Kväll

Heeeej! Kollar på big brother just nu och typ hade tänkt att plugga till gympa provet imorgon, men det går inte så bra...
Tränade förut och det var faktiskt riktigt bra, och sen glömde man ju nyckeln också. Men nu ska jag nog snart sova, hörs imorgon puuuussssss!



Utelååååst

Haha glömde nyckel så är utelåst nu....har inte så mycket batteri så bloggar sen när någon kommer hem
Puuuussss


Tisdag

Tisdagar betyder skit sämst uppdatering, jag har lite bråttom efter skolan till träning så brukar bara bli ett litet inlägg på kvällen precis som nu!
Dagen har varit lite upp och ner, men nu ska jag kolla lite bloglovin och sen sova, är verkligen mega trött!

Pusssssss


:(

Sorry for no update today, men jag har varit lite upptagen. Ska iallfall sova nu så jag är pigg till imorgon, pusss!


Hemma

Helloy, hade en sjukt rolig dag idag, pappa körde ner mig till skolan där jag träffar emelie, vi gick mest runt och sen träffade vi matte också! Vi bestämde oss för att gå ner till andalsbadet, och gud va man längtar till sommaren nu!

Ikväll blir det bra slappt framför tvn, har haft en grym helg! Pusss!


out




skrev ju imorse att jag hade ont i nacken, och tyvärr har det inte gått över än, min syster fick massera imorse så lite bättre det iallfall.

nu har jag precis tagit en dusch, ska äta snart och sen sticker jag iväg och träffas emelie, och kanske någon annan? vi får se.
det är ju grymt fint väder och veckan skulle det tydligen bli ännu bättre, aweeesome! tror det blir den tunnare jackan idag!

hörs senare, puss!

Faaan

Åh, har legt vaken i ungefär två timmar nu, har så fett ont! Jag ska nog gå upp men jag tror faktiskt inte det blir någon träning, jag vill inte att det ska bli värre... :((((

Hörs senare, puss!


yesterday and today




heeeello!
som ni har sett har jag inte uppdaterat på två dagar nu... har varit med massa kompisar heeela tiden och har däröfr inte känt för det, ebba gästbloggade ju, och det var för jag bad henne :)

yes, nu vet ni! kom hem för en stund sen och nu ska jag kolla på tv lite och sen sooovaaa! jag har typ sjukligt ont i nacken också, tror jag typ har spänt den för mycket eller legat konstigt, får se hur det är imorgon annars stannar jag hemma från träningen.

have a niceeee night, puusssss!


GÄSTBLOGG

hejsan alla lallas fina bläoggläsare! 

just nu befinner jag mig med lalla och några killar hemma hos koffe! 
lalla har sovit hoos mig inatt och vi åt aen massaaaaaaa glass!
nu ska vi dra, kika in poå min och linneas blogg http://linneaebba.devote.se 
see you babes
ebbaaaaa

the day

go kväll!
under dagen har jag inte gjort så mycket, fixade den där hem uppgiften vi skulle göra men jag har ingen aning om jag gjorde rätt så vi får väl hoppas på det bästa helt enkelt!
efter det åkte jag och mamma och skulle hämta en sak till min piercing men den hade inte kommit för det var något krångel med leverantören och massa sånt. Iallafall så är jag sjukt hungrig just nu, har inte ätit sen frukost så får hoppas på att maten blir klart snart, och senare ikväll blir det antagligen plugg och tv!
ha det så bra, puss!


arkivbild, long time ago ♥

torsdag

heejsan!
vi hade ju någon ledig dag idag, så imorse blev det en lång sovmorgon, nu hade jag tänkt att gå in på hjärntorget och göra det man ska göra men jag fattar inte, så får la fråga någon..

idag kommer jag inte göra så mycket, ska försöka städa mitt rum och sen kanske träffa någon? hoppas ni får en bra dag, puss!


big brother



Sitter i väärldens goaste myskläder just nu, med varm oboy och kollar på big brother, helt grymt avslut på en bra dag. Tränade ju förut, och gud det var jobbigare än någon annan gång, men riktigt skönt efter.

