happy

 
som ni vissta hade vi ju från första början bokat en resa till egypten över jul men för ett tag sedan berättade jag ju att den resan tyvärr hade blivit inställd pga. att inte tillräckligt många hade bokat till den staden så flyget skulle inte köras.
efter det har mamma pratat lite med ving och så, och då sa dom att:
• antingen kunde vi få åka till en annan stad i egypten, där det var ett skit fint och bra hotell med massa mat och stora pooler, hotellet låg dock ganska långt ifrån staden där man kan shoppa och så, men väldigt nära havet. I egypten under julen är det ca 28 grader och havet är ganska kallt och har ganska stora vågor..
eller:
så kunde vi få en resa till thailand! isåfall så var det ett ganska dåligt hotell, det ingick frukost och hade 1-2 helt vanliga pooler. hoteller låg ca 500 meter ifrån stan där det finns oerhört mycket snygga kläder och annat att shoppa, och små mysiga restauranger.
och så ligger det nära havet också. mamma sa att i thailand var det mycket mysigare och varmare, kanske 31-32 grader plus att havet var mycket varmare och nästan inga vågor.
.
så vi satt och pratade om hur vi skulle göra, och kom sedan fram till att vi skulle till thailand !!!
detta för att vi redan har varit i egypten två gånger och vi ville testa något nytt nu när vi hade chansen, plus att det är varmare och alla var lite sugna på att shoppa mycket !
awesome, eller vad??

vi kommer då att hålla till i ett område som heter kamala, och på stranden kamala beach. sen vet jag inte om vi kommer åka någonstans och göra någon utflykt men det får vi se när vi kommer dit. dockär det ju ett tag kvar.

iallfall så är jag grymt glad just nu och kan knappt vänta till om ca 82 dagar ;)
kommer bli grymt !

puss.


här kommer vi att tillbringa varje dag, bara sola och bada !och här kommer vi att bo. (som ni ser är det inte så fint, men vi kommer bara komma dit på kvällarna, sova och sen gå upp på morgonen och ner til havet.)


Kommentarer
Postat av: Dellie ♥

Fin blogg :D

2011-09-24 @ 14:43:59
URL: http://denicehedstrom.blogg.se/
Postat av: lina

härligt! men de med hotellet, när vi var i Kroatien bodde vi i Rovinj på Hotell Chatarina som ligger på en ö där endast de hotellet som vi bodde på fanns. de var jättehärligt och man hade liksom en privat båt från stan och ön. när man åkte över var de typ bara 20 meter från hamnen och till stan så de var jättehärligt plus att hotellet var underbart!

Men de var de att hotell rummet inte var bra, men du ska veta.. att nu i efterhand tänker man inte på de!;)

så de blir bra hur hotellrummet än är.

2011-09-24 @ 15:09:32
URL: http://watchtv.blogg.se/
Postat av: lina

du kanske inte bryr dig men så här ser de ut : http://www.realholidayreports.com/hotel_pics/Katarina_Hotel_Rovinj.jpghttp://static.athos-travel.com/data/booking/hotels/hr/rovinj/21377/original/1169769.jpg

2011-09-24 @ 15:10:36
URL: http://watchtv.blogg.se/
Postat av: Neha

Vad härligt det ser ut:D

2011-09-24 @ 19:15:09
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback