten, så jag stog bara och snackade med dom en stund och det var riktigt skönt eftersom jag inte vrait i skolan på ett tag nu. :)
Just nu mår jag inte så bra utan min tand värker som tusan och jag har värsta hostan, men strunt samma för jag vill verkligen jätte mycket till skolan imorgon!!

men nu ska jag äta lite och sen sova, så jag skriver mer imorgon, ha det bäst puuuussss!


roligare inlägg

25 dagar nu framåt kommer inläggen bli lite roligare, hade nämligen tänkt att börja med detta:


dag 1: Din facebook profilbild
dag 2: En av de viktigaste personerna i ditt liv
dag 3: Någon/några jag aldrig kommer glömma
dag 4: En vän som betder mycket för mig
dag 5: Dagens outfit
dag 6: Något jag längtar efter
dag 7: 5 fakta om dig själv
dag 8: Bild på ne tid jag saknar
dag 9: Gammal och ny bild på dig själv
dag 10: Några bilder från din förra sommar
dag 11: Den som betyder allt för mig
dag 12: Det här saknar jag
dag 13: Favorit citat
dag 14: En bild som för mig betyder kärlek
dag 15: En bild osm alltid får mig att le
dag 16: Bild på dig och dina syskon
dag 17: Mina drömmar 
dag 18: Något som har förändrat ditt liv
dag 19: Några av dina killkompisar
dag 20: Mina bästavänner
dag 21: Något du skulle vilja göra innan 2012 är slut
dag 22: Favorit klädesplagg
dag 23: Mina rädslor
dag 24: Din fritid
dag 25: Någon du var nära vän med som liten


fuck this day


denna dagen borde egentligen inte finnas, det har nog varit den absolut värsta nånsin! har ju halsfluss och så, men det kändes helt okej imorse, dessutom var det ju då dax för min tand"operation", eller ja dom skulle öppna upp och ta fram någon tand som låg snett och allt gick bra och så men nu efter gråter jag nästan av att det gör så ont, helvete asså!
när jag kom hem förut runt 12 tiden så orkade jag inte göra någonting, men nu vaknade jag precis efter att ha sovit en stund och det känns lite bättre..   skriver mer senare, puss!!


vännerna


åh jag har världens finaste vänner!
emelie och patric kom hem till mig förut och frågade hur jag mådde och så, dom hade med sig choklad också! det kan verkligen göra mig såå glad. ni är så bra!
så dom stannade lite här och ja vi snacka om allt mellan himmel och jord och det var så himla skönt.

Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen och "operera" en tand, man kan la säga att jag är galet nervös och jag kommer nog dö lite... vill verkligen till skolan efter men jag tror jag kommer ha en svullen läpp och då kanske det inte är så kul.

nu ska jag ha en lugn och slapp kväll framför tvn, det är ju final i topmodel som jag inte vill missa. ha det bäst puss!


today-sick

hejsan!
imorse gick jag upp som vanligt för att gå till skolan, var nämligen tvungen att göra ett prov som jag inte skulle hinna göra innan lovet om jag inte gjorde det idag, egentligen är jag sjuk och så, men jag stannade i skolan till lunch även fast det var jobbigt och gick hem sen... och om ni undrar så kan jag inte smitta eftersom jag äter pencelin!

men nu har jag varit hemma ett tag och så, ska vila nu och bara ta det lungt. puss!
har ingen ork så uppdatrar senare..


underbara vänner!

fucking måndag

hej!
åh hata måndag! och speciellt denna, ändå sen igår kväll har jag haft ont i halsen på ett värkande sätt och i öronen, men imorse gick jag till skolan och det kändes helt okej. men senare under dagen började det göra sjukt ont igen så jag snackade med mamma och hon sa att jag skulle komma in till hennes jobb så vi skulle åka till läkaren.
iallfall så åkte vi dit och jag fick värsta dåliga nyheterna, halsfluss och någon infektion i öronen, så nu ska jag äta pencelin ett tag och hoppas sen på att jag blir frisk. jag har så sjuk otur! :(

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon film samt plugga lite till mitt so prov imorgon om det skulle vara så att jag får gå till skolan. ha det bäst puss!





new







min kamera ville verkligen inte sammarbeta idag, så det fick bli lite halv dåliga bilder.
utöver detta köpte jag också ett par örhängen och en tjocktröja, vad tycker ni? puss

the day

halloj!
Jag kom nyss hem från våran lilla ullared utflykt, och ja..det var typ riktigt bra att åka dit, dock hade dom nästan ingenting som jag gillade men lite saker fick jag med mig hem.
Ikväll hade jag bara tänkt att plugga, har nämligen två prov denna veckan och jag vill verkligen ha bra resultat på dom! sen ska jag duscha och bara ha en lugn kväll.

lägger upp bilder på det jag köpte senare, so stay tuned. ha en bra kväll, puss!


saturday

godmorning babes!
jag är på bra humör idag och gud va livet känns bra just nu! vakande ganska tidigt imorse och var typ skit taggad för träning, men sen kommer mamma och förstör det hela och säger att jag inte får gå för att jag varit sjuk. men iallfall så ska vu ju till ullared så det blir bra ändå :)

Nu har jag precis gjort mig iordning och vi ska dra om kanske 10 minuter. uppdaterar mer under dagen, ha det bäst puss!


facelook today

RSS 2.0