Har nog glömt att berätta att vi är lediga imorgon, inte studiedag utan vi fick ledigt en hel dag för att skriva kommentarer till en IUP som kanske tar 10 minuter, nice!!

sleep well, see yaa puss!

Kort dag

Hej goingar!
Kortaste dagen i skolan idag, och vi slutade för en halvtimme sen, så skönt! Men jag är kvar och väntar på ebba som slutar strax, vi ska dra hem till henne och senare blir det gymmet! Sounds great.

Men ni får ha det så bra, puss!


Så trött

Helt slut nu, vet inte varför men förut när jag höll på med svenska somnade jag?! Försökte hålla mig vaken genom att sms lite men det gick inte så bra..
Egentligen skulle jag kolla big brother nu men helt seriöst så orkar jag inte det :/
Ska sova, seee yaaaa puss!


mammas dator

tjoo! bloggar från mammas dator nu, har inga bilder här därför får det bli ett bildlöst inlägg, men hoppas det är okej ändå!
har pluggat riktigt hårt nu på kvällen, men ja bara för några minuter sen kom jag på att jag har svenska som jag måste bli klar med tills imorgon, så det är bara att sätta igång med det ... orkar intee

sov så gott så hörs vi imorgon, puss!

21 februari 2012

heej!
det vhar faktiskt varit en bra dag på många sätt, gympan va inställd så vi fick sluta halv 2  istället för 3, hut nice? iallfall så stannade jag lite med några kompisar och sen hem och plugga! har prov imorgon och det måste gå bra!haha..
men jag ska fortsätta strax och sen blir det top model, yeees ♥



1 year ago

minnen



åh, hittade massa gammla bilder från våran lilla klassresa i 5an! detta var ju dock bara 2 år sedan, men gud va alla har förändrats, det syns verkligen!
ville bara säga att jag saknar våran gammla klass, den var så himla go! ♥

tjugonde


love you girls ♥


hej... första dagen i skolan efter lovet var nu avklarad, och yes bara fyra dagar kvar till helg nu ;) nej, men det var faktiskt helt okej att komma tillbaka, var riktigt många som jag inte hade träffat på länge så det var kul!
efter skolan var jag med min kära vän ebba, vi gick hem till henne och plugga kemi, och sen vidare hem till mig där vi åt och kollade på gossip girl! ♥
imorgon kommer det nog bara bli mobilinlägg, eftersom vi har träning och jag troligtvis inte ska hem emellan.

see you, puss!

stuuudyy




haha, känner mig verkligen jätteduktig just nu! har nämligen gjort matte, pluggat till några prov och nu håller jag på med svenska berättelse eller ja, jag orkar inte mer nu men det blir så mycket när man skjuter upp allt till sista lovdagen men sån är jag..!

nu ska jag strax dra och kolla på time out och sen big brother och efter det blir det sov time!
hörs imorgon, puss""

söndag

♥hej där!
dagen har varit ganska lugn, började med fotbollsträning imorse, det gick sådär för mig, jag vet inte vad som hände men plötsligt blev jag bara yr och kändes nästan som jag skulle svimma, men det gick snabbt över och sen var det bara som vanligt!
kom hem, duschade och åt och nu hade jag tänkt att sätta igång med lite skolarbete som måste göras! '

ha en fortsatt bra dag! puss.



haha måste bara visa er denna bilden! jag och mina bästa när vi hade sleepover i 2an tror jag!
mig ser ni längst till vänster i lila tröja ♥
tagen från www.forslerochperssons.devote.se !

Saturday

Hejsan mina fina!
Idag är det lördag, fast det tror jag inte att någon har missat! Själv drog jag med min pappa in till stan en snabbis, köpte trosor och sov/mys shorts som jag kan visa sen om ni vill?!
Är hemma hos pappa nu och har ingen dator så ni får nöja er med ett tråkigt mobilinlägg, ikväll kommer jag vara slappa framför tvn.

Hörs senare puss!


home


sommar och skolavslutning! ♥


heeeeeeej, sitter hemma i soffan och halvkollat på tv samtidigt som jag kollar runt på lite vårkläder som jag tänkte köpa in! men vi får la se hur det blir med det.
men ni får ha en bra kväll, puss!

home


skolavslutning! gud va brun man vaa ♥

heeeeeej, sitter hemma och kollar på tv just nu, finns ju nästan ingenting roligt men men.... har inte så mycket annat att göra.
men ni får ha en bra kväll, puss!


friiidayyy!


2010



godmorgon! har verkligen haft världens sämsta natt, har nästan inte sovit någonting och nu är jag sjukt trött. Har precis satt på gossip girl och ska strax ta och äta lite frukost. Idag blir det bara att vara hemma och ikväll åker jag till pappa.
hörs senare, puss!

go to bed


just some random pic, älskar dig min avatar!


avslutade precis mitt gossip girl maraton! har sträck kollat sen mitt på dagen nångång, men nej man får aldrig nog! började om på första också bara för att. Nu hade jag tänkt att sova, fast är inte så trött så kanske hittar på något annat. puss!

gossip girl



skrev lite på min svenska berättelse men fick total hjärnsläpp så jag kom inte på något alls att skriva om, därför tar jag en paus nu och kollar lite på favorien gossip girl lovelovelove ♥

torsdag


redigerad i instagram


Godmorgon mina fina!
idag blir det en lung och skön dag här hemma, ska städa mitt rum, göra lite skolarbete och sen bara ha en helt vanlig dag. Det började precis snöa ute och jag har ingen lust alls att gå ut!

ha det bra, puss!

tummen ner

åh, typ världens sämsta statestik idag, det bara sjönk!
aja, antar att ni har annat att göra, men jag ska inte säga något eftersom jag själv inte läser så mycket bloggar på lovet. 

har haft en mysig dag iallafall, puss!

femtonde



godmorgon!
idag har jag lite planer för dagen, om någon timme ska jag och min syster ta bussen och möta upp mormor, eftersom hon är ledig idag tänkte vi hitta på något med henne. Så vi tänkte gå och se någon bio och sen äta middag på stan, sounds great!

men nu ska jag göra mig iordning, så ni får ha en bra dag puss!


Dagens

My look for today!


10 about me

1. Jag är helt kär i snygga underkläder och bikinis
2. Jag har piercing i naveln
3. Jag tycker piercing i tungan är sjukt snyggt och vill ha det om ett tag
4. Jag har världens bästa vänner!
5. Jag drömmer nästan alltid om samma personer
6. Jag är helt galen i one direction ♥
7. Jag älskar att resa
8. Mina förebilder är kenza och Adriana Lima
9. Jag älskar chailatte
10. Jag är nog segast i världen på att gå, hatar att gå snabbt!


today



dagen tillbringades hemma hos bäsis, vi träffades på ica och köpte med oss lite gottigott därifrån och sen kollade vi bara på film och myste! härligt med sånna dagar.
kollade självklart på topmodel förut, och snart ska jag kolla på gossip girl och sen sova.
puss

Alla hjärtans dag


glad alla hjärtans dag! ♥

själv brukar jag inte göra något speciellt denna dag. men idag kommer jag tillbringa dagen med min bästa caroline! vi kanske skulle vara med några andra men vi får se hur det blir med det, antagligen köper vi något gottigott och går hem och bara myser! låter toppen tycker jag.

ha en mysig dag!

Måndagmorgon



godmorgon!
det är ju verkligen så skönt med lov! senare ikväll ska jag nog träffa några kompisar, men innan ddet vet jag inte, blir väl att sätta på några avsnitt av gossip girl !!

4 från fotodagen





mys

har preics tagit ur en hårinpackning och nu är det lent och fint, haha! nu ska jag sätta på några avsnitt av gossip girl och måla naglarna.
ganska skön dag, man behöver sånna ibland.
puss


new in




tycks? puss!

söndag


2 år sedan!


man ser ju verkligen hur statistiken sjunker när man inte uppdaterar, haha! men nu är jag tillbaka!
igår var det en så sjukt rolig dag! började med en lågn och skön sovmorgon, så som det ska vara helt enkelt, sen åkte jag in till stan med mormor för att kolla på svarta jeans, fick med mig det hem och även några andra småsaker som jag kommer visa er senare.
mötte upp familjen och min vän emma så åkte vi och bowlade, och vet ni? jag vann, haha! Emma hängde med min hem och sov här inatt, så mysigt!

och nu för ett tag sen kom jag hem från fotbollsträning! det var bara jag, en till och sen tränarna så vi tränade riktigt bra i en timme och sen slutade vi tidigare, det var helt okej faktiskt.
resten av dagen kommer nog bli riktigt deg, det är ju lov imorgon och det känns så himla skönt.

puss!


No update

Har inte hunnit blogga idag, verkligen ledsen för det, Men har haft en grym dag!
Skriver imorgon, pusssssssss!


awesome kväll

heeelloj..
efter att vi hade ätit klart förut åkte jag och mötte upp mormor, vi fixade lite saker i stan och sen åkte jag tillbaka till torslanda för att gå på trulse discot med några vänner! i början var det ju dö tråkigt men efter ett tag blev det sjukt kul!
så himla härligt med sånna här kvällar.
och ja, sen tog jag bussen hem till mormor och nu har jag precis ätit lite. ska kolla lite på tv och så men sen är det nog dax att sova, är galet trött.

imorgon tror jag det blir stan en snabbis och sen ska jag träffa min vän emma, tror vi ska bowla och sen hänger hon med mig hem och sover hos mig, mysigt!

puss och godnatt




Fredag

Yes, fredag idag och det har varit riktigt skönt! Vi spelade ju curling idag med skolan och det var faktiskt helt okej! Efter det åkte jag och några vänner till donken på backaplan !
Sjukt härlig dag.

Puss


torsdagkväll




hello! jag sitter i min juicy dress i soffan och kollar tv, finns typ inget bra nu så jag hade tänkt att kolla runt på massa vårkläder som jag vill ha!
något ni kanske inte visste är att jag ska till london med mamma och min syster längre fram i vår! åh det ska bli så roligt.. har ju hört från andra att det är värsta shopping paradiset på oxford street! excited! samtidigt ska vi hälsa på våra sysslingar som bor där och självklart bara kolla runt i staden, hoppas självklart att få se mina älsklingar one direction gå omkring på londons gator, men det kan man ju bara drömma om!

puss!

sista dagen

hej där!
imorgon ska jag gå hem till min vän moa runt nio-tiden, vi ska göra pannkakor och äta som tillsammans innan vi går och tar bussen bort till lundbystrand, vi har nämligen hälsodag med skolan och jag och några vänner ska köra curling, aldrig testat det så vi får la se hur det går.
iallafall så ska vi inte vara där fören 11.45 och slutar runt 14.00 tiden, och efter det är det lov! så härligt.

dagen har väl rullat på som vanligt, men jag hade glömt nyckeln inne så jag fick sitta och vänta på min syster utanför i 1 timme, höll på att frysa ihjäl...
nu ska jag bara ha en härlig kväll och inte tänka på något alls, bara chilla! love days like this!

ha det bra, puss!


av: www.watchtv.blogg.se

8 februari 2012




hello!
jag har varit hemma idag också, mår bättre men ändå inte bra, vill verkligen till skolan imorgon för det värsta och tråkigste som finns är att vara hemma och sjuk.

idag har jag inte gjort alls mycket, mest legat i soffan och kollat på gossip girl ♥

hoppas ni har haft en bra dag, puss!

svar på kommentar


Anonym om shoppat!:
vart köpte du örhängena?
IP:
07 Februari, 16:04


svar: örhängerna är köpta på raglady!


Godnatt

Är helt slut i hela kroppen, måste dova nu känner jag så godnatt till er sötisar!
Får se om hur det blir med skolan imorgon, pusss!


7 februari 2012



hello readers!
jag är hemma från skolan idag, har ju ont i bihålorna och igårkväll och imorse hade jag feber, kanske har lite fortfarande och jag mår inte alls bra.. tror jag ska tillbaka till läkaren imorgon om det inte blir bättre.

under dagen har jag knappt gjort något alls, legat i soffan och kollat på tv och sovit, så jobbigt för jag hatar verkligen att vara sjuk.
skriver mer senare, pussss!

Inte bra

Var ju hos läkaren förut, dom kunde inte komma fram till något så jag ska komma tillbaka nån gång i veckan, jobbigt!
Iallfall mår jag inte alls bra, när jag kom hem skulle jag egentligen plugga men jag var så trött så jag somnade, inte bra eftersom jag vaknade nu, har lika ont fast är inte så trött..

Ska försöka sova ändå, så får vi se om det blir skola imorgon..
Sov gott, puss!


Mot läkaren

Har precis satt mig på bussen med en kall vaniljlatte i min hand, hur gott som helst, jag ska möta upp mamma och så ska vi åka och kolla mina bihålor, har ont i dom så vi måste kolla så att det inte är bihåleinflammation...

Annars har dagen varit bra, hade en sjukt rolig musiklektion och sen fick vi sluta halv två! Gött.

Puss på er!


Tummen ner

Åh, det känns inte bra just nu, inte alls..nej!

Ska sova nu, vill inte vakna sen, bara sova genom hela livet och slippa allt!!!


shoppat!


sakerna jag har köpt i helgen, så nöjd! ♥










vad tycker ni ?
puss!

Him



♥♥♥

hemma

kom hem för ett tag sen, och hade det verkligen jätte mysigt med min syster i stan. ska dit imorgon igen med min vän ebba, mysigt!

ikväll skulle jag egentligen vara med några kompisar, men jag mår inte så bra så jag sa att jag inte orkade, är jätte förkyld och trött, så det får bli en kväll i soffan framför tvn isället.



fick med mig två saker hem, så nöjd!
någon som kan gissa vad det är, rätt får länkning! ♥


pussss!

Lördag

Godmorgon!
Vaknade på rätt sida idag, livet känns bara bra helt enkelt!
Idag ska jag åka in med min syster till stan, hon ville att jag skulle hänga med och det passade mig bra eftersom jag också vill kolla på lite saker!

Pusssss !


Vinnare!


Efter att ha gått obesegrade under hela gruppspelet var det direkt semifinal, dom vann den mot utbynäs och spelade sen final mot hisingsbacka, dom var överlägset bra och shit va jag ville spela... Vann den också med 4-1!!! Så grymt bra, HJUVIKS AIK!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_187654017.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_187654064.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_187654132.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_187654137.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_187654210.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_187654339.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2425183/images/2012/pic_187654338.jpg" class="image">


Daagens

Såhär ser jag ut idag!


freeedag!


thai-fantastic-land

kan inte beskriva hur skönt det är med fredag efter denna veckan! haft tre prov, en del läxor, massa träningar och bara varit allmänt trött...
dagen har rullat på och vi hade so-prov idag, kände mig inte förberedd och jag har faktiskt ingen aning om hur det gick, kändes inte så bra men inte dåligt heller så vi får helt enkelt se!

nu har jag precis kommit hem, ska lägga mig på sängen och läsa nya frida-tidningen och bara ta det lungt, lite senare åker jag kanske med mitt lag på deras cup, hoppas på det ! isåfall spenaderar jag kvällen i en sporthall annars får vi se.

pusss!

Today's



onsdag

hej där! idag har jag varit i lundbystand hela dagen och spelat slutspel i DM med skolan, gick sådär, kunde gått mycket bättre, men vi kom 3a av 16 lag och det tycker jag är bra, för mig gick det faktiskt braa, känner att jag är igång igen och redo för massa fotboll, så härligt!
efter det åkte jag hem och var med frida en stund innan träningen började som var på gymmet där vi idag skulle danska street, riktigt roligt med något annat än spinning! nästa vecka blir det zumba, awesome!

nu har jag precis duschat och ätit och tänkte plugga, eftersom jag nästa inte hunnit det alls denna veckan och vi har prov imorgon och på fredag..
pussss!



egoo

RSS 2.